- 7 Mayıs 2020
- 4.803
- 11.626
- 208
- Konu Sahibi Sahidenpiraye
-
Hah aynısı benim kaynaninAklıma düşürdün
Bende sizin gibiydim eski halim gençlik yıllarımda olsa idi hasta olur kriz geçirirdimOlayları şu yaşımda yaşasaydım belki bu kadar etkilenmezdim hatta tepki de verirdim.20 li yaşlarda biraz ağır geldi sanirim.
Hah aynısı benim kaynanin
o karısı ise bende annesiyim onlar her gün yatıyorlar bugünde benim le yatsın sarılıp yatacağım oğluma dedi
Bende doya doya sarıl anne hatta temelli kalsın dedim ne diyeyim
Eskiden olsa anca ağlamaya gücüm yeterdi ama insanları bu raddeye getiriyor bazen yaşadıklarıYİne laf söyleyebilmen bile takdire şayan. Ben kitlenir kalırdım herhalde
Bana boşandıktan sonra birşeyler oldu bilmiyorumYİne laf söyleyebilmen bile takdire şayan. Ben kitlenir kalırdım herhalde
Olayları şu yaşımda yaşasaydım belki bu kadar etkilenmezdim hatta tepki de verirdim.20 li yaşlarda biraz ağır geldi sanirim.
Bana boşandıktan sonra birşeyler oldu bilmiyorumyada 30 yaş etkisi idi bilmiyorum
Bide eş çok önemli ilk eşim ne olursa olsun hep annesinden taraf olur idare et alttan al derdiPiraye benden sana tavsiye affet, hafifle. Ben affettim arada kocamı didiklesemde, kocama lafları soksamda onları affettim. Annesi ve babasına hiç bişey söylemedim, yapmadım yapmıyorum. Benim sinirimi bile hakedecek kadar önemli değiller artık diyorum. Eşimle iyi miyiz gerisi önemsiz. Gelsinler yesinler içsinler gitsinler boşver dediğim gibi Allah rızası için misafir say onları ben öyle yapıcam.
Ha çocukları büyüttüm tek başıma zoru bitti kolaya geliyorlar , hizmete geliyorlar diye eşime de içimdekileri söyledim. Yemekler sendeyide ekledim. Artık filtre yok bende kendi etti kendi buldu.
Tek aile olsaydı idare ederdim aldattı aşık oldum dedi bende aradan çekildimOoo gönderdin mi ? Ailesi sebep mi yoksa başka erkeklikleri yüzünden mi ? Sadece aileyse yazık etmişsin hallederdik aramızda , rot ayarı çekilir düzelirdi
Verilmiş sadakam varmış çok şükür ki kurtulmusumOoo gönderdin mi ? Ailesi sebep mi yoksa başka erkeklikleri yüzünden mi ? Sadece aileyse yazık etmişsin hallederdik aramızda , rot ayarı çekilir düzelirdi
Bide eş çok önemli ilk eşim ne olursa olsun hep annesinden taraf olur idare et alttan al derdi
Şu anki eşim ise annesini biliyor hatta kendi kaç defa dedi kardeşleri ile konuşurken anneme kimse katlanamaz cekemez diye
Galiba genelleme değil ama çoğunlukla kaynana gelini gelin kaynağı sevemiyorSenin sınavında kaynanadanmış maşallahNeyse eş bildiği zaman sıkıntı olmuyor bu daha katlanılası
Galiba genelleme değil ama çoğunlukla kaynana gelini gelin kaynağı sevemiyor
Eş çok önemli denge açısından
Tek aile olsaydı idare ederdim aldattı aşık oldum dedi bende aradan çekildim
Ne yaptılat sizde travma yaratacak kadar. Böyle ataklar geçirecek kadar merak ettim.Olayları hep bizim evde yaşadık.Bu yüzden her geldiğinde bir şey olacak gibi kosullandim hatta bir süre ataklar geçirdim. Ailesi gelmiş gelmemis değil mesele bu travmaları atlatamayip yaşadığım psikolojik durum.Engel olamıyorum,asamiyorum destek de aldim ama bir türlü ikna edemiyorum kendimi.
Lohusa*Loğusa döneminde anormal olan loğusadır etrafındakiler değil o yüzden en iyi tercih Loğusanın annesi kardeşidir
Yaşadığınız küfür hakaret şiddet mi
Yoksa sıradan anlaşmazlıklar mı
Evliliğiniz devam ettiğine eşinizde ailenize iyi niyet ve ikramda bulunduğuna göre kötü biri değil
Annesi babası kötü bir iş çıkarmamışlar anlaşılan
Karma diye bişeye inanırım ben
Sizde kendinize kötü demiyorsunuz ki kim der
Anlaşamadığınız insanlar yok mu
Bakın işte ben anlaşamıyoruz değil mi ve siz benim kötü olduğum kanısına vardınız
Belkide kötü sizsiniz
Düşünün derim
Ne yaptılat sizde travma yaratacak kadar. Böyle ataklar geçirecek kadar merak ettim.
Ben abarttığınızı düşünüyorum. Gerçekten dediğiniz kadar kötü biri olsalardı hiç bir iletişiminiz olmazdı şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?