- 7 Aralık 2020
- 465
- 1.816
- 63
- Konu Sahibi Sahidenpiraye
-
Yoo gidincede depresyona giriyordum ama ilaç alıp uyuyordum kimseyle iletişim kurma çabam olmuyordu.Bunu kendi evimde yapamam ki mecbur birlikte olmam lazımKesinlikle katılıyorum. Biz hep kadın gözünden bakıyoruz ama ben erkek olsam benim ailemin kabul edilmediği eve eşimin de ailesinin gelmesini istemezdim. Çok kötü insanlar olsa konu sahibi hiç gorusmezdi. O evlerine gidiyor ama onlar geleceği zaman depresyona giriyor. hiç anlamadım tuhaf..
Yani bencede unutmamışlardirEmin olun onlar da unutmamıştır sizi unuttu zannediyorlardır.
Tek gelin misinizYoo gidincede depresyona giriyordum ama ilaç alıp uyuyordum kimseyle iletişim kurma çabam olmuyordu.Bunu kendi evimde yapamam ki mecbur birlikte olmam lazım
EvetTek gelin misiniz
Kesinlikle katılıyorum. Biz hep kadın gözünden bakıyoruz ama ben erkek olsam benim ailemin kabul edilmediği eve eşimin de ailesinin gelmesini istemezdim. Çok kötü insanlar olsa konu sahibi hiç gorusmezdi. O evlerine gidiyor ama onlar geleceği zaman depresyona giriyor. hiç anlamadım tuhaf..
Tek gelin veya ilk yada son gelinlere bu durumlar çok fazla oluyor malesef
Bunca yıldan sonra evine laf sokmaya gelmiyorlardir emin ol. Onlar da aynı şeyleri yaşamak istemezler. Şu an yaşadığın endişe onlar geldiğinde yasayacagindan daha çok. Kafanı başka şeylerle meşgul et. Yemek listesi yap, gezilecek yerleri araştır vb. Geçen bir yerde okudum diyor ki, insan beyni düşüncelerle gerçeği bazen ayırt edemiyor. Sürekli olumsuz şeyler düşündüğünde beynin onu gerçekten yasiyormuşsun gibi etkiler bırakıyor sende. Velhasıl kimse saçıma bir tel beyaz düşürecek kadar kıymetli değil..Yoo gidincede depresyona giriyordum ama ilaç alıp uyuyordum kimseyle iletişim kurma çabam olmuyordu.Bunu kendi evimde yapamam ki mecbur birlikte olmam lazım
Maalesef evliligimizin ilk zamanları esimin ateşi çıkmıştı gripti sanırım annesi gel babanla aramızda uyu bakariz sana demişti. En normal davranışı bu gerisini hayal edin.
Yok artık :O Çok merak ettim eşinin tepkisi ne oldu bu duruma?Maalesef evliligimizin ilk zamanları esimin ateşi çıkmıştı gripti sanırım annesi gel babanla aramızda uyu bakariz sana demişti. En normal davranışı bu gerisini hayal edin.
Tek gelin veya ilk yada son gelinlere bu durumlar çok fazla oluyor malesef
Bunu ben yaşasam vallahi kahkahayı patlatirdim, sürekli de bunun geyiğini yapardım. Ben gerilecegime o komik duruma düştüğünü görsün.Maalesef evliligimizin ilk zamanları esimin ateşi çıkmıştı gripti sanırım annesi gel babanla aramızda uyu bakariz sana demişti. En normal davranışı bu gerisini hayal edin.
Benim kayınvalidem evimize geldiğinde yada oraya gittiğimizde oğlu ile uyumak istiyor aynı odada korkuyormusMaalesef evliligimizin ilk zamanları esimin ateşi çıkmıştı gripti sanırım annesi gel babanla aramızda uyu bakariz sana demişti. En normal davranışı bu gerisini hayal edin.
İzin versem yatardı bence normal bulmusturYok artık :O Çok merak ettim eşinin tepkisi ne oldu bu duruma?
Olabilir bizde 5 eltiyiz benim bir büyük eltime yapmadığını bırakmıyorUla ben ne ilkim ne sonum ortalarda dolanan biriyim ama hem benden korkarlar hem bana yaptılar sadeceBence bu hangi oğullarına naz geçirebildikleriyle ilgili gelinle değil
Benim kayınvalidem evimize geldiğinde yada oraya gittiğimizde oğlu ile uyumak istiyor aynı odada korkuyormus
En son 2 ay önce düğüne gittik ben ve gorumcelerim bir odada yattık eşim tek erkekti o salon da yattı kayınvalidemde orada yattı
Hatta görümcem anne eşiyle yatsınlar onlar evli biz burada yatalım diye
Olmaz ben oğlumla yatacağım annesiyim özlüyorum dedi baya baya olay çıkaracak yani biri birşey dese
Eşim göz kırptı tamam anne biz salonda yatalim dedi ne diyelim yani
Bize geldiğinde bir iki gün ayrı yattık 3.gun eşim dibimde bitti bir daha gelmedi ondan sonra evimize
Olayları şu yaşımda yaşasaydım belki bu kadar etkilenmezdim hatta tepki de verirdim.20 li yaşlarda biraz ağır geldi sanirim.Bunu ben yaşasam vallahi kahkahayı patlatirdim, sürekli de bunun geyiğini yapardım. Ben gerilecegime o komik duruma düştüğünü görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?