Tesekkurler. Ilceye gidemem. Mumkun degil. Buranin merkezi bile dogu görevi. Düşünün ilçeyi. Bombalarin susmadigi bir yerdeyim. Ve 2 yaşında kizim var. Ilcese kizimi kime bırakırım ustelik. Burada krese gidiyor hic degilse.Boşanma durumunda görevlendirme ile başka bir şehre değil ama ilçeye gidebilirsin. Bizim okuldaki bir arkadas durumunu Meb e anlatıp bu şekilde görevlendirme istemişti. Ve yaptılar da. İnşallah boşanma olmaz aranız düzelir ama eğer olursa da bu şekilde bir yol bulabilirsiniz inşallah
Tesekkurler. Ben başladığımda dogu gorevi değildi burasi. Es durumuyla geldim. Sonradan dogu gorevi oldu çalıştığım okul. Dogu görevini yapiyor olmus oldum . oyle olmasaydi dogu gorevi isterdim ama simdi dogu gorevi zaten yapiyor oldum. Ama belki denginde bir yere tayin isteme şansım olur mu acaba bilemedim. Cvp icin tesekkurlerSen başladığında batı gorevindeyse orası, 2 sene sonunda dogu gorevi olan bir yere tayin isteyebilirsin diye biliyorumm.Ama meb ile bir konuş derim.
Cnm tesekkur ederim fakat ne zor hayatlar var demen benim moralimi bes kat daha bozmaktan baska bir işe yaramadıNe zor hayatlar var...
Allahım yardımcınız olsun inşallah...
Özür dilerim...Cnm tesekkur ederim fakat ne zor hayatlar var demen benim moralimi bes kat daha bozmaktan baska bir işe yaramadı
Bosanmak artik atanmada mazeret olmaktan çıktı. Yani bosandim diyerekten malesef tayin isteme hakkimiz yokBenim bildiğim şu ...Boşanma durumunda tayin yapılıyor. Bir dilekçe ve mahkeme kararı yeterli diye biliyorum.
Bosanmam durumunda dogu gorevi yükümlüsü olucam . bir de atandigin yerde 3 sene kalma sarti var normalde. Ama iste dogu gorevi istersem. Gidebilir miyim acaba diye merak ediyorumBunu milli egitim özlük bolumune danisin lutfen, burdan aldiginiz bilgiler yeterli olmaz.
Ben il ici uc yildan oncr degisiklik yapilmiyor, il disi her sene istenebiliyor diye biliyorum. Okulunuzda memur yok mu? Siz gidemiyorsaniz onlar da irtibat kurarlar.ya da en kotu telefonla bile saglikli bilgi alabilirsiniz, ama burdan olmaz.
Allah yardimciniz olsun.
Oo kötü olmuş ya. Ben hala oluyor diye biliyordum. İnşallah hayırlı bir tayin görürsünüz.Bosanmak artik atanmada mazeret olmaktan çıktı. Yani bosandim diyerekten malesef tayin isteme hakkimiz yok
Hayirlisi olsun cnm saol.Oo kötü olmuş ya. Ben hala oluyor diye biliyordum. İnşallah hayırlı bir tayin görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?