- 30 Mayıs 2015
- 14.299
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Işte ozaman onunla yeni bir hayat kurardim çocuklarımı alıp. Inanılmaz anlaştık sanki diğer yarın ruh ikizim gibi birşey..
Sadece molalarda görüştüğünüz bir adam için bu kadar emin konuşamazsınız yalnız.. besbelli birşey var aranızda ki bunu bu kadar net söylüyorsunuz..[/QUO canım sohbetlerimizden çıkardığım bir sonuç..yoksa başka ne olabilir dersin..adam evli
Ama evlenmeden eminim esinde ole geliyodu gozune dimi? Bi sure sonra aynisi olacak..adam bekar olsaydi derdimki.. bosan hayatini yasa azicik.. illa resmi nikah gerekmez bana gore.. cunku cocuklarin var! Ama herifte evli ve bu durumu iice zorlastiriyorIşte ozaman onunla yeni bir hayat kurardim çocuklarımı alıp. Inanılmaz anlaştık sanki diğer yarın ruh ikizim gibi birşey..
Konuşuyosun ama neden olmaz ?? Yoksa senin için karısını terkedecek cesaret göremedin miKarşıdaki adam evli canım onunla olmaz.
Canım ilgi sen çok güzelsin falan değil normal sohbetler yani ilgisini anlamak bile zor.tek anladığım sennle sohbet edince mutlu oluyorum demesi.isin kötüsü esinlere tanıştı bu adam. Ne bilim dallas gibi oldu herseyAdamın evli olmasına saygı duymuyorsun yanlız,ne olabilir adam evli diyorsun ama sen gece evli bir adamla msjlaşıyorsun,ilgisine karşılık veriyorsun.
+1 kesinlikle katiliyorumCanım bu adam eninde sonunda karısını aldatır kapasite o, ama sen ama başkası bilemem, ama asla boşanmaz... Kesinlikle arkadan şikayet edip yüzünede canım cicim diyen adamların karakteri bu malesef..
Veriyor cunku adamda kadinda bosluktan sariyolar birbirlerine..adam karisindan afedersin Allah gibi korkuyor.. ama bu kadin uzun dure ihmal edilmis.. her yonden fiziksel duygusal yani.. gercekten cok zor bir durumAdamın evli olmasına saygı duymuyorsun yanlız,ne olabilir adam evli diyorsun ama sen gece evli bir adamla msjlaşıyorsun,ilgisine karşılık veriyorsun.
Güzel tespitler lakin karısını terketsede onunla olabileceğimi göstermedim hepsi bubir de burdan vakKonuşuyosun ama neden olmaz ?? Yoksa senin için karısını terkedecek cesaret göremedin miüzüldüm şmdi sana.
Adama ışığını yakmışın çoktan ve ondan gelecek adımlara göre kocanı terketceksin . OLAN BU.
Evet canim evliHer sayfayi okuyamadım Bazi hisler beslediğin diğer adam evli mi? Ona göre konuşacağım
Aşık olmasanız bile sizi evliliğe taşıyan duygular vardır mutlaka.Canım görücü usülü. Aşık olmadim lakin ben aska inanmazdım tipi düzgün efendi dedim evlendim.yas 24tu.suan 31 oldum 2 çocuğu ben istedim çünkü hem kardeş olsunlar hemde mutluluğu onlarda aradim
ne alakası var sadece bende insanmisim birileride iltifat edebiliyrmus gibi düşündüm sadeceKilo verince mi aşık oluverdiniz. Sanırım içinizde varmış.
Niye bu kadar acimasiz bi yorum? Hirsizin hic mi sucu yok? Kaldiki bu kadin yaptiginin farkinda ve ne yapabilirim diye konu aciyor. Bu kadin yillarca kadinligini yasamamis esi ihmal etmis. Baktiki tren kaciyo herif ustune dusmeye baslamis..anne olmasi bu kadinin kadinlik duygulari olmadigi anlamina mi gelmeli?Konuşuyosun ama neden olmaz ?? Yoksa senin için karısını terkedecek cesaret göremedin miüzüldüm şmdi sana.
Adama ışığını yakmışın çoktan ve ondan gelecek adımlara göre kocanı terketceksin . OLAN BU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?