Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Işte ozaman onunla yeni bir hayat kurardim çocuklarımı alıp. Inanılmaz anlaştık sanki diğer yarın ruh ikizim gibi birşey..

Sadece molalarda görüştüğünüz bir adam için bu kadar emin konuşamazsınız yalnız.. besbelli birşey var aranızda ki bunu bu kadar net söylüyorsunuz..

Işte ozaman onunla yeni bir hayat kurardim çocuklarımı alıp. Inanılmaz anlaştık sanki diğer yarın ruh ikizim gibi birşey..
Ama evlenmeden eminim esinde ole geliyodu gozune dimi? Bi sure sonra aynisi olacak..adam bekar olsaydi derdimki.. bosan hayatini yasa azicik.. illa resmi nikah gerekmez bana gore.. cunku cocuklarin var! Ama herifte evli ve bu durumu iice zorlastiriyor

Şimdi geçmişe dönelim öğretmenim,
Eşinizle nasıl tanıştınız, aşık mı oldunuz?
Nasıl evlendiniz?
Yaşınız kaçtı?
5 yılda 2 çocuk pekçok evliliği zora sokar zaten.

Adamın evli olmasına saygı duymuyorsun yanlız,ne olabilir adam evli diyorsun ama sen gece evli bir adamla msjlaşıyorsun,ilgisine karşılık veriyorsun.

Canım görücü usülü. Aşık olmadim lakin ben aska inanmazdım tipi düzgün efendi dedim evlendim.yas 24tu.suan 31 oldum 2 çocuğu ben istedim çünkü hem kardeş olsunlar hemde mutluluğu onlarda aradim

Karşıdaki adam evli canım onunla olmaz.
Konuşuyosun ama neden olmaz ?? Yoksa senin için karısını terkedecek cesaret göremedin mi üzüldüm şmdi sana.
Adama ışığını yakmışın çoktan ve ondan gelecek adımlara göre kocanı terketceksin . OLAN BU.

Adamın evli olmasına saygı duymuyorsun yanlız,ne olabilir adam evli diyorsun ama sen gece evli bir adamla msjlaşıyorsun,ilgisine karşılık veriyorsun.
Canım ilgi sen çok güzelsin falan değil normal sohbetler yani ilgisini anlamak bile zor.tek anladığım sennle sohbet edince mutlu oluyorum demesi.isin kötüsü esinlere tanıştı bu adam. Ne bilim dallas gibi oldu hersey

Veriyor cunku adamda kadinda bosluktan sariyolar birbirlerine..adam karisindan afedersin Allah gibi korkuyor.. ama bu kadin uzun dure ihmal edilmis.. her yonden fiziksel duygusal yani.. gercekten cok zor bir durum

Güzel tespitler lakin karısını terketsede onunla olabileceğimi göstermedim hepsi bubir de burdan vak

Her sayfayi okuyamadım Bazi hisler beslediğin diğer adam evli mi? Ona göre konuşacağım

Evet herkes eşine birşey hissediyor ama iyi ama kötü .
Ama adice ama adilce ..
Sizin ki adice öncelikle bunda bir anlaşalım .
Resmi olarak hala evlisiniz ve yine bu resmiyette kalmayıp kocanızla fiziksel temas yaşıyorsunuz ve hala " aldatıyor gibi hissediyorum " diyorsunuz , akside olmamalı çünkü zaten aldatıyorsunuz.

Cinsiyete takılmadan sorayım , kocanızın yüzüne baktığınızda , onunla ilişki kurduğunuzda ne hissediyorsunuz ?
Burada karılarını aldatan kocaları topa tutan bizler size de adil şekilde davranıyoruz şuan .
10 kilo verip kendinize gelmemişsiniz siz , insanlığınız sizden gitmiş , yağlarınız değil
Ee hadi hayırlı olsun .

Çok normal yargılamaniz lakin ben uzun süredir eşimle birlikte olmuyorum çok nadir.cunku biz kadınlar için duygusal bir durum cinsellik.valla insanin başına herşey gelir ben artık ona inanıyorum oyuzden saygı duyuyorum sizede

Canım görücü usülü. Aşık olmadim lakin ben aska inanmazdım tipi düzgün efendi dedim evlendim.yas 24tu.suan 31 oldum 2 çocuğu ben istedim çünkü hem kardeş olsunlar hemde mutluluğu onlarda aradim
Aşık olmasanız bile sizi evliliğe taşıyan duygular vardır mutlaka.
Onları hatırlamaya çalışın, eşinizi tanımaya keşfetmeye çalışın.

Kadın hayatında mutluysa yatakta da mutludur.
Hayatınızı eşinizle nasıl mutlu hale getirirsiniz bu konuda biraz kafa patlatın.

" aaaaamaaaan boşver uğraşmaya değmez " sonucuna ulaşırsanız şayet boşanın.
Çünkü çok gençsiniz , hayat uzun ...

Yalnız 2. Adamı unutun derim nerden tutsanız elinizde kalıyor yanlış kere yanlış

Niye bu kadar acimasiz bi yorum? Hirsizin hic mi sucu yok? Kaldiki bu kadin yaptiginin farkinda ve ne yapabilirim diye konu aciyor. Bu kadin yillarca kadinligini yasamamis esi ihmal etmis. Baktiki tren kaciyo herif ustune dusmeye baslamis..anne olmasi bu kadinin kadinlik duygulari olmadigi anlamina mi gelmeli?

Bi kadinimutlu etmezsen, baskasi mutlu ederken izlersin demis biri..cok kotu niyetli bi jadin olsaydi direkt gider adamla beraber olurdu kocasininda ruhu duymazdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…