- 2 Ekim 2017
- 40
- 35
- 18
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
AskÇocuğum olsa ayrilmazdim
Zaten niye ban yemiski bu kadin? Kimseye hakaret etmemis bise etmemisEn son ban yemişti..
Zaten niye ban yemiski bu kadin? Kimseye hakaret etmemis bise etmemis
Evet bende merak ediyorum. Umarim bu zaman icinde birseyler duzelmistir..Yok bu konuda değil ama aldatıldım ne yapmalıyım gibi bir konu vardı.başla bir kadın açmıştı orda esela1 le atıştılar fln öyle ikiside banlandı. Bende merak ediyorum bir geri dönsede yazsa :)
Yani inşallah. Pek güzel bir evlilik olacağına umudum yok ama biz amin diyelimEvet bende merak ediyorum. Umarim bu zaman icinde birseyler duzelmistir..
Bosansa dahi o adamla olmasindan iyidir .. cunku ikinci adam tam karaktersiz pislik.. kocasinida sevmiyor bisey hissetmiyor o belli.. ama en azindan bosanirsa bekar olur..yeni iliskilere acik olabilir.. her ne kadar cocuklarla okadar kolay olmasada bu durum..Yani inşallah. Pek güzel bir evlilik olacağına umudum yok ama biz amin diyelim
Evet düşünüyorum lakin yillardir bütün yükü omuzlarıma bırakıp yatıp uyuyan da oyuzden vijdan azabı çektiğim söylenemez bende insanmışım benide beğenen varmış diye biraz.olsun mutlu oldum hepsi buEşinize haksızlık ettiğinizi düşünmüyor musunuz?
Bence eşinizin o adamla aranızda geçenleri bilmeye hakkı var .
Belki de artık sizinle birlikte olmak istemeyecek .
Kendimi eşinizin yerine koyuyorum ve onun için üzülüyorum.
Evet düşünüyorum lakin yillardir bütün yükü omuzlarıma bırakıp yatıp uyuyan da oyuzden vijdan azabı çektiğim söylenemez bende insanmışım benide beğenen varmış diye biraz.olsun mutlu oldum hepsi bu
Bu saydıklarınız eşinizi boşamak için sebep olabilir aldatmak için değil.Evet düşünüyorum lakin yillardir bütün yükü omuzlarıma bırakıp yatıp uyuyan da oyuzden vijdan azabı çektiğim söylenemez bende insanmışım benide beğenen varmış diye biraz.olsun mutlu oldum hepsi bu
Ancak bu kadar güzel yazılır anlatılır ca nm teşekkür ederim ama ben kurtarmayi tercih ettim şu an mücadelem o.esim çok yol katetti insallah iyi olurKonu sahıbesi eşin seni millet karı kocası sevişirken öpüşürken; öylesine sarılmadan bile yalnız bır basına bırakmış .Kadını olmadan yatmayı o çoktan tercih etmiş ki....
Sen çocuklar köleliğini yaparken miskin miskin uyumuş ;çoğu şey beraber sırtlanmamış .Özeti bu adam sana kadın olduğunu unutturmuş ..Ve eşine duyduğun öfke içindekileri bitirmiş .
O görüştüğün sümsük adamla muhabbetin evet hoş gelmiyor kulağa ama içinde bulunduğun boşluğu çok iyi anlayabiliyorum.
Sevgi bitmişse çocuklar için bile olsa katlanmayın yol verin gitsin hep bu yaşta kalmayacağız çocuklar gıdınce hayat arkadaşı ıle kalacağız ; ama aşık olduğunu zannettiğin adamdan felan da birşey beklemeyin bence ruh eşiniz felan da degil etrafınızda yüreğinize oturacak en müsait erkek o imiş o olmuş.. Hep bunlar kadının naıf kırılgan bedenin sevilmeye beğenilmeye muhtaçlık fıtratından .
Insan olarak evet ama karsi cins olarak hayirSevmiyor musunuz eşinizi ?
Yani o adamla irtibatı kestiniz ve eşinize doğru yönelmeye mi karar verdiniz ?Ancak bu kadar güzel yazılır anlatılır ca nm teşekkür ederim ama ben kurtarmayi tercih ettim şu an mücadelem o.esim çok yol katetti insallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?