Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Zaten niye ban yemiski bu kadin? Kimseye hakaret etmemis bise etmemis

Yok bu konuda değil ama aldatıldım ne yapmalıyım gibi bir konu vardı.başla bir kadın açmıştı orda esela1 le atıştılar fln öyle ikiside banlandı. Bende merak ediyorum bir geri dönsede yazsa :)

Yok bu konuda değil ama aldatıldım ne yapmalıyım gibi bir konu vardı.başla bir kadın açmıştı orda esela1 le atıştılar fln öyle ikiside banlandı. Bende merak ediyorum bir geri dönsede yazsa :)
Evet bende merak ediyorum. Umarim bu zaman icinde birseyler duzelmistir..

Yani inşallah. Pek güzel bir evlilik olacağına umudum yok ama biz amin diyelim
Bosansa dahi o adamla olmasindan iyidir .. cunku ikinci adam tam karaktersiz pislik.. kocasinida sevmiyor bisey hissetmiyor o belli.. ama en azindan bosanirsa bekar olur..yeni iliskilere acik olabilir.. her ne kadar cocuklarla okadar kolay olmasada bu durum..

Eşinize haksızlık ettiğinizi düşünmüyor musunuz?
Bence eşinizin o adamla aranızda geçenleri bilmeye hakkı var .
Belki de artık sizinle birlikte olmak istemeyecek .
Kendimi eşinizin yerine koyuyorum ve onun için üzülüyorum.

Evet düşünüyorum lakin yillardir bütün yükü omuzlarıma bırakıp yatıp uyuyan da oyuzden vijdan azabı çektiğim söylenemez bende insanmışım benide beğenen varmış diye biraz.olsun mutlu oldum hepsi bu

Boşan o zaman , ne engel buna. Karşı tarafın evli olması mi ?

Yorumlarını okudukça ilişkinin ne boyutta olduğu anlaşılıyor.

Umarım ortaya çıkar ve ikinizde ihanetlerinizde bogulursunuz.

Bu saydıklarınız eşinizi boşamak için sebep olabilir aldatmak için değil.

Hangi yüzyıl da yaşıyorsunuz? bukadar dert yanarken kocandan neden neden neden çocuk yapmayı ihmal etmiyorsun.
Hiç mi ikersini düşünmediniz?
Böyle insanları hiç mi hiç anlamıyorum
Nolcak o yavrular tabii doğurmakla anne olunmuyor.Anne olmak demek fedakarlık ister bazı şeylerden taviz ister kendinden önce onları düşünmek ister .Kıymayın o yavrulara onlara iyi örnek olmak lazım eğer anne nefsinin peşine düşerse baba da perişan hale gelir sonra çocukların psikolojisi derken onlar ilerde neler yapmaz
Bence kendinize bir çeki düzen verin

İlk 10 sayfayı okudum yetti galiba..
Şurda biri "eşim evli iş arkadaşıyla ben uyuduktan sonra mesajlaşıyor" başlığıyla konu açmış olsa karşı tarafı yerden yere vurur muyduk? Vururduk.E o kadın bu kadın. Ne oluyor da böyle masumlaştırılıyor "Kocan haketmiş " e getirilebiliyor aklım almadı ya !Tamam insanın başına herşey gelebilir asla kınanmaz ama düzelmeyecek bişey yok ortada , ilgi sarhoşluğu dönülmez yollara sokmasın seni sevgili konu sahibi...

Konu sahıbesi eşin seni millet karı kocası sevişirken öpüşürken; öylesine sarılmadan bile yalnız bır basına bırakmış .Kadını olmadan yatmayı o çoktan tercih etmiş ki....

Sen çocuklar köleliğini yaparken miskin miskin uyumuş ;çoğu şey beraber sırtlanmamış .Özeti bu adam sana kadın olduğunu unutturmuş ..Ve eşine duyduğun öfke içindekileri bitirmiş .

O görüştüğün sümsük adamla muhabbetin evet hoş gelmiyor kulağa ama içinde bulunduğun boşluğu çok iyi anlayabiliyorum.

Sevgi bitmişse çocuklar için bile olsa katlanmayın yol verin gitsin hep bu yaşta kalmayacağız çocuklar gıdınce hayat arkadaşı ıle kalacağız ; ama aşık olduğunu zannettiğin adamdan felan da birşey beklemeyin bence ruh eşiniz felan da degil etrafınızda yüreğinize oturacak en müsait erkek o imiş o olmuş.. Hep bunlar kadının naıf kırılgan bedenin sevilmeye beğenilmeye muhtaçlık fıtratından .

Ancak bu kadar güzel yazılır anlatılır ca nm teşekkür ederim ama ben kurtarmayi tercih ettim şu an mücadelem o.esim çok yol katetti insallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…