- 29 Mayıs 2012
- 1.084
- 68
- 113
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
merhaba arkadaşlar bende 25 yaşındayım ve eş,anne ,gelin,kız,çoçuk ve hatta şimdilerde öğrenci olmak üzereyim yani ne varsa olacam bu gdişle....açıköğretim okumak istiyorum da açtığım konumu okumuşsunuzdur bel ki de..yaşım küçük ama tecrübeliyim galiba hayat konusunda iki oğlum var 7 yıllık evliyim gurbete gelin gittim ama 2 yıl önce memlekete ailemle aynı şehre taşındık
hoşgeldin eliffeyzacım, aboovvvv 25 yaşındasın 7 yıllık evlisin maşallah sana canım bide 2 çocuk var, biz çokkk geç kalmışız desene sen şuna
aöf konunu okumadım canım kararsızmısın 2 çocukla nasıl olur diye
aslen nerelisin canım, ben 25 yaşındayım samsunda yaşıyorum canım burcum aslan yükselenim akrep bende aöf deyimbiz kaynana topicinde tanıştık canım, bu arada nickin biraz değişik sana ne diye hitap edelim canım
aslında konum aöf değil de eşimle ilgiliydi..ben ortaokul mezunuym da dışardan lise okumak istiyorum artık valla zor mor istiyorum ama bakalım inşallah başarırım..bence siz geç kalmadınız da ben erken davrandım sanırım
eşimle evlendiğime hiç pişman değilim de belki biraz daha geç evlenebilirdim ama kısmet işte ...çünkü çoçukluğumu daha doğrusu genç kızlığımı yaşayamadım dye düşünüyorum bazen..bide 25 yaşında iki çoçuk annesym dşnsene..benm yaşımda okuyan insanlar var daha bekar dmii
okudum şimdi canım bencede hemen açık liseye başla azmet bitir görsün o kocişin senin ne olduğunu, inşallah liseden sonra aöf ye devam edersin hiç merak etme zor mor diye bişey yok sen yeterki iste canım, evet biraz erken olmuş senin için
Doğma büyüme Kocaeli fakat daha da aslımı soruyorsan Trabzon cnm :) hangi bölümdesin aöfte? niçin ağlıyorsun ki cnm valla aöf benim için hayat kurtarıcı oldu yoksa yarım kalacaktı eğitimim eşim istemiyor zaten ama aöfü kabul etti.
Kaynanalarıyla sorun yaşayanlar diye bi topic görmüştüm oradan mı yoksa başka kaynana topici mi
Nickimi de dün değiştirdim çok deşifre oldum diye, gerçek ismimin elfçesi bu nickeski nickimin birinci kelimesiyle bal diye hitap edebilirsin yada başka bişi de bulabilirsin cnm gerçek ismimi forum genelinde yazmak istemediğim için :)
slm hepinize....bende evlenen 2011 gelinleri topiğinde dolanıorum genelde burayada dalim dedim
geçen yıl evlendim 4 haziranda işte 13. aya doğru ilerlioruz
çocuk yok henüz düşünmüorz
Hoşgeldin eliFeyza
Çocukların kaç yaşında ki? Bence de azimle başlarsan olmayacak iş değil, yapabilirsin inşallah
önce ahliyet sonra lise sonra ya üniverste yada kpss ile memurluk istiyorum tabi sadece istemeyle kalmazsa..
Hoşgeldin eliFeyza
Çocukların kaç yaşında ki? Bence de azimle başlarsan olmayacak iş değil, yapabilirsin inşallah
biliyo musunuz memlekette olmama rağmen hiç arkadaşım yok burda ortaokul arkadaşlrımın hepsi evlenmiş yada meslek sahibi olmuş gitmiş görüşebilcem kimse yok yani inşallah sizler benm arkadaşım olursunuz yaa..
hmmm hoşgeldin uşağum o zmnişletme 4.sınıf canım benimki inşallah veririmde kurtulurum bu sene... uzadı benimki biraz o yüzden
tam üstüne bastın ayağını kaldır evet o topicti canım, anie diye kalsın o zmn canım aniecimmm
saol bacım hoşgeldin toprağam
tamam canım ye gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?