- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
Canim hosbulduk konumuz hayirli olsun insssss valla aklima dun geldi yeni konu acalim diye efsunnn kusum sen benden oncedavranmisim
yeni ark aramiza hosgeldiniz. Zamanla sizide tanirimm
aof okumak isteyen arkadasim. Merak etm zaman su gibi akar sen basla yeterki azimle hersey biter. Azmin elinden bisi kurtulmaz. Allah akil vermis niye bitirmiyesin ki. Ben en buyuk destekcin olurum. Sen basla. Baslamak bitirmenin yarsidir
Hoşbuldum daahmm inşallah biter cnm hayırlısıyla uzayınca insan sıkılıyor evet.
Senin nickinin açılımı nedir bu arada cnm
Ahkeske yaa merdesin gulummm senide ozledim. Egitimde bile size takilmadan edemedimm
Eylus sahalara donemiyyy bi turlu.
Vefa banu siz nerelerdesiniz can kuslar
Opuyomm sizleri
ay efsun çok sevindim canım ya
benim saçma sapan bişey almak istediğim vardı acele üye oldum biraz silerken onlar kalmış değiştircem bende mail atıyorum
ayrıca seni açtığın konudan hatırlıyorum sanki çünkü konunu okumuştum kv ile ilgili olanı ama nick değişince çıkaramadım
yeni arkadaşımız gelmiş topike başarılar diliyorum öncelikle ona,azmin önüne hiç bişey geçmez canım,
turkuazım burdayım bende geldim
yatağın nevresimlerini değiştiriyordum çarşafın altında da battaniye serili hala
kv dem diyorki hala üşüyor musun ?valla arada üşüyorum : 9:
Ayy sorma insan yeni bi kültüre yeni insanlara karışınca acayibine giden şeyler oluyor, zorlandığı anlar oluyor. 8 ay oldu şimdi daha sakinim daha da oturuyor gibi herşey Allaha şüküro konuları açtığımız haliyle kalsa çok kötü olurdu hayat :18: ama burada bazı insanlarla tartışmaya girildiğinde geçmiş mesajları kurcalayıp özellikle sıkıntılı zamanlarınızda yazdıklarınızı kullanıyorlar. Böyle birşey yaşadım geçenlerde ve bunu yapan arkadaş da koskocaman bir kadın, abla yani, artı kendi geçmişinde benimle kıyaslanamayacak şeyler yaşamış konular açmış ihanet vs Allah -tüm kadınları korusun- ama ben onun acısı üzerinden onu vurmayı denemedim düşünmedim hiç, üzüldüm bile onun adına... Neyse artık muhatap olmam herkes kendi hayatına...
kızlar ismimizi nasıl değiştiriyoruz bilen varsa banada öğretebilir mi bi zahmet:44:
24 yaşındayım Bursada yaşıyorum yani evlendikten sonra geldiğim şehir burası :) Oğlak burcuyum yükselenim terazi. Aöfte okuyorum. Öyle :)
Sizler hangi topicte tanıştınız ve tanıyabilir miyim bende biraz sizi şuana kadar konuştuğum sen ve 18eylülü bilhassa :)
Ayy sorma insan yeni bi kültüre yeni insanlara karışınca acayibine giden şeyler oluyor, zorlandığı anlar oluyor. 8 ay oldu şimdi daha sakinim daha da oturuyor gibi herşey Allaha şüküro konuları açtığımız haliyle kalsa çok kötü olurdu hayat :18: ama burada bazı insanlarla tartışmaya girildiğinde geçmiş mesajları kurcalayıp özellikle sıkıntılı zamanlarınızda yazdıklarınızı kullanıyorlar. Böyle birşey yaşadım geçenlerde ve bunu yapan arkadaş da koskocaman bir kadın, abla yani, artı kendi geçmişinde benimle kıyaslanamayacak şeyler yaşamış konular açmış ihanet vs Allah -tüm kadınları korusun- ama ben onun acısı üzerinden onu vurmayı denemedim düşünmedim hiç, üzüldüm bile onun adına... Neyse artık muhatap olmam herkes kendi hayatına...
teşekkrler arkadşalr desteklernz için...sizler ne zamandır tanışıyosunuz merak ettm de ayıp olmazsa..
kv ile birlikte mi yaşıyorsun cnm?
kızlar ismimizi nasıl değiştiriyoruz bilen varsa banada öğretebilir mi bi zahmet:44:
ahkeşke nerde buarada haberi yokmu bu topikten
Sitenin en altındaki "Bize ulaşın" bölümüne yaz cnm, mail geliyor sonra işlem halledildi diye.
ben de 24 yaşındayım,evleneli 9 ay oldu,eskişehirde yaşıyorum,eşimin işi dolayısıyla,kimsemiz yok burda..bende aöften mezun oldum,öyle evlendim :)
bi de memnun oldum :)
amannnn boşver yorum yapmak kolay geliyor zaten herkese canım
evet kv ve kv annesiyle beraber bide kocişim işte
yarım saat yemeğe gittik yazmışınız da yazmışınız..bu ne hız yarabbiii!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?