"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

eşini ara msn adresine girdim de şifren değişmiş şu site için yeni şifren de ve şifresini kullanıcı adını falan söle. ama sakin söle bakalım ne tepki verecek ilk anda bak sakinlikle davranıp burnundan getirmelisin

ben size özelden yazıcam siteyi girip bakın siz ne anlıyorsunuz bu şten ben kafayı yicem burda yoksa

banum kocana sorsana ya. niye böle bişeye gerek duymuş diye.. ayrıca üyelik bilgileri kısmına bak bakalım ne zamandır üye? kiminle arkadaş, yazışmaları duruyo mu?

banum kocana sorsana bu kadar düşüneceğine. sen böyle bir yere üyeymişsin filan de. anlatsın sana neden böle bişeye ihtiyaç duyduğunu.birde üylekik bilgileri kısmına girde bak bakalım ne zaman üye olmş. konuşma yada yazışmaları neyse, yada ark olarak ekledikleri var mıdır?

canım arıcam da şuanda burda uygun ortam yok ayrıca 4 tane arkadaşlık isteği gönderilmiş onlar beklemede yazışma falan yok gelen msjlarda bayanların uygunsuz şekilde attığı msjlar giden kutusunda bişey yok benim aklıma gelen eşim gececi çalıştığı zaman işyerinde bilgisayar başında bulunuyor diğer zamanlarda bilgisayar başında değilde dışarda çalışıyolar büyük ihtimal o zamanlar üye oldu bir dahada girmeye fırsat bulamadı

bencede sormalısın canım eşine,senin sölediğine göre kişişsel bilgilerinde kendini bekar olarak tanıtması zaten cabası,neden gerek duyduğunu sor bakalaım

banum şimdi ben site hakkında yazışmalara baktım sana o sayfayı şimdi özelden ileticem. ama insanları dolandırmak için de yapıyorlarmış. facebook danda bilgilerini alıyorlarmış. yani kendisi üye olmayanlarda şikayette bulunmuş. evham yapma belki kendisi üye olmamıştır tıpki diğer insanlar gibi.

banum şimdi ben site hakkında yazışmalara baktım sana o sayfayı şimdi özelden ileticem. ama insanları dolandırmak için de yapıyorlarmış. facebook danda bilgilerini alıyorlarmış. yani kendisi üye olmayanlarda şikayette bulunmuş. evham yapma belki kendisi üye olmamıştır tıpki diğer insanlar gibi.

iyiki baktın turkiş belkide öledir hem eşimin gönderdiği mesjda yokmuş ama neden bekar yazıyo

iyiki baktın turkiş belkide öledir hem eşimin gönderdiği mesjda yokmuş ama neden bekar yazıyo

canım burası kendisi üye yaptığı ve format olarak arkadaş sitesi olduğundan öle yazar mantıken. ama banu muhakkak bu konuyu eşi ile konuşmalı. konuşurken böyle bir siteye üyeymişsin. neden üye olma gereği duydun diye sorsun. zati kendisi üye olmadıysa, ben üye olmadım, bilmiyorum der o arada banu onun konuşmasından anlar. bu arada ben üyelik bilgilerine girip bakmadım.

dün akşamda tartıştık zaten bu adamla ne yapıcam ben bilmiyorum yan taraftan babannesi geldi kadın 75 yaşında 4 ay önce büyük bir hastalık geçirdi 20 gün komada kaldı doktorlar komadan çıkması zor demişlerdi ama allahın izniyle çıktı ama eskisi gibi sağlıklı değil neyse kadın geldi kocamdan için bu ne yapmaya çalışıyor kızım dedi ne oldu babanne dedim bizim orda annesini aradı erkek kardeşi var 21 yaşında onu buraya yanımıza gönderin ramazanı burda geçirsin demiş sen zaten çalışıyosun ben yemeğimi bile yapamıyorum kim ilgilenecek zaten ramazan dedi bende dedim ki şuan burda kardeşim kalıyor çocuklara bakıyor başka yatırmaya odamda yok s konuştuk tabi ben eşimin benden habersiz plan yapmasına sinirlendimiakşam geldi kardeşini çağırmışsın keşke ramazanda sonra çağırsaydın hame burda kardeşim kalıyor nerde yatırcaz ben yeri geliyor sahura pijamamla uygunsuz şekilde kalktığım oluyor sen neden böyle düşüncesizsin dedim dediğime pişman oldum kardeşim senin yüzünü görmeye gelmiyor babannesinde kalacak dedi neden o kadına sormadan böyle bir karar alıyorsun zaten hasta vs baya bir atıştık üzerime yürüdü ya kızlar ben hiç kafa dinleyemicem ya bu imkansız galiba bu adamın bu düşüncesizlikleri beni öldürecek ben işten geliyorum bacağımı uzatıp tv izliyorum açık saçık oturuyorum 21 yaşında genç büyük haber bugünde geliyormuş bana mutluluk yaramıyor pek

banum ne diyim anlıyorum ben seni..tıpkı aynılarını yaşadım. seninki gene kardeşi anası için benimki sülalesi taaaa dıdısının dısısı içi bilmem kimin karısının teyzesinin oğlu için yapıyordu kız saçma sapan kavgaları. ben çocuk düşürüyom o gelmiş düğüne niye gitmiyosun diyodu bacım.hemde köylüleri için. yani adam ile olan akrabalığını sorsan bilmiyo. daha ne anlatayım. kardeşi gelince sende tavrını koy. bi akşam iftara alırsın. gitsin kalsın babaannesinde. evde de rahat rahat giyin dolaş ki kardeşini zırt pırt çağıramasın. rahatını bozma yani. bi daha da kafasına göre iş yapmasın. sen babaanneye söyle benim kardeşim kalıyor. evde 1 kız 1 erkek bekarın kalması uygun düşmez. sende kalsın hep de... bu arada bu site olayını bunun üzerine konuş mada daha da gerilmeyin.

Son düzenleme:
banum ne diyim anlıyorum ben seni..tıpkı aynılarını yaşadım. seninki gene kardeşi anası için benimki sülalesi taaaa dıdısının dısısı içi bilmem kimin karısının teyzesinin oğlu için yapıyordu kız saçma sapan kavgaları. ben çocuk düşürüyom o gelmiş düğüne niye gitmiyosun dedi bacım. daha ne anlatayım. kardeşi gelince sende tavrını koy. bi akşam iftara alırsın. gitsin kalsın babaannesinde. evde de rahat rahat giyin dolaş ki kardeşini zırt pırt çağıramasın. rahatını bozma yani. bi daha da kafasına göre iş yapmasın. sen babaanneye söyle benim kardeşim kalıyor. evde 1 kız 1 erkek bekarın kalması uygun düşmez. sende kalsın hep de...

dedim canım dün akşam koydum tavrımı babanne benim burda kardeşim kalıyor görüyosun yatırmaya odam yok hem kocam gececi oluyor evde olmuyor uygun olmaz dedim kadında ben hastayım benim oğlum gelinim ne kadar düşüncesiz diye söylendi durdu ama benim kayınvaldem yokmu tam bir yılan o daha burdan gitmeden planı yapmıştı ben gidince oğlum gelir akrabalar burda bayramda harçlık toplar demişti ağzım açık kalmıştı o zaman ama şaka zannettmiştim ya inanırmısınız her sene ramazanda bendeler 5 yıldır yanlız ramazan geçiremedim ya nedir bu allahım en çok kızdığımda benim aptal kocamın akşamki bana tavrı görseniz üzerime yürüdü konuşmuyorum bende şimdi sahurda da bir çift kelime etmedik

ahkeşke msj atmış site kapatılmış

ayy inanmıyom yaaa.. inş düzelirde gene gelir. banum sen artık tavrını koyma vakti gelmiş o halde. boşver babaanne söylenmiş bilmem ne olmuş. sen kocana tavrını koy. görsün gününü. ayrıca üzerine niye yürüyor ya.. kesin canı sıkılmış geldi sana patladı. merak etme. gene gelir peşine. gelince yelkenleri hemen indirme suya.. karşına al konuş. 5 senedir bu böyle. olacak işmi de. bir değil iki değil. bende insanım sabrım var canım var. bende bi anadan doğdum ağaç kovuğundan çıkmadım de.

ayy inanmıyom yaaa.. inş düzelirde gene gelir. banum sen artık tavrını koyma vakti gelmiş o halde. boşver babaanne söylenmiş bilmem ne olmuş. sen kocana tavrını koy. görsün gününü. ayrıca üzerine niye yürüyor ya.. kesin canı sıkılmış geldi sana patladı. merak etme. gene gelir peşine. gelince yelkenleri hemen indirme suya.. karşına al konuş. 5 senedir bu böyle. olacak işmi de. bir değil iki değil. bende insanım sabrım var canım var. bende bi anadan doğdum ağaç kovuğundan çıkmadım de.

canım gelsin yesin içsin inan önemli değil ama 10 ayın ardından artık kafa dinlemek için tam kendimi hazırlamıştım ki şükür o kadın gitti gideli en ufak bir tartışmamız olmamıştı dün akşam girdik birbirimize adama bak ya senin evine gelmiyo babanneye geliyo diyor hııı daha öncede geldi nedense babannesinde bir gece bile kalmadı dedim offf yoruldum artık yaaa çok yoruldummmm bana en koyanıda beni dinlememesi anlamaması konuyu açtım daha konuşmadan sus sus sus seni dinlemek istemiyorum diyor sanki evin sorumlulukları onda ne olacak birde kendi çağırrdığını inkar ediyor babanne benim yanımda çağırdı demese inanıcam yani

Son düzenleme:
banucum canım benim sıkma canını insan gereçkten yanlızlık huzur istiyor,bide ramazanda zaten sıcak insan baygınlık geçiriyor ne pişireceğini şaşırıyor eli kolu kalkmıyo insanın bide yatılı misafir al işte...adamlar hiç anlamıyor,benimde dün görümcem akşam 6da aradı evdemisin diyo ee nerde olucam bi pazarım var temizlik yaptım oruç agız baygınlık geçirecektim size gelcez dedi buyrun dedim ne diyeyim 10 dk sonra eşim eve geldi ablanlar geliyormuş dedim iftara kalcaklarmı diyo ya,saftirik osaatde gelen neye gelir bari gelceksiniz öglenden haber verin dimi yemeği varmı malzemesi varmı diye düşünen yok,allahtan ögleden sonra bişeyler hazırlamıştım yeri geliyo insan bi çorba yapıp kalıyo ki benim tatil günüm o temizliğin üstüne bide misafir ağırla

banucum canım benim sıkma canını insan gereçkten yanlızlık huzur istiyor,bide ramazanda zaten sıcak insan baygınlık geçiriyor ne pişireceğini şaşırıyor eli kolu kalkmıyo insanın bide yatılı misafir al işte...adamlar hiç anlamıyor,benimde dün görümcem akşam 6da aradı evdemisin diyo ee nerde olucam bi pazarım var temizlik yaptım oruç agız baygınlık geçirecektim size gelcez dedi buyrun dedim ne diyeyim 10 dk sonra eşim eve geldi ablanlar geliyormuş dedim iftara kalcaklarmı diyo ya,saftirik osaatde gelen neye gelir bari gelceksiniz öglenden haber verin dimi yemeği varmı malzemesi varmı diye düşünen yok,allahtan ögleden sonra bişeyler hazırlamıştım yeri geliyo insan bi çorba yapıp kalıyo ki benim tatil günüm o temizliğin üstüne bide misafir ağırla

yapacak bişeyim yok canım geliyormuş zaten bugün senin görümcede densizmiş baya size gelcez benim bildiğim ramazanda ev sahibi arar iftara davet eder

banum,,, tabikide yemede içmede değilsin. eşinde bunu biliyordur. ama susturması aslında ne demek biliyo musun. sonuna kadar haklı olduğunu bildiği ve sana verecek cvp ı olmadığından sus diyor. eğer buna bir son vereceksen banum kardeşi gelince evinde kaldırmıcaksın. gerekirse kaynına diceksin kız kardeşinin kaldığını uygun olmayacağını söyle. gitsin babaannede yatsın. inan sen yüz verme bak ayakları nasıl kesilecek.. herkesin kendine göre düzeni var.

vefammm siz barıştınız mı? ne oldu acaba diye düşünüdün valla. aman görümcende belki gidecek yer bulamadıysa son anda sen aklına gelmişsindir belkim :52: :52: vefam misafir umduğunu değil bulduğunu yer. eğer bişi yoksa da bir çorba yanına salata filan hazırla. makarna filan. hazırlıksız gelen insanda kusura bakmasın herhalde bunların lafını etmez.

banum,,, tabikide yemede içmede değilsin. eşinde bunu biliyordur. ama susturması aslında ne demek biliyo musun. sonuna kadar haklı olduğunu bildiği ve sana verecek cvp ı olmadığından sus diyor. eğer buna bir son vereceksen banum kardeşi gelince evinde kaldırmıcaksın. gerekirse kaynına diceksin kız kardeşinin kaldığını uygun olmayacağını söyle. gitsin babaannede yatsın. inan sen yüz verme bak ayakları nasıl kesilecek.. herkesin kendine göre düzeni var.

vefammm siz barıştınız mı? ne oldu acaba diye düşünüdün valla. aman görümcende belki gidecek yer bulamadıysa son anda sen aklına gelmişsindir belkim :52: :52: vefam misafir umduğunu değil bulduğunu yer. eğer bişi yoksa da bir çorba yanına salata filan hazırla. makarna filan. hazırlıksız gelen insanda kusura bakmasın herhalde bunların lafını etmez.

evet canım bana diyecek bişeyi yoktu bunun farkındayım beni susturdu gitmiş babannesine diyormuş ki siz banuyla bir olup annemi mi çekiştiriyosunuz dedikodumu yapıyorsunuz lafa bak ya adam hala annesinin derdinde

evet canım bana diyecek bişeyi yoktu bunun farkındayım beni susturdu gitmiş babannesine diyormuş ki siz banuyla bir olup annemi mi çekiştiriyosunuz dedikodumu yapıyorsunuz lafa bak ya adam hala annesinin derdinde

AMAN BANUM sen sen ol kelimlerine dikkat et. ama ayaklarını bi şekilde kesmen gerekli. off aslında baştan tavır koysaydın bugün böle yapamazlardı. ne kocan ne kv ne kaynın. ama işte koca koca olsa senin yerini kendi hazırlar. sende deseydin kocana gönlünü hoş ederken bunlar aklına gelmiyodu desene.

AMAN BANUM sen sen ol kelimlerine dikkat et. ama ayaklarını bi şekilde kesmen gerekli. off aslında baştan tavır koysaydın bugün böle yapamazlardı. ne kocan ne kv ne kaynın. ama işte koca koca olsa senin yerini kendi hazırlar. sende deseydin kocana gönlünü hoş ederken bunlar aklına gelmiyodu desene.

bunların ayakları kesilmez canım benim her senem böyle geçiyor yaz gelsin istemiyorum bunların yüzünden bütün bir yazı bende geçiriyorlar hersene 3 tane görümce kv kp kaynım bıktım valla ya kendi evimde misafir gibi olmaktan bıktım,kocamın da artık çıkarcı birisi oluğunu düşünmeye başladım adamın işi varsa benden iyisi yok işi bitincede bende kötü kalplisi yok

Back
X