- Konu Sahibi efsuNevfel
- #2.721
eşini ara msn adresine girdim de şifren değişmiş şu site için yeni şifren de ve şifresini kullanıcı adını falan söle. ama sakin söle bakalım ne tepki verecek ilk anda bak sakinlikle davranıp burnundan getirmelisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben size özelden yazıcam siteyi girip bakın siz ne anlıyorsunuz bu şten ben kafayı yicem burda yoksa
banum kocana sorsana bu kadar düşüneceğine. sen böyle bir yere üyeymişsin filan de. anlatsın sana neden böle bişeye ihtiyaç duyduğunu.birde üylekik bilgileri kısmına girde bak bakalım ne zaman üye olmş. konuşma yada yazışmaları neyse, yada ark olarak ekledikleri var mıdır?
banum şimdi ben site hakkında yazışmalara baktım sana o sayfayı şimdi özelden ileticem. ama insanları dolandırmak için de yapıyorlarmış. facebook danda bilgilerini alıyorlarmış. yani kendisi üye olmayanlarda şikayette bulunmuş. evham yapma belki kendisi üye olmamıştır tıpki diğer insanlar gibi.
iyiki baktın turkiş belkide öledir hem eşimin gönderdiği mesjda yokmuş ama neden bekar yazıyo
banum ne diyim anlıyorum ben seni..tıpkı aynılarını yaşadım. seninki gene kardeşi anası için benimki sülalesi taaaa dıdısının dısısı içi bilmem kimin karısının teyzesinin oğlu için yapıyordu kız saçma sapan kavgaları. ben çocuk düşürüyom o gelmiş düğüne niye gitmiyosun dedi bacım. daha ne anlatayım. kardeşi gelince sende tavrını koy. bi akşam iftara alırsın. gitsin kalsın babaannesinde. evde de rahat rahat giyin dolaş ki kardeşini zırt pırt çağıramasın. rahatını bozma yani. bi daha da kafasına göre iş yapmasın. sen babaanneye söyle benim kardeşim kalıyor. evde 1 kız 1 erkek bekarın kalması uygun düşmez. sende kalsın hep de...
ahkeşke msj atmış site kapatılmış
ayy inanmıyom yaaa.. inş düzelirde gene gelir. banum sen artık tavrını koyma vakti gelmiş o halde. boşver babaanne söylenmiş bilmem ne olmuş. sen kocana tavrını koy. görsün gününü. ayrıca üzerine niye yürüyor ya.. kesin canı sıkılmış geldi sana patladı. merak etme. gene gelir peşine. gelince yelkenleri hemen indirme suya.. karşına al konuş. 5 senedir bu böyle. olacak işmi de. bir değil iki değil. bende insanım sabrım var canım var. bende bi anadan doğdum ağaç kovuğundan çıkmadım de.
banucum canım benim sıkma canını insan gereçkten yanlızlık huzur istiyor,bide ramazanda zaten sıcak insan baygınlık geçiriyor ne pişireceğini şaşırıyor eli kolu kalkmıyo insanın bide yatılı misafir al işte...adamlar hiç anlamıyor,benimde dün görümcem akşam 6da aradı evdemisin diyo ee nerde olucam bi pazarım var temizlik yaptım oruç agız baygınlık geçirecektim size gelcez dedi buyrun dedim ne diyeyim 10 dk sonra eşim eve geldi ablanlar geliyormuş dedim iftara kalcaklarmı diyo ya,saftirik osaatde gelen neye gelir bari gelceksiniz öglenden haber verin dimi yemeği varmı malzemesi varmı diye düşünen yok,allahtan ögleden sonra bişeyler hazırlamıştım yeri geliyo insan bi çorba yapıp kalıyo ki benim tatil günüm o temizliğin üstüne bide misafir ağırla
banum,,, tabikide yemede içmede değilsin. eşinde bunu biliyordur. ama susturması aslında ne demek biliyo musun. sonuna kadar haklı olduğunu bildiği ve sana verecek cvp ı olmadığından sus diyor. eğer buna bir son vereceksen banum kardeşi gelince evinde kaldırmıcaksın. gerekirse kaynına diceksin kız kardeşinin kaldığını uygun olmayacağını söyle. gitsin babaannede yatsın. inan sen yüz verme bak ayakları nasıl kesilecek.. herkesin kendine göre düzeni var.
vefammm siz barıştınız mı? ne oldu acaba diye düşünüdün valla. aman görümcende belki gidecek yer bulamadıysa son anda sen aklına gelmişsindir belkim![]()
vefam misafir umduğunu değil bulduğunu yer. eğer bişi yoksa da bir çorba yanına salata filan hazırla. makarna filan. hazırlıksız gelen insanda kusura bakmasın herhalde bunların lafını etmez.
evet canım bana diyecek bişeyi yoktu bunun farkındayım beni susturdu gitmiş babannesine diyormuş ki siz banuyla bir olup annemi mi çekiştiriyosunuz dedikodumu yapıyorsunuz lafa bak ya adam hala annesinin derdinde
AMAN BANUM sen sen ol kelimlerine dikkat et. ama ayaklarını bi şekilde kesmen gerekli. off aslında baştan tavır koysaydın bugün böle yapamazlardı. ne kocan ne kv ne kaynın. ama işte koca koca olsa senin yerini kendi hazırlar. sende deseydin kocana gönlünü hoş ederken bunlar aklına gelmiyodu desene.