- Konu Sahibi efsuNevfel
- #2.761
Kızlar merhaba
bi selam vereyim dedim...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar benim sıkıntımda hasta olma öncesi lekelenme oluyor 1 hafta kadar belki daha bile fazla olabilir. 1 hafta da hasta oluyom.
acep böle leke olduğunda tutmalımıyım yoksa tutmamalı mıyım??
Kızlar merhababi selam vereyim dedim...
canım benim bildiğim kadarıyla 1hafta sonrası özür orucu yerine geçiyor bazı kadınların hastalıkları uzun sürdüğü için tutuluyor diye biliyorum
canlar benim sıkıntımda hasta olma öncesi lekelenme oluyor 1 hafta kadar belki daha bile fazla olabilir. 1 hafta da hasta oluyom.
acep böle leke olduğunda tutmalımıyım yoksa tutmamalı mıyım??
Kızlar merhababi selam vereyim dedim...
bende böle bişi duymuştum. tutucam artık kabul olur olmaz. benimkinin bitmeside up uzun tuhaf yane.
tut canım tut bencede niyetin varsa niyetine göre olur tatlım
Sağolun kızlar
bende Ramazandan bişi anlayamadım henüz çünkü sadece 1 gün oruç tutabildim hemen tatile çıktım ikinci günnn.
selam canımmmm hoşgeldin
hoşgeldin cnm .........
bende önümüzdeki cumartesi olucam haftasonu oruç tutmuyoken bütün ince temizliği yapmam lazım malum davet edilecek çok misafir var
ben geldim kızlar oğlumu uyuturken uyuya kalmışım kardeşim uyandırdı yoksa akşama kadar uyurdum herhalde
bende önümüzdeki cumartesi olucam haftasonu oruç tutmuyoken bütün ince temizliği yapmam lazım malum davet edilecek çok misafir var
yemek olmayınca öğlen ne uzun geliyo değil mi????? bide iyi olmuş misafir çağırırsın bereket dolar evin sofran..
banu sana 3 soru soruyom.
sen kaç eşin kaç yaşında...
eşine site olayını sordun mu????
bide siz ev alırken 50.000 TL mi kredi çektiniz 60 ay vadeli
sorularını cevaplıyorum hemen
eşim 30 ben 25 yaşındayım
site olayını soramadım tlf kapalı dağlarda sanırım çekmiyo oralarda
canım 2 ay sonra çekicez krediyi 60,000 tl çekicez 60 ay vadeyle öyle konuşmuştuk en son
sorularını cevaplıyorum hemen
eşim 30 ben 25 yaşındayım
site olayını soramadım tlf kapalı dağlarda sanırım çekmiyo oralarda
canım 2 ay sonra çekicez krediyi 60,000 tl çekicez 60 ay vadeyle öyle konuşmuştuk en son
bence üye değildir banum merak etme sen benim mail adresime de çok gelio o mesajlardan malesef
turkiş cvp veriyorum ben 28 eşim 36 yaşında eşim benden 8 yaş büyük ama yaş olarak ruh olarak değil:))
eee eşin yaşça büyükmüş senden iyi bişi bu.ama neden böle davranıyor çocuk ca anlamadım. kızdım eşine yaa.. başkaları yüzüne ne huzur bozuyon.. off bende bunlardan dertliydim ya banum sana çok üzüldüm anlıyom seni. ama bişi diyim mi ağzınla kuş tutsan genede o aileye yaranamazsın. kv kaynında görümcende hep aynı kalırlar. ben bir kere Allah razı olsunu ne ondan ne ailesinden duymadım.
şu site olayından bizide haberdar et. ama üstüne gitme. kendiside üye olmamış olabilir. sakin ol emi.
hımm kredi çekince bana da hangi banka/ faiz oranı vs tüm detaylarıda yazar mısın.. bende ev alırsa inş bende bi bu kadar çekmek zorunda kalabilirim
inş efsunum ya akşam alıcam bakalım ifadesini bütün sakinliğimi koruyarak tabi
vefam kız sen benden 1 yaş küçükmüşsün :)))) kardeşim benimmm :)))) iyi bak senin kocan ile yaş farkın iyi amam en doğru şeyi söyledin olgunluk.. aman inş ya bir yastıkda huzurlu mutlu bir ömür yaşayın inş...
banum bu arada sen 25 yaşından daha olgun düşüncelere sahipsin. yazdıklarında çıkardımm