"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

barıştık dün canım benim ama agladım çok zoruma gitti kaçgündür yüzme bakmıyo kardeeşim evde bana hayatta ismimle hitap etmezdi sürekli adımı kullandı,en sonunda akşam konuştuk sen niye 3.sahıslar için üzülüyorsun benide üzüyorsun sen ve ben öenmliyiz gerisi boş dedi,hem annemin agzından bu zamana kadar seninle ilgili bi şikayet etmedi sen hep bi şikayettesin tamam anlıyorum haklı yönlerin var ama insanları olduğu gibi kabullen artık onlarda böle alışmış diyor,seni soruyo bana üzüm gözlü kızım nasıl diye diyomuş k.v.dem sinirden gülecektim allahım ya napim tatlıya bağladık

bunların ayakları kesilmez canım benim her senem böyle geçiyor yaz gelsin istemiyorum bunların yüzünden bütün bir yazı bende geçiriyorlar hersene 3 tane görümce kv kp kaynım bıktım valla ya kendi evimde misafir gibi olmaktan bıktım,kocamın da artık çıkarcı birisi oluğunu düşünmeye başladım adamın işi varsa benden iyisi yok işi bitincede bende kötü kalplisi yok

sadece seninkine mahsus değil bu erkeklerin çoğu böle. zaten baştan alıştırdın ya böle gider. gitmesin dersen kıyametler kopar olaylar olur zaten. anca o zaman. o zamna da evliliğiniz yıpranır. ne diyeceğimi bilemiyom. ama aile aile değilki banu, düşüncesizler. düşünce olsa zaten yapmazlar. valla kocanda herşey bitiyor.sen azar azar işlemeye çalış. zorbalıkla senin kocana bişi yaptıramazsın. anladığım kadarı ile. ama karşına alıp konuş seninki konuşmaktan anlıyordu bu bile iyi bişi.

iyi bari canım düzeltmişsiniz arayı kv üzüm gözlü kızım mı diyormuş yine ağzı laf yapıyo desene benimkinden bir kızım kelimesini duysam yelkenleri suya indiririm ama ismimle bile hitap etmez

neyse vefam barışmışsınız. seninki zati kötü değil ki o akadar kız. düşüncesiz. sizi birbirinize düşürmüyor. valla bak kocanda sana kıymet veriyor. sende bunun kıymetini bil. o gün kesin canı sıkkındı sana patladı. demkki yersiz vakitte konuşmuzsunuz.
boşver ya kv için huzurunu mu bozcan. hemde birbiriniz ile iyi anlaşırken.

turkuazım benim ki çok inatçı dediğin gibi zorbalıkla asla bişey yaptıramazsın konuşma aşamasınada çok zor geliyoruz sürekli susmamı istiyor ama nereye kadar bu adam beni ne zaman anlamaya çalışacak gerçekten çok sıkıldım artık ya bunlar benim kayınvaldemin düşüncesizliği canım ya sen hiçmi düşünmüyorsun benim oğlum gece de işe gidiyor gelinimle diğer oğlumun aynı evde kalması uygun olurmu onuda geçtim her ramazanı bu çocuk burda geçirmek zorundamı ya zaten senin oğlun senenin 9 ayı okulda 3 ayda mı bakamıyosun oğluna her ramazan gelir hertürlü hizmetini yaparım bayram gelir baştan aşağı giydir harçlığını ver giderken biletini al okuyor diye yine harçlıksız gönderme bunları görümcemede yaptım kaynımada yapıyoruz ama kadın hep derki siz benim çocuklarıma ne yapıyorsunuz biraz bilse feda olsun ama bu kadına yaranamazsın

neyse vefam barışmışsınız. seninki zati kötü değil ki o akadar kız. düşüncesiz. sizi birbirinize düşürmüyor. valla bak kocanda sana kıymet veriyor. sende bunun kıymetini bil. o gün kesin canı sıkkındı sana patladı. demkki yersiz vakitte konuşmuzsunuz.
boşver ya kv için huzurunu mu bozcan. hemde birbiriniz ile iyi anlaşırken.

doğru diyosun canım huzur bozmaya gerke yo kama insan bazen kabullenemiyor işte bende bundan sonra akıllılık edicem kocamı yıpratmak yerine kendim mesafeli olucam politik olucam anacım

hoşgeldin efsunum anlat bakalım ne var ne yok.. valla beni de bıraksalar uyuyacağım resmen ya. sahurdan sonra uyuyamadım bir türlü. sahura kalmadan tutabilir miyim acep düşünüyorum şimdi.uykusuz daha kötü oluyomm ben.

hoşgeldin efsunum anlat bakalım ne var ne yok.. valla beni de bıraksalar uyuyacağım resmen ya. sahurdan sonra uyuyamadım bir türlü. sahura kalmadan tutabilir miyim acep düşünüyorum şimdi.uykusuz daha kötü oluyomm ben.

hoşbuldum turkuazım :16:
ne olsun aynı devam işte canım dün eşim arkadaşı nişanlısı falan pikniğe gittik iftarda güzeldi valla :16:
bende sahurdan sonra lavaboya gitmekten uyuyamıyorum :9: :9: :9:
bence kalk yinede o daha zor olur 17 saate yakın çünkü bu sene ramazan canım

hoşbuldum turkuazım :16:
ne olsun aynı devam işte canım dün eşim arkadaşı nişanlısı falan pikniğe gittik iftarda güzeldi valla :16:
bende sahurdan sonra lavaboya gitmekten uyuyamıyorum :9: :9: :9:
bence kalk yinede o daha zor olur 17 saate yakın çünkü bu sene ramazan canım

ayyy piknik ne özledim ya süper oluyo valla. iyi yapmışsınız. bende ayaklarımı üşüttüm ev temizlerken habire lavobya gittim gece hala öyle. ben genelde kalmadan tutyordum daha kolay oluyordu. son 2 senedir midemden tutamıyodum yani uzun zamanları yeni tutabiliyorum. ama açlık değil asıl derdim, zati klimalı yerde susamıyorumda. uykusuzluk beni mahvediyor ya geriyo.
bu arada efusn ayrı ev konusu ile ilgili gelişme var mı? kv annen ile konuştu mu? eşin bişi diyo mu

ayyy piknik ne özledim ya süper oluyo valla. iyi yapmışsınız. bende ayaklarımı üşüttüm ev temizlerken habire lavobya gittim gece hala öyle. ben genelde kalmadan tutyordum daha kolay oluyordu. son 2 senedir midemden tutamıyodum yani uzun zamanları yeni tutabiliyorum. ama açlık değil asıl derdim, zati klimalı yerde susamıyorumda. uykusuzluk beni mahvediyor ya geriyo.
bu arada efusn ayrı ev konusu ile ilgili gelişme var mı? kv annen ile konuştu mu? eşin bişi diyo mu

evet güzel oldu valla... dikkat et kendine ayak üşütmek çok fena bişey yaaaa :14:
haklısın sen çalışıyosun o yüzden uykusuz kalman kötü oluyodur canım yaaaa
ayrı ev konusu kapandı evin içinde canım malesef şuan
kv annem ile konuşmadı kiii konuşsa annem ona cevabını verirde hasta üzülmesin diye bişey demez pek... eşim bişey demiyor artık fazla benim rahatsızlığımdan dolayıda bana karşı daha ii şimdi çok da yardım ediyor evin içinde :16: elinden geleni yapmaya çalışıyo garibim bende yalnızlık üstüne güzel atılımlar yapmaya çalışıyorum turkuazım oda farkında ama hem maddi olanak yok hemde bu saatten sonra zoruna gidiyo onunda duu bakalım herşeyin hayırlısı ben sabır pozisyonuna geçtim artıkım :9:

evet güzel oldu valla... dikkat et kendine ayak üşütmek çok fena bişey yaaaa :14:
haklısın sen çalışıyosun o yüzden uykusuz kalman kötü oluyodur canım yaaaa
ayrı ev konusu kapandı evin içinde canım malesef şuan
kv annem ile konuşmadı kiii konuşsa annem ona cevabını verirde hasta üzülmesin diye bişey demez pek... eşim bişey demiyor artık fazla benim rahatsızlığımdan dolayıda bana karşı daha ii şimdi çok da yardım ediyor evin içinde :16: elinden geleni yapmaya çalışıyo garibim bende yalnızlık üstüne güzel atılımlar yapmaya çalışıyorum turkuazım oda farkında ama hem maddi olanak yok hemde bu saatten sonra zoruna gidiyo onunda duu bakalım herşeyin hayırlısı ben sabır pozisyonuna geçtim artıkım :9:

tabii herşeyin hayırlısı olsun. senin rahatsızlanmandan dolayı yardımcı oluyorsa buda iyi bişi. sana değer verdiğini gösterir. ama bence olacak ayrı ev ama biraz da zamanı var gibi geliyor. sabret ama peşinide bırakma ani. efsunum sen kaç yaşındaşın eşin kaç yaşında?? merak ettim de

tabii herşeyin hayırlısı olsun. senin rahatsızlanmandan dolayı yardımcı oluyorsa buda iyi bişi. sana değer verdiğini gösterir. ama bence olacak ayrı ev ama biraz da zamanı var gibi geliyor. sabret ama peşinide bırakma ani. efsunum sen kaç yaşındaşın eşin kaç yaşında?? merak ettim de

daha öncedende arada yardım ediyodu ama kv dem den çekiniyodu sanırım azcık
şimdi daha fazla ediyo sahurda bulaşıkları yıkayana kadar bekliyo gidip yatmıyo :16:
sofrayı kurmaya kaldırmaya yardım ediyo :16:
zamanla olacak bende biliyorum bunu inşallahh benim ailemden gelecek bişeyler de şuan değil işte
ilerde çolugum çocugum rahat olacak en azından inşallahhhhh
ben 24dü bitiriyorum eşimde 25 yaşında aramızda 9 ay var :9: o benden 9 ay büyük

daha öncedende arada yardım ediyodu ama kv dem den çekiniyodu sanırım azcık
şimdi daha fazla ediyo sahurda bulaşıkları yıkayana kadar bekliyo gidip yatmıyo :16:
sofrayı kurmaya kaldırmaya yardım ediyo :16:
zamanla olacak bende biliyorum bunu inşallahh benim ailemden gelecek bişeyler de şuan değil işte
ilerde çolugum çocugum rahat olacak en azından inşallahhhhh
ben 24dü bitiriyorum eşimde 25 yaşında aramızda 9 ay var :9: o benden 9 ay büyük

efsunum ben iç sesim olacak diyor. Tabii her şey önce Yüce Rabbim in izniyle...... Ama ben seni ümitlendirmek istemem asla belkide yanılıyorumdur ama sezgilerim güçlüdür yane..
mesela ben birgün yaratık ile kavga etmişim ağlıyom yer siliyorum böle bide. ama nasıl içim dolu anlatamam. içimden bir ses dediki sen 2. evliliğinde huzuru bulcan. bak boşandık. boşanmayız iç ayrılmayız derken bu hale geldik. heee bilmem 2. evliliğim olur mu olursa iyi mi olur yoksa daha beteri mi olur.. RABBİM BETERİN KORUSUN BENİ. ALLAH IM BANA ONU ARATMASIN. ama sonuçta bitti yane. bazen bişi hissederim mesela söylemek bile istemem. işte bu hissimde öleydi. aklıma getirmedim sonra ama şimdi böle olunca hatırlıyorum. daha böle bir sürü şey..

efsunum ben iç sesim olacak diyor. Tabii her şey önce Yüce Rabbim in izniyle...... Ama ben seni ümitlendirmek istemem asla belkide yanılıyorumdur ama sezgilerim güçlüdür yane..
mesela ben birgün yaratık ile kavga etmişim ağlıyom yer siliyorum böle bide. ama nasıl içim dolu anlatamam. içimden bir ses dediki sen 2. evliliğinde huzuru bulcan. bak boşandık. boşanmayız iç ayrılmayız derken bu hale geldik. heee bilmem 2. evliliğim olur mu olursa iyi mi olur yoksa daha beteri mi olur.. RABBİM BETERİN KORUSUN BENİ. ALLAH IM BANA ONU ARATMASIN. ama sonuçta bitti yane. bazen bişi hissederim mesela söylemek bile istemem. işte bu hissimde öleydi. aklıma getirmedim sonra ama şimdi böle olunca hatırlıyorum. daha böle bir sürü şey..

inşallah canım inşşallahhh... sezgin benim için de doğrudur inşallah canım...
hayırlısıyla karşına gönlüne göre doğru biri çıkarda olur inşallah canım daha gençsin sonuçta demi...
Rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere

canlar ben geldim öglen arasından malesef oruç değilim 3gün tutabildim hasta olmuşum:((tam alışırken zor oluyo bölede.benim oruçta problemim müthiş bir baş agrısı 3gün çektim çok zor oluyo ya

canlar ben geldim öglen arasından malesef oruç değilim 3gün tutabildim hasta olmuşum:((tam alışırken zor oluyo bölede.benim oruçta problemim müthiş bir baş agrısı 3gün çektim çok zor oluyo ya

şükürler olsun benim sıkıntım yok bu sene canım yaaaa

canlar benim sıkıntımda hasta olma öncesi lekelenme oluyor 1 hafta kadar belki daha bile fazla olabilir. 1 hafta da hasta oluyom.
acep böle leke olduğunda tutmalımıyım yoksa tutmamalı mıyım??

Back
X