- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.341
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
turkuaz8, ayaz1809+, vefa84, efsuNevfel+, banumbny+, AHKESKE+
bütün kızlar toplandık derkenn kaçak gelin efusn gene kaçar
gitde iyi haberlerle gel
ben de kaçıcam sanırsam..fena olmaya başladım saatim geldiher gün bu saatlerde şiddetle acıkıyorum,bi baş ağrısı giriyo..
bugün konuşmuyo kimsee..bana mı denk geliyo yaaa..ben yokken konuşuyosunuz ben gelince yokkk! durgun günlerinizde mi geliyorum yaniiiiii
hergün bu saatte yemek yemeğe alışkınsa olur vücut saati gelince ister... eylüşş sen bayadır yoksun anlat asıl sen neler yaptın..
mesela şu kuzenin düğünündeki elbise olayından sonra ne olduuu
amanın bi çıktım geldim neler olmuş bizim kaçak kızlar gelmiş,topic konusu taşınmış ee biz sohbete burdan devam edecekmiyiz sonra farklı uyarılara maruz kalmayalım bebekler
o elbise olayında çok kızdım eşime..tepkisine kızdım,rengine laf etmesine değil.öyle canlı renkler giydirmiyo biliyorum ama şansımı deniyim demiştim..dükkandaki tavrından dolayı surat astım bi süre..sonra düzeldim ama çok uzatmadan..tavrı için özür diledi,hak verdi..konu kapandı...aradan bikaç gün geçti durduk yere "o elbiseyi çok mu istedin" dedi :) "yarın gidip bakalım mı bi daha" dedi...ben yok mok dedim ama tamam dedim..neyse sonra annem ve babam geldi..onlarla gittik,annem de fikir versin diye..elbiseyi giydim,babam beğendi bi tek :) annem eşim beğenmedi diye onu savundu :) olmadı filan dedi..benim de çok içime sinmedi gerçekten..
sonra bi elbise gördük başka yerde,onu aldıkkkbütün ailem yanımdayken almış oldum,eşimin içine sindi..sorun kalmadı...
uzun anlattım ama öyle işte..ben haklıydım ama kocişcim de hakkımı verdi sağolsunanlaştık
burası tam yeri oldu,farklı bir uyarı almayız vefacım..kavga edip birbirimize hakaret etmediğimiz süreceo da mümkün değil....
eylülüm konuyu tatlıya bağlamışsınız ne güzel eşin valla çok anlayışlı bir insan hepinizin içine sinen bişey bulmuşsunuz giydiğin elbise ne renkti.
evet canım öyle oldu,insan fikir almak istiyo,annem kardeşim de olunca daha iyi oldu..giydiğim elbise bordoydu,gül kurusu gibi..hoş bişeydi..tam abiye değildi.ara bi model,şık ama sade bi elbiseydi..şimdi lacivert bi elbise aldım,belinde kuşak var narçiçeği renginde,bu daha güzel :)
evet canım öyle oldu,insan fikir almak istiyo,annem kardeşim de olunca daha iyi oldu..giydiğim elbise bordoydu,gül kurusu gibi..hoş bişeydi..tam abiye değildi.ara bi model,şık ama sade bi elbiseydi..şimdi lacivert bi elbise aldım,belinde kuşak var narçiçeği renginde,bu daha güzel :)
lacivert ve nar çiçeği rengi harika bir kombin canım aksesuar çanta ayakkabı ne renk
kızlar ben namaz kılıp gelicem öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?