- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.361
canım henüz onları almadım..bi de nar çiçeği çok yoğun olan,laciverti az olan bi eşarp aldım o kadar..iki kuzenim de bir hafta arayla evlenecek.ikisi de amca oğlum,abimm! ve kına gecelerini de sayarsam bana tam 4 tane elbise lazımdı :)) hepsini de aldım bu bikaç ay içindegiymemi bekliyolarr :) ayakkabı evden ayarladım diğerlerine ama bu lacivert elbise için bişey bulamadım henüz..siz fikir verin o halde??? ne giyim..açıkcası ayakkabı almak istemiyorum,masraf olacak iyice,az değil her elbiseye eşarptı,çantaydı fazla olcak..ayakkabı bari evden ayarlıyım..ne renk gider altına sizcee??
kızlar ben namaz kılıp gelicem öpüyorum sizleri
eylüşş ben resmini görmemiz gerekir diyom bu kadar yazıştıktan sonra. herhal böle bir hakkımız olacak değil mi
ahkeşke nere gittin. bi mail attım kayboldu ortalıkdan
banummm sana şiddetle çok dikkatli davranmanı tavsiye ediyomm.. şeytan kv ve görümce aradıysa arada senle ilgili bişiler sokuşturmayı eksik etmezler..
kaynın geldi ya belkim sende mi yoksa babaannedemi belkim onu yokluyorlar. haberi almışlardır senin evde kaldırmadığınıı....
kızlar ben namaz kılıp gelicem öpüyorum sizleri
geçen uyumaya giderken bişi demedim ağzım yandışimdi diyomm
ALLAH KABUL ETSİN kuzucukumm hemen gel mucuk
eylüşşş senin kocanı klonlasakda kadınlar mağdur olmasa DEĞİL Mİ:)))))) aferin hakkını verdiyse zati akıllı kadın takılmaz gerisini
görümceler ve kaynanam bugün yine eşimi aramışlar ne konuştuklaını anlatmadı ayrıntılı olarak havadan sudan diye geçiştirdi eşim aylarca aramazlardı şimdi 2 günde bir arıyorlar altından ne çıkacak acaba çok merak ediyorum
bende laciverte bayılırım vazgeçilmez rengim diyebilirim ne güzel seninde içine sinmiş ben dün akşam çıktım alışverişe inanırmısınız üstüme uygun bişey bulamadım annemler deli oldu artık dönüp durmaktan boş boş döndük eve
çok hoşsun hee
kaynını soruyolardır,konu budur bence de...ne insanlar yaa!!!
öğlen yemekte gazete okudum. tam 4 tane boşanan koca karısını bıçaklmış öldürmüşş işte ayyy korktummm. herkes yemiş kafayı ya Allah sonumuzu hayır etsin. işte o bağlamda aklıma geldi..
ayrıca eşine 41 kere maşallah, hakkını veriyosa koca o kadının sırtı yere gelmez. adalet anlayışını artık bulmak çok zor.. ben 2,5 sene hiçççççç bulaamadımmm. aradım köşede bir yerde içinde kalmışmıdır diye ama baktım ki hiç olmamış aslındaaaolmayını aramışım 2,5 sene iyiymişşş demii
hizmetçilik yapıp yapmadığımı merak ediyorlardır ama bana sorsalar keşke ben ona ne derim biliyomusun senenin 3 ayı bakamadığım oğlunu oraya buraya postalama her sene bende ya ama bu sene gelemedi anladı yüz vermediğimi bende kal diye hiç teklif etmedim bi akşam iftara davet ederim o kadar
sabahın vermiş olduğu keyifsizlikti belki de canım,iyiyim ben,sorun yok,no problemeylüşş sabah sabah bi durgun keyifsiz gibiydin.. ama senin bize ihtiyacın varmış maşallahh açıldın, yada aaççtık seni... neysem bize kırgın olmada asla istemem sevdiğm insaları kırmayı içime dert olur yane...
eylüşş hayatta şans benden yana çok olmadı.. iş hayatında kısmen oldu yane şansızım diyemem,, aileden hiç olmadı hele annemden sonra ailem kalmadı. ama şükür babacım hayatta ve yanımda tek ailem oo.hep güclü bağları olan bi ailem olsun istedimm bizde değil güçlü bağda yokk, mevzu böle olunca dua ettim ve heppp imrendim güçlü birlik ailelere dedim evlenince ben bari öyle aile olayım.... baktım ki değil gene güçlü olmak aile olamadım. yanımda sankim 2,5 sene kimse yokmuş ya ne tuhaf şimdi idrak ediyom.. hastayken yok, ağlarken yok,aksine üzen ağlatan biri varmış aha da geldik bu güne. bu saaten sonra şans olur mu bilmem. Ama sadece hayırlı ise olsun üzüleceksem ömür boyu bekar kalim diyorum.. Allah ımdan sadece hayırlı eş ve huzurlu bir yuva istiyorum.. bakalım yaşayıp görcemm
kayınvalidenin bu tavırları yüzünden kaynına sert davranıyosun belki de..yanlış anlama suçlamıyorum sadece insanlar bazı şeyleri ne biçim etkiliyo diye düşündüm.durum böyle olmasa sen kaynını güzelce ağırlar,memnun eder gönderirdin.ama ne hale getiriyolar.ağız tadı bırakmıyolar insanda..zor şey insan ilişkileri,hele karşındaki insan olamamış bir insansa :)
eylüşş hayatta şans benden yana çok olmadı.. iş hayatında kısmen oldu yane şansızım diyemem,, aileden hiç olmadı hele annemden sonra ailem kalmadı. ama şükür babacım hayatta ve yanımda tek ailem oo.hep güclü bağları olan bi ailem olsun istedimm bizde değil güçlü bağda yokk, mevzu böle olunca dua ettim ve heppp imrendim güçlü birlik ailelere dedim evlenince ben bari öyle aile olayım.... baktım ki değil gene güçlü olmak aile olamadım. yanımda sankim 2,5 sene kimse yokmuş ya ne tuhaf şimdi idrak ediyom.. hastayken yok, ağlarken yok,aksine üzen ağlatan biri varmış aha da geldik bu güne. bu saaten sonra şans olur mu bilmem. Ama sadece hayırlı ise olsun üzüleceksem ömür boyu bekar kalim diyorum.. Allah ımdan sadece hayırlı eş ve huzurlu bir yuva istiyorum.. bakalım yaşayıp görcemm
ben deldim :))ay lacivert çok asil bi renk ama aksesuarı zor oluyo işte,kumaşı abiye değilse yazlık lacivert kırmızı tonlarında ayakkabılar var geçen sene çok modaydı otür bişey alsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?