"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

o zaman tüm elbiselerle olan resmini görmek hakkımızızızzıııı

eylüşş ben resmini görmemiz gerekir diyom bu kadar yazıştıktan sonra. herhal böle bir hakkımız olacak değil mi
ahkeşke nere gittin. bi mail attım kayboldu ortalıkdan

düğünler ankarada olcak canım,o yüzden bütün elbiseleri annemlerle yolladım,arabayla giderken götürsünler bize yük olmasın sonra diye..yani şuan bi foto yollayamam..ama düğünden yollarım belkimm,bakalımm gelsin de o günler

benimde aklıma gelmiyo değil yani turkuazım 3 ay aramadıkları olurdu şimdi ikigünde bir arıyorlar ve ben eminim o kayınvalde olacak şeytan benim hakkımda bişey demeden o tlf kapatmaz oğlu burdaya hizmetçilik yapmamı bekler ama çok bekler dahaaa
kızlar ben namaz kılıp gelicem öpüyorum sizleri

allah kabul etsin vefam
geçen uyumaya giderken bişi demedim ağzım yandı şimdi diyomm
ALLAH KABUL ETSİN kuzucukumm hemen gel mucuk

kaynını soruyolardır,konu budur bence de...ne insanlar yaa!!!

ben de çok severim laciverti.
gerçekten uygun bişey bulmak çok zor.alışveriş yapmaktan pek hoşlanmam ben zaten,bişey bulursam iyi,öyle çok gezmeyi sevmem..ne biçim kadınsam :)

çok hoşsun hee

öğlen yemekte gazete okudum. tam 4 tane boşanan koca karısını bıçaklmış öldürmüşş işte ayyy korktummm. herkes yemiş kafayı ya Allah sonumuzu hayır etsin. işte o bağlamda aklıma geldi..
ayrıca eşine 41 kere maşallah, hakkını veriyosa koca o kadının sırtı yere gelmez. adalet anlayışını artık bulmak çok zor.. ben 2,5 sene hiçççççç bulaamadımmm. aradım köşede bir yerde içinde kalmışmıdır diye ama baktım ki hiç olmamış aslındaaa olmayını aramışım 2,5 sene iyiymişşş demii

eylüşş sabah sabah bi durgun keyifsiz gibiydin.. ama senin bize ihtiyacın varmış maşallahh açıldın, yada aaççtık seni... neysem bize kırgın olmada asla istemem sevdiğm insaları kırmayı içime dert olur yane...

kaynını soruyolardır,konu budur bence de...ne insanlar yaa!!!

hizmetçilik yapıp yapmadığımı merak ediyorlardır ama bana sorsalar keşke ben ona ne derim biliyomusun senenin 3 ayı bakamadığım oğlunu oraya buraya postalama her sene bende ya ama bu sene gelemedi anladı yüz vermediğimi bende kal diye hiç teklif etmedim bi akşam iftara davet ederim o kadar

ayy Allah korusun,gün geçmiyoki bi kadın öldürülmesin,ne hale gelindi böyle...
canım böyle düşününce 2,5 sene çok gibi geliyo.ama yaşarken öyle gelmemiştir,ha düzeldi ha düzelecek derken,sürekli şans vere vere,bişeyleri kurtarmaya düzeltmeye çalışırken zaman geçmiş gitmiş işte..
ben şanslıyım Allahıma şükür sen ise bundan sonra daha da şanslı ol inşallah...

kayınvalidenin bu tavırları yüzünden kaynına sert davranıyosun belki de..yanlış anlama suçlamıyorum sadece insanlar bazı şeyleri ne biçim etkiliyo diye düşündüm.durum böyle olmasa sen kaynını güzelce ağırlar,memnun eder gönderirdin.ama ne hale getiriyolar.ağız tadı bırakmıyolar insanda..zor şey insan ilişkileri,hele karşındaki insan olamamış bir insansa :)

sabahın vermiş olduğu keyifsizlikti belki de canım,iyiyim ben,sorun yok,no problem

saçma gelebilir belki ama sorcam yine de..
konu yine elbisem
benim bu elbisedeki düğmeler altın rengi,bi de kuşağından ip sarkıyo onun da altın rengi zinciri var..ben bu elbiseye beyaz taşlı bi ayakkabı giyebilir miyim :))
ben çok takıyorum böyle şeyler,şımarık demeyin bana,napiiiim,bu kadar titizleniyorum işte

eylüşş hayatta şans benden yana çok olmadı.. iş hayatında kısmen oldu yane şansızım diyemem,, aileden hiç olmadı hele annemden sonra ailem kalmadı. ama şükür babacım hayatta ve yanımda tek ailem oo.hep güclü bağları olan bi ailem olsun istedimm bizde değil güçlü bağda yokk, mevzu böle olunca dua ettim ve heppp imrendim güçlü birlik ailelere dedim evlenince ben bari öyle aile olayım.... baktım ki değil gene güçlü olmak aile olamadım. yanımda sankim 2,5 sene kimse yokmuş ya ne tuhaf şimdi idrak ediyom.. hastayken yok, ağlarken yok,aksine üzen ağlatan biri varmış aha da geldik bu güne. bu saaten sonra şans olur mu bilmem. Ama sadece hayırlı ise olsun üzüleceksem ömür boyu bekar kalim diyorum.. Allah ımdan sadece hayırlı eş ve huzurlu bir yuva istiyorum.. bakalım yaşayıp görcemm

ben deldim :))ay lacivert çok asil bi renk ama aksesuarı zor oluyo işte,kumaşı abiye değilse yazlık lacivert kırmızı tonlarında ayakkabılar var geçen sene çok modaydı otür bişey alsan

canım benim kıyamam ben sana,dua ediyorum inan güzel yüzlü arkadaşım inş hakkında kayırlısı olur kardeşlerin babanıdamı arayıp sormuyorlar nasıl rahatlar nasıl vicdanları yahu,ayrıldığını söledinmi turkiş kardeşlerine

aynen öyle canım çok doğru söyledin benim kaynımla hiçbir promlemim olmadı severim kendisinide efendi bir çocuktur,tıpta okuyo bu arada,benim asıl derdim kayınvaldem onun yüzünden bazen yaptıklarıma söylediklerime inanamıyorum,kaynım her ramazan gelir bayramı burda geçirir ve ben ona abisinden daha çok değer verirdim,üstüne başına 2,3 takım kyafet almadan yollamazdım her türlü hizmetini yapardım ama benim nankör kaynanam hepsini bir kalemde sildi bende yapıpta kötü olacağıma yapmayıpta olurum daha iyi,oğlumu siz evlendireceksiniz bile dedi bana inanabiliyomusunuz sanki bana doğurdu,birde böyle deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

turkuazcım,o yönden ne diyim bilemedim kader kısmet,annecin rahmetli tamam,Allahın takdiri..ama kardeşlerin derdi ne,sağken ve kalabalıkken güçlü bir aile olabilirken bu ayrılık niyeyse..
yeni kuracağın aile senin hayalini kurduğun gibi olur umuyorum..inşallah öyle bir nasip bulur seni.kalbin temiz,Allah gönlüne göre verir...

canımm benim çok duygulandırdın beni gözlerim doldu ya rabbim sanada çektiğin bu sıkıntıların mükafatını verecektir elbet

ben deldim :))ay lacivert çok asil bi renk ama aksesuarı zor oluyo işte,kumaşı abiye değilse yazlık lacivert kırmızı tonlarında ayakkabılar var geçen sene çok modaydı otür bişey alsan

elbise öyle şımbıllı abiye değil arada bişey,her gün,her yerde giyilmez de tabii..kumaşı da tül..kırmızı nar çiçeğiyle uymıcak ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…