"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

evetttt hem fazla görüyosun hem ev konusunda rahatsın canım
baaakkk saatleri sayıyosun

sayarım tabiii...bi de geçen kocacım kızıyodum sen gün içinde beni aramıyosun diye :)
o da,öğlen yemeğe geliyorum sonra da 4 saat ayrı kalıyoruz,neden arıyım dedi :) iyi mi kötü mü bilemedim ama telefonda eskisi gibi çok konuşulmuyo sanırım,ekmek al bilmem ne yap demekten başka :))

yuhhh demek geldi içimden eylüşüm birden özür dilerim ama
Insan kaç saat beraber olsada yine özlüyor yaa yanındayken bile özlüyo...
Sevgili nışanlı gibi konuşulmuyo malesef canım yaa benim eşimde saldı çok onu

gidiyomuşuz derken??? Kocan mı söyledi kv mi?

ben eşimi aradım nbr diye o zmn dedi canım
aramasam eve gidince ögrenecekmişim
kv demez zaten özel arayıp
Ama bence kv demiştir eşime gidelim diye bence

canlarrrrrrr ben geldim işlerimiz çok yğundu sohbete dahil olamadım ama okudum yazdıklarınızı burda gülmekten öldüm

bu arada anlamadım bana neyi soracaksınız

ha anlamadığım bir konuda ahkeşkemim hareketi bende mail istiyorum bu konudaaaaaaaaa

neye yuh dedin canım anlamadımmm...

kv demiştir tabii,eşin durduk yere teyzesine gitmek istememiştir bence:)
kv işte nolcak kv boşverrrr

msn aç canım

neye yuh dedin canım anlamadımmm...
Kv demiştir tabii,eşin durduk yere teyzesine gitmek istememiştir bence:)
kv işte nolcak kv Boşverrrr

aradadki 4 saatte eşinde telefon bekliyomuşsun ya ona canım
Bencede kv demiştir Dün benim teyzeme gittik ya bide
dün ben onlarla gitmedim ya bide o yüzdendir

yani eylüşüm pes doğrusu ne teli kızım yaaa. bide iki saat kaldı demez mi benimde 7 saat kaldı minimum
ama eşime akşam dr ye gidelim erken gel olur mu dedim aramıştı nasıl oldun die. halbu ki gitmeyeceğim o erken gelsin die dedim

msn aç canım

aradadki 4 saatte eşinde telefon bekliyomuşsun ya ona canım
Bencede kv demiştir Dün benim teyzeme gittik ya bide
dün ben onlarla gitmedim ya bide o yüzdendir

hııı,evet söylerken bana da saçma geldi ama ne dicek bakalım dedim :) yoksa beklemiyorum canım,arada arar yine öylesine "ne oldu" derim
neyse işte...

vay bee,kv o yüzden öyle yapmış olabilir mi...neyse buna da bişey demicem,diyemicem,hemen ertesi gün intikam mı alıyo yani..öfff

:) yaa canım ne bilim,düşündüm öyle bi söyleyiverdim,niye aramıyosun diye,o da cevapları yapıştırdı zaten,haklı olduğunu biliyorum,öylesine sordum..gerçekten arayıp laflayacak kadar ayrı kalmıyoruz..zaten ben yemekti oydu buydu derken saat 5 oluyo...
senin taktik de iyiymiş :)) gelebilir inşallahhh

efsun bişey dicem ama yangına körükle gitmiş olmıyım da...özel olarak kv beni aramaz dedin de,bi yere gidilceği zaman biri geleceği zaman sana söylese daha doğru değil mi yaa,oğluna ne söylüyo..hem kadın olan sensin,bu işler seni daha ilgilendirir,hem de gelinisin yaa,sana sorması seni mutlu eder,bunu niye düşünmüyo,çok kızdım!!!!!

ya bitanem haklısın evet ama öle olmuyo işte benimkide oğlunu arar onla halleder beni deli eder bende eşime tembihledim artık. bilmem biz bi ahkeşkeyle konuşalım diyo anası arayınca onu

maça devam yaniiiiiiiiiiiiiiiii
Yoksa pansuman mı var

eraktan sordun yai kocişe
Olabilir neden olmasın arada diyor çünkü eşime akşam öğrenicem nasılsa kim demiş gidek diye yarın yazarım

ya bitanem haklısın evet ama öle olmuyo işte benimkide oğlunu arar onla halleder beni deli eder bende eşime tembihledim artık. bilmem biz bi ahkeşkeyle konuşalım diyo anası arayınca onu

yaa ama canım bu kötü bişey!!! ayrı otursanız da kötü bişey,ki siz birlikte yaşıyosunuz..size soracak eşlerinize değil!! çok kızıyorum inanki...
ama eşine tembihlemekte iyi yapmışsın,öyle devam etsin,hatta bazen ahkeşkeye sor,onu ara ben yoğunum şimdi filan desin,alıştırsın bi şekilde madem kendileri akıl edemiyo!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…