"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

anlamıcak ne var ki efsun yaa..eminim ahkeşkem güzelce anlatmıştır..hem anlatmaya gerek yok,ben bile bir cümleden anladım..bak ben bile diyorum..ben safımdır asıl,efsun saf mı haaaahh hiç de değil!!

Görende beni uzman sanacak heee

yok arkadaşım yok doktor kendi haline bırakın dedi
Ne yaptım ben yaaaa

o zaman akşam iyi olur inşallah :)

efsunum benim de tecrübem yok ammaa bilgim var

akşam düzelir zaten kocasını o ilgilenmeleriyle...
Bilgi olmasıda güzel

yok değiştirme afiyet olsun ben sevdim valla üstünede tatlı dilber dudağı hanım göbeği falan ii gider

ooohhhhh afiyet olsun demiiii

evet aynen oyle hayat boyle gecıor ıste cok duygulandım okurken gozlerım doldu bu ara aglamaya yer arıorum zaten 3 ay oldu evlenelı sıra anne olmada

evet aynen oyle hayat boyle gecıor ıste cok duygulandım okurken gozlerım doldu bu ara aglamaya yer arıorum zaten 3 ay oldu evlenelı sıra anne olmada

hayırlı uğurlu olsun,bir ömür mutlu bir evliliğin olsun inşallah...inşallah anne de olursun uygun zamanda

amaaaan kızıııııım siz kendinize bakın ben eşimi sanki kaç gece görüyorum ki işte böle haftada bir ancak. bu işlerde önemli olan uygulama uygulama sınav birincimizide EYLÜL olarak ilan ediyorum

amaaaan kızıııııım siz kendinize bakın ben eşimi sanki kaç gece görüyorum ki işte böle haftada bir ancak. Bu işlerde önemli olan uygulama uygulama sınav birincimizide eylül olarak ilan ediyorum

bende 10dan sonra anca görüyorum canım kocişimi...
Bencede 1. Eylül

amaaaan kızıııııım siz kendinize bakın ben eşimi sanki kaç gece görüyorum ki işte böle haftada bir ancak. bu işlerde önemli olan uygulama uygulama sınav birincimizide EYLÜL olarak ilan ediyorum

bende 10dan sonra anca görüyorum canım kocişimi...
Bencede 1. Eylül

teveccühünüz kızlar :) ama kocamı çok fazla görüyorum diye birinciliği elde etmiş mi oluyorum hemencikk??
ayyhh 2 saati kalmış beyimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…