"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

nasılsın bitanem ne yaptın akşam nasıl geçti teyze

öncelikle eylüşümün merak ettiği konuya açıklık getireyim bacısına gidelim diye kv demiş eşime... önceki gün benim teyzeme gittik yaaa onun kardeşine neden gitmiyoruz Eve gittim kv bana eşim söledi diye hiç bişey söleme gereği duymuyo... Neyse eşim 8:30da geldi gittik... Ama gündüzden aradımı kv gelicez diye bilmiyorum... Enişte don gömlek oturuyo odada bizi çocukların odasına aldılar adam giyindi hemen Eşim diyorki niye bu oda oturuyosunuz Dedim bende böle böle diye eşim kv soruyo hemen anne sen haber vermedin mi diye oda teyzenede habermi vercez falan filan dedi işte zihniyet burda kızlar sen bacına giderken haber vermezsen gerek duymazsan onlarda senin evde gelinin oldugunu umursamadan eskisi gibi rahatca gelir giderler eve demi... Olayı çözdüm az daha dün akşam Neyseee haber verilmediği için teyzeoğullarıda düğüne gitmişler Eşim eniştesiyle tek kaldı .çay çorba faslı derken 1 saat sonra aradılar çocukları gelen giden yok Yarım saat sonra kv de aradı yine çocuklar yok Gecen akşam bize gec gelen misafirlere döndü olay ama suç bizimkilerin ohhhh canıma değsin iii oldu Evden çıkmadan beyazları atmıştım makineye saat 10:45 gecerken eşime usulca kalkalım makinenin bitmesine az kaldı dedim... Kv kalkarken sizide rahatsız ettik falan filan diyo enişteye... öle şeymi olur diyo onlarda... Amannnn akşam böle geçti işte kızlar benim için komediydi yaniiii

çok geçmiş olsun banum çektir kurtul o zmn canım
hani evin resimlerini atacaktın sen msn demi yoksa

Son düzenleme:
Ben bu başlığı hiç beğenmedim. Bir insan için hayat "eş, gelin, anne, kadın" olmak değildir. Belki bu başlığı açmaktaki amaç başkadır ama öyle bile olsa bu başlığı her gördüğümüzde bize ezik bir hayat görüşünü hatırlatması çok rahatsız edici...

günaydın kızlarr nasılsınız yaw ben bu işe sinir oluyorum artık resmen bilgi işlem bizimle dalga geçiyor,siteleri bi açıyo bi kapatıyo:))) çok ösledim sizleri yaaa

pardon canım ama eş olmanın kadın olmanın heleki anne olmanın dugusunun neresi ezik ??? bana bu duygular gurur ve onur verici.gelin olmaya gelince bu herkese göre değişebilir ama büyüye saygı göstermeyi hürmet etmeyide eziklik olarak görüyorsan hiç yaşlanma sen derim.

önemli olan sizin beğenip beğenmediğiniz değil zaten... Başlık sizi rahatsız ettiğine göre bence ezik bi hayat görüşü sizde var demekki ki rahatsız oluyorsunuz...

günaydın kızlarr nasılsınız yaw ben bu işe sinir oluyorum artık resmen bilgi işlem bizimle dalga geçiyor,siteleri bi açıyo bi kapatıyo:))) çok ösledim sizleri yaaa

oooo günaydın toprağammmm hoşgeldin
bende seni özledim valla yaaa bencede dalga geçiyo gibi

günaydın vefacımmmm hoşgeldinnn ayyy özledik valla yaa ee anlat yaa neler yapıyosun nasılsın

oooo günaydın toprağammmm hoşgeldin
bende seni özledim valla yaaa bencede dalga geçiyo gibi
canım ben de özledim çokkk az kaldı kavuşcaz bakkkk
günaydın vefacımmmm hoşgeldinnn ayyy özledik valla yaa ee anlat yaa neler yapıyosun nasılsın

günaydın ahkeşkem çok iyiyiym bomba gibiyim ailem yanımda daha ne isterim uykuları unuttum daha fazla vaki,t geçireyim ailemle diye hafta sonu memlekete gidiyoruz bakalım çok heyecanlıyım siz neler yaptınız

efsun ii olmuş haaa. birdaha gitmek isterlerse sanada birsürü bahane çıkmış gitmemek için en azından birdaha ki sefere arayıp haber verin bari dersin lafı öle sokarsın.
senin teyzen nasıl ağırladı ama sizi değil mi. kv ye desydin ayy pazar günü benim teyzemlerde pek iiıdi die. kıyaslamamayı öğrensinler yaa. senden birine gidildi die hemen ondan birine de gidilecek halbuki sanki hergün onla değilsin. bırakta arada da kendi sülalemize gidek ne kıskanıyon hemen.

aaaa evet haftaya belkide öğlen yemeğinde başbaşa olcaz Inşşalahhhh
ayyy ne güzel kavustun sonunda yaaa gel kuzum gellllllllllllll

komediydi yaaaaa koptum dün gece Yaaa gitmek sıkıntı değil giderim ama oyunları deli ediyo beni Lafları soktum dün gece zaten Yaa onunda agırlması iii ama bazı konularda düşüncesizler işte esela dün akşam oldugu gibi Ben arada yapıyrm ona kıyaslama zaten... Valla kıskanclık mıdır nedir anlamadım yolda kv laf çarpıtıyo gitmedik teyzesine bayadır diye eşimde lafı yapıştırıyo sağolsun...
Gece anneanne hastaydı biraz kv eşim tartıştılar zaten yine

kızlar msn atamadım resimleri bir hata verip duruyo bende buraya attım hala inşaat halinde ama 2 aya teslim alıcaz inş allahım isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
kızlar msn atamadım resimleri bir hata verip duruyo bende buraya attım hala inşaat halinde ama 2 aya teslim alıcaz inş allahım isteyen herkese nasip etsin

aaaaaaaaayyyyyyyyyyy duygulandım şimdi yaaaaaaaa
Rabbim hayırlısıyla evine geçmeyi nasip etsin inşşalahhhh banum

amanınnnnnn banuşummmm allah güle güle oturmayı nasip etsin,bizede dua et hergün internetten ev bakar oldum öbür kışa kalmadan evimiz olsun ya bizimde inşallah

banucuuum çok güzel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Allahım hayırlısıyla ödeme kolaylığı versin inşallah. rabbim olmayanlarada nasip etsin

niye tartıştılar ne oldu ki. eee gecen boş mu geçti şimdi senin

niye tartıştılar ne oldu ki. Eee gecen boş mu geçti şimdi senin

yaa anneannenin kolu agrıyo ya önce sesi yükseldi biraz kv bagırma falan dedi ona sonra kolu ağrıyo diye eşim sıcak su torbası yapalım dedi işte kv istemiyo sıcak su torbası dedi eşimde istemesin yinede yap dedi ii gelir dedi onun için tartıştılar kv susmak bilmiyoki hep o biliyo son sözü o söyleyecek yaa eşimde sinirlendi işte zormu geliyo istemesede bi sıcak su yapmak falan zorsa ben yaparım dedi işte öle tartışdılar 12de
evetttt zaten boş gececekti 11de teyzesinden geldik çamaşırları çıkar as falan filan 12 oldu yatmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…