- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.241
nasılsın bitanem ne yaptın akşam nasıl geçti teyze
canım benimtam 3 yıldır çekiyorum bunu geçen sene alttakiler gömüktü onları aldırdım bu senede üst dişler sancı yapıyor sancıyı acıyıda geçtim nasıl bişeyse damağı yarıyo yutkunamıyorum yemek terken kağığı ağzıma sokamıyorum en iyisi bu ikisinide çektireyim diyorum akşam iş çıkışı eşim alacak gidicez
sanada günaydın canım. iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Ben bu başlığı hiç beğenmedim. Bir insan için hayat "eş, gelin, anne, kadın" olmak değildir. Belki bu başlığı açmaktaki amaç başkadır ama öyle bile olsa bu başlığı her gördüğümüzde bize ezik bir hayat görüşünü hatırlatması çok rahatsız edici...
ben bu başlığı hiç beğenmedim. Bir insan için hayat "eş, gelin, anne, kadın" olmak değildir. Belki bu başlığı açmaktaki amaç başkadır ama öyle bile olsa bu başlığı her gördüğümüzde bize ezik bir hayat görüşünü hatırlatması çok rahatsız edici...
günaydın kızlarr nasılsınız yaw ben bu işe sinir oluyorum artık resmen bilgi işlem bizimle dalga geçiyor,siteleri bi açıyo bi kapatıyo:))) çok ösledim sizleri yaaa
günaydın kızlarr nasılsınız yaw ben bu işe sinir oluyorum artık resmen bilgi işlem bizimle dalga geçiyor,siteleri bi açıyo bi kapatıyo:))) çok ösledim sizleri yaaa
canım ben de özledim çokkk az kaldı kavuşcaz bakkkkoooo günaydın toprağammmm hoşgeldin
bende seni özledim valla yaaa bencede dalga geçiyo gibi
günaydın vefacımmmm hoşgeldinnn ayyy özledik valla yaa ee anlat yaa neler yapıyosun nasılsın
canım ben de özledim çokkk az kaldı kavuşcaz bakkkk
günaydın ahkeşkem çok iyiyiym bomba gibiyim ailem yanımda daha ne isterim uykuları unuttum daha fazla vaki,t geçireyim ailemle diye hafta sonu memlekete gidiyoruz bakalım çok heyecanlıyım siz neler yaptınız
Efsun ii olmuş haaa. Birdaha gitmek isterlerse sanada birsürü bahane çıkmış gitmemek için en azından birdaha ki sefere arayıp haber verin bari dersin lafı öle sokarsın.
Senin teyzen nasıl ağırladı ama sizi değil mi. Kv ye desydin ayy pazar günü benim teyzemlerde pek iiıdi die. Kıyaslamamayı öğrensinler yaa. Senden birine gidildi die hemen ondan birine de gidilecek halbuki sanki hergün onla değilsin. Bırakta arada da kendi sülalemize gidek ne kıskanıyon hemen.
kızlar msn atamadım resimleri bir hata verip duruyo bende buraya attım hala inşaat halinde ama 2 aya teslim alıcaz inş allahım isteyen herkese nasip etsin
kızlar msn atamadım resimleri bir hata verip duruyo bende buraya attım hala inşaat halinde ama 2 aya teslim alıcaz inş allahım isteyen herkese nasip etsin
aaaa evet haftaya belkide öğlen yemeğinde başbaşa olcazInşşalahhhh
ayyy ne güzel kavustun sonunda yaaa gel kuzum gellllllllllllll
komediydi yaaaaa koptum dün geceYaaa gitmek sıkıntı değil giderim ama oyunları deli ediyo beni Lafları soktum dün gece zaten Yaa onunda agırlması iii ama bazı konularda düşüncesizler işte esela dün akşam oldugu gibi Ben arada yapıyrm ona kıyaslama zaten... Valla kıskanclık mıdır nedir anlamadım yolda kv laf çarpıtıyo gitmedik teyzesine bayadır diye eşimde lafı yapıştırıyo sağolsun...
Gece anneanne hastaydı biraz kv eşim tartıştılar zaten yine
Kızlar yaaa dualarımızın kabulu için hep beraber dua mı etsek napsak
niye tartıştılar ne oldu ki. Eee gecen boş mu geçti şimdi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?