- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.261
valla efsunum olur da ne yapsak bilmiyom nasıl dua edeceğimizi şaştık. Gerçi bu ara boşladım ben namazkılmak falan yok bende maşallah
kızlar benimde ibadetlerim öle ya 5vakit kılmak istiyorum işyeri izin veriyor öglen ikindi kılıyorum eve gelince akşam yatsı kalıyo çocuk yemek derken dünya işine dalıyorum malesef yaaaa huzursuzum çokk
offfffffff namazımı bende bıraktım kızlar yaaa kendimi çok kötü hissediyorum bu konudaa
canlarım allahım hepimizin dualarını gönlümüzden geçen tüm dileklerinizi kabul etsin rabbim herşeyin iyisini bilir vardır herşeyde bir hayır
umudunuzu hiç kaybetmeyin bir gün sizde istediğiniz yaşantıya sahip olacaksınız ben inanıyorum buna
kızlar binanın dış resimlerinide mail attım
ufff halbuki herşeyin başı namaz
kızlar binanın dış resimlerinide mail attım
ay çok güzel canım yaaaa Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin
bigün bende size evimin resimlerini atacak mıyım acaba
ay çok güzel canım yaaaa Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin
bigün bende size evimin resimlerini atacak mıyım acaba
evet canım huzur namazda
bundan sonra hiç bırakmayalım aksatmayalım inşşalalhhh
tabiki atacaksın canım o günü sabırsızlıkla bekliyoruz
evet kızlar namazımızı aksatmayalım dünya işlerini bırakıp önceliği namazımıza vermemiz lazım
tabiki atacaksın canım yaaa atacağız yani inan buna lütfen hatta sen benden önce atacaksın biliyoısun sabır
ah işte bi aksatmamayı yapabilsem oyuncak gibi oluyo sonra bi kıll bi kılma sonra kendime kızıyorum ancak iste sen ama bi namaz zor gelsin die fakat şeytan işte yenemiyorum
günaydın kızlar...
Sevgi halkanıza ben de ekleniyorum,sizi çok seviyorum
Banucum evin çok güzel canım maşallah,allah ağız tadıyla oturmayı,içinde çok güzel günler yaşamayı nasip etsin..
Efsun dün akşamki fiyaskoda senin hiçbi suçun olmaması,senin için eğlence olması çok güzel..kv hanım da anlasa biraz saçmaladığını!!
Vefa gelmiş onu da özledim,gerçekten,buluşacaksınız ne güzel..
Bu arada 2 gün önce rüyamda samsun a gelmiştim,senle de buluşmak istedim efsun..ama buluşamadık sanırım,uyandım :)
bu arada namaz konusunda birbirinizi desteklemeniz çok hoş bişey,sizi daha çok sevdim...
bu desteğe bu aralar benim de ihtiyacım var..
bunun eksikliği insanı mutsuzluğa,sebepsiz huzursuzluğa iter,bu bir gerçek,keşke aksatmasak...
tabiki atacaksın canım o günü sabırsızlıkla bekliyoruz
evet kızlar namazımızı aksatmayalım dünya işlerini bırakıp önceliği namazımıza vermemiz lazım
bu arada namaz konusunda birbirinizi desteklemeniz çok hoş bişey,sizi daha çok sevdim...
Bu desteğe bu aralar benim de ihtiyacım var..
Bunun eksikliği insanı mutsuzluğa,sebepsiz huzursuzluğa iter,bu bir gerçek,keşke aksatmasak...
evi düzünce de atarsın banucum...
Inşallah bi gün benim de kendi evim olur,bize de nasip olurşimdiki evi atsam ne fayda de mi :))
allah hepimize nasip etsin
valla ben sıkıntılarım namaz kılmadığım için artıyo içimde büyüyo çok ii biliyorum bunu ama hala salak gibi hataya düşüyorum düzenli devam ediyorum ama bi regl oluyorum tamam ondan sona kopuyo. halbuki normalde namaz kılan bi bayan regl döneminde onun yerine melekler namaz kılar onun için dua edermiş. ama kör göz kalın kafa bunları anlamıyo işte
inşallah atarız paylaşırız o güzellikleri...
Aynen bende canım yaaa çok kızıyrm kendime ama kılınca içim rahatlıyo huzurlu oluyorum
bizde seni seviyoruzzzzzz
evet tam eğlence oldu bana:126:
Yookkkk anlamaz o canım
Evet inşşallahh haftaya beraber olcaz toprağamla
Yeden uyandın buluşamadık yaaa
inşşallah atacağım günler gelirBencede namazlarımızı aksatmayalım yaa
evet canım huzursuzluğa sıkıntıya itiyor bizi kılmamak
Olsun canım sende şimdiki aşk yuvanı at farketmez nasıl olsa sana ait en azından
valla ben sıkıntılarım namaz kılmadığım için artıyo içimde büyüyo çok ii biliyorum bunu ama hala salak gibi hataya düşüyorum düzenli devam ediyorum ama bi regl oluyorum tamam ondan sona kopuyo. Halbuki normalde namaz kılan bi bayan regl döneminde onun yerine melekler namaz kılar onun için dua edermiş. Ama kör göz kalın kafa bunları anlamıyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?