"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

eşim ayarlayacak zaman bulupda ilgilenebilirse.artık bayrama halleder acelemiz yok ya. Amaaaan diyorum ya düzen yok herşey son dakka birden olur bizde.

işi beni bile bıktı yani eşinin üzülüyorum sana canım yaaa
düzen çok önemli aslında ama bizim şartlarımızda çok zor o düzen...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
efsuNevfel, AHKESKE+

vvavvv yine popüleriz

ben geldimmm herkes aldı kiloları demi

bende geldim ben şuan 62 kiloyum almışızdır kesin

valla menümüzde patateli patlıcan vardı yanında az pilav ve bol salata yedim ekmek tüketmedim hiç...

naayyıırrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben göbişimin gitmesini istiyorummm

bizim menü de düğün çorba-et sote-salata vardı 1 yuvarlak ekmek yedim birde bunların yanında

modanisa sepet ben bunları istiyorum yaaa

alışveriş yok artık para biriktirmemiz lazım ayrı ev için...

bende geldim ben şuan 62 kiloyum almışızdır kesin

bizim menü de düğün çorba-et sote-salata vardı 1 yuvarlak ekmek yedim birde bunların yanında

bende 54 kiloydum en son ama 56 olmuşumdur sanırım Hamilikten önce sonra kaçtın çok kilo aldınmı kızda canım
oohhh afiyet olsun canım

ama çok güzeller yaa değil mi tamam almıyorum zaten öleee bakıyorum sadece.
ben 1.72 boyunda şuan tam tamına şişko 67 kiloyum ayyy kimse bilmiyo kilomu sıkı diyetteyim bakalım

bende çorba içtim tavuk sarma yedim yanındada ezme ve hiç ekmek yemedim

ohhh afiyet olsunnn yarasın... :9.

ama çok güzeller yaa değil mi tamam almıyorum zaten öleee bakıyorum sadece.
Ben 1.72 boyunda şuan tam tamına şişko 67 kiloyum ayyy kimse bilmiyo kilomu sıkı diyetteyim bakalım

valla gözüm kalmasın diye bakmadım ben
sende boy var belli etmez sanırım fazla bende boyda yok sendeki boy bende olsa dal gibi görünürüm sanırım

ohhh afiyet olsunnn yarasın... :9.

valla gözüm kalmasın diye bakmadım ben
sende boy var belli etmez sanırım fazla bende boyda yok sendeki boy bende olsa dal gibi görünürüm sanırım

sen o kiloyla benim boyumda olsan sıfır beden olursun uçarsın ben bi ara öleydim. ah ah geçmiş tabi ki.yaa bi bak ne olur sanki

kızlarrrrrrrrrr ya eşimi dün gece çok kırdım hata benim biliyorum şimdi suratı beş karış biraz önce aradım geçiştirdi beni kapadıı

sorunu anlatayım adam 3 gecedir yaklaşıyo ama 3 gecedir beraber olamıyoruz oğlum hasta bilirsiniz ilk gece o ağladı uyuya kalmışız ikinci gece annemlerdeydik eve geç geldikkkkk dün gece ise ben oğlumla yattım eşimde maç izlemek için oturuyodu,uyumuşum yine geldi sarıldı uyandırdı ama ben uykuluyken çok sinirli olurum kızdım bu saate kadar maç izleyeceğine gelseydin dedim döndüm arkamı yattım çok sinirlendi saydırdı bi güzel banaaa gönlünü almam lazım çok kırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…