- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.401
hoşgeldin nasılsın banum
kızlarrrrrrrrrr ya eşimi dün gece çok kırdım hata benim biliyorum şimdi suratı beş karış biraz önce aradım geçiştirdi beni kapadıı
sorunu anlatayım adam 3 gecedir yaklaşıyo ama 3 gecedir beraber olamıyoruz oğlum hasta bilirsiniz ilk gece o ağladı uyuya kalmışız ikinci gece annemlerdeydik eve geç geldikkkkk dün gece ise ben oğlumla yattım eşimde maç izlemek için oturuyodu,uyumuşum yine geldi sarıldı uyandırdı ama ben uykuluyken çok sinirli olurum kızdım bu saate kadar maç izleyeceğine gelseydin dedim döndüm arkamı yattım çok sinirlendi saydırdı bi güzel banaaa gönlünü almam lazım çok kırıldı
amaaaan banuşunum tek derdin bu olsun tatlııımmm bundan kolay ne var. akşam mükemmel bi gece tamam iş bitmiştir. hatta ateşli bi mesajla başlayabilirsin şimiden olaya biraz özür biraz seksi bi msj.
amaaaaa birdaha böle yapmak yooookkkkk
sen o kiloyla benim boyumda olsan sıfır beden olursun uçarsın ben bi ara öleydim. Ah ah geçmiş tabi ki.yaa bi bak ne olur sanki
kızlarrrrrrrrrr ya eşimi dün gece çok kırdım hata benim biliyorum şimdi suratı beş karış biraz önce aradım geçiştirdi beni kapadıı
sorunu anlatayım adam 3 gecedir yaklaşıyo ama 3 gecedir beraber olamıyoruz oğlum hasta bilirsiniz ilk gece o ağladı uyuya kalmışız ikinci gece annemlerdeydik eve geç geldikkkkk dün gece ise ben oğlumla yattım eşimde maç izlemek için oturuyodu,uyumuşum yine geldi sarıldı uyandırdı ama ben uykuluyken çok sinirli olurum kızdım bu saate kadar maç izleyeceğine gelseydin dedim döndüm arkamı yattım çok sinirlendi saydırdı bi güzel banaaa gönlünü almam lazım çok kırıldı
dişim ağrıyo canım dün gittik apse yapmış 3 gün antibiyotik içmen lazım dedi cumartesi 1 gibi gidip çektircem diğeride bayramdan sonra
kolay kolay yumuşarmı bilmiyorummmmmmmmmm
kolay kolay yumuşarmı bilmiyorummmmmmmmmm
ahkeşkemde demiş bakk güzel bi geceye yumuşar hemen bencede
yaaa kimse mi bakmıyo kıyafetlerime
ben bilerek bakmıyorum içim giderr şimdi parada yok zaten en iyisi aklım kalmasın
ya kızlar güzel bir gece hazırlarım hazırlamasınada ÇOCUKLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR fırsat vermiyorlar uyuyana kadar bizim yanımızda yatıyolar sonra yataklarına koyuyoruz başka türlü asla uyumazlar bende onlar uyurken uyuya kalıyorum zaten çok yoruluyorum gün içinde hep bir koşuşturmaaaaaaaaa offfffffff şimdiden hayat beni çok yordu kızlar ya
alışveriş yok artık para biriktirmemiz lazım ayrı ev için...
bende 54 kiloydum en son ama 56 olmuşumdur sanırımHamilikten önce sonra kaçtın çok kilo aldınmı kızda canım
oohhh afiyet olsun canım
ben geldimnmmmmmmmmm
sabah çok yoğundum giremedimmmmmmm
dişim ağrıyo canım dün gittik apse yapmış 3 gün antibiyotik içmen lazım dedi cumartesi 1 gibi gidip çektircem diğeride bayramdan sonra
ne elbisesiymiş bu bakiiiiiimmm
hoşgeldin canımcım nasılsın?
evlendiğimde 47 kiloydum daha sonra hamile kalasıya 12 kilo aldım
59 kilo oldum 59 kiloylu hamile kaldım 57 kiloya düştüm
69 kiloyla doğuma gittim şuan 62 kiloyum ama memnunum kilomdan
boyum 1.67 çünkü beni daha dolgun gösterdi
hoşgeldin canım geçmiş olsun öncelikle eşine güzel mesajlar gönder akşama kadar canım gecede uyumamaya gayret göster bitanem akşam gönlünü al zaten dayanamaz barışır seninle canımcım üzülme
ben bakıyorum canım sen kapalısın anladığım kadarıyla ne güzel ya bende kapanmak isterim ben kapalı bayanlara bayılıyorum ya çok güzel giyiniyorlar valla
iyiyim mutlukızcıım sen nasılsın??
muhabbete kıyafet konusundan dahil olayım dedim ama cevap vermedi kimse yaaa!!!!!!
hoşgeldin eylüş nasılsınnnn
iyiyim mutlukızcıım sen nasılsın??
muhabbete kıyafet konusundan dahil olayım dedim ama cevap vermedi kimse yaaa!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?