- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.461
takarım!!! bişey olmazzz...çift motor takarım hem dee
hayırlısı canım yaaa,konuşuyoruz işte öyle
eşimle msjlaşıyoduk bana son msj da aşkım yapma nolur. kimseden bize fayda yok içinde bulunduğum sistemde biryerlerden tutunmaya çalışıp şartlar iyileşsin istiyorum. bizim için rahat edelim artık die demiş
ne yapayım ne deyim ben çok çalışıyosun şu bu die söleniop durmak istemiyorum oda kötü durumda şimdiye çoktan çıkardı ama burada sabırla bi çalışsa çok yüksek maaşlar alır oda ondan sabrediyo.ama ben edemiyorum işte ne yapacağımı şaştım eşine destek bi bayan olmak istiyorum ama köstek oluyorum
evet canım hatta ben laparoskopi olacaktım tüplere bakılacaktı doktorum adet olduktan hemen sonra beraber olmadan eşinle gel dedi bende o sırada eşimin halasının oğlu evleniyordu koşuşturmaca vardı doğru düzgün bi beraberlik olmadı doğum günümde geçer sene aynı gün miraç kandiliydi ve günlerden cumaydı hamile olduğumu öğrendim canım
bence üzerine gitme bitanem çok fazla yardımcı olmaya çalış ona geç geliyo diye sitem etme evet haklısın canım yalnız kaldığın için sıkılıyosun bunalıyosun ama işi yoğun demekki canım sabret biraz daha umarım yanlış bişey söylememişimdir canım söyledimse de çok özür dilerim ama benim fikrim bu:18:
doğrudur canım benim kızımda 2.940 gram doğdu bakalım şimdilik mama falan yiyo ama yemek konusunda napar bilmiyorum canım maşallah oğluşuna da allah nazarlardan saklasın
evet canım hatta ben laparoskopi olacaktım tüplere bakılacaktı doktorum adet olduktan hemen sonra beraber olmadan eşinle gel dedi bende o sırada eşimin halasının oğlu evleniyordu koşuşturmaca vardı doğru düzgün bi beraberlik olmadı doğum günümde geçer sene aynı gün miraç kandiliydi ve günlerden cumaydı hamile olduğumu öğrendim canım
bence üzerine gitme bitanem çok fazla yardımcı olmaya çalış ona geç geliyo diye sitem etme evet haklısın canım yalnız kaldığın için sıkılıyosun bunalıyosun ama işi yoğun demekki canım sabret biraz daha umarım yanlış bişey söylememişimdir canım söyledimse de çok özür dilerim ama benim fikrim bu:18:
doğrudur canım benim kızımda 2.940 gram doğdu bakalım şimdilik mama falan yiyo ama yemek konusunda napar bilmiyorum canım maşallah oğluşuna da allah nazarlardan saklasın
yanlış bişey demedim dimi canım çocuk oldumu hayatın değişiyo çünkü ona göre plan yapıyorsun canımcım
canlarım ben çıkıyorum yavaş yavaş kendinize iyi bakın allaha emanet olun
takmayın kafanıza hiç bir şeyi canlar çok çok öpüyorum hepinizi sizi çok seviyorum
yarın görüşmek üzere inşallah canlarım:80::80::80::80::80::80::80:
mutlucum yaaa tüplere neden bakacaklardı normal ilk kontrolde ne dedi doktor sana
miraç kandilinde hee ne güzel tesadüf
yok bitanem olur mu hiç öle şey çok haklısın bende aynen öle düşünüyorum hatta yapmaya çalışıyorum ama olmuyo kesin bi patlak veriyo hele akşam eve gidipde maaile oturunca eşim yok ama herkese hizmet edince sinirden çatlıyorum yatağa onsuz girmek falan çok kötü. gecenin yarısı geliyo sabah zor uyanıyo kıyamıyorum sinirden çıldırıyorum o zaman
ne güzel
biz de günlere dikkat ederdik geçtiğimiz aylar..bu ay hangi gün ne oldu hiç bilmiyorum bile,zaten annemler gelmişti bi ara,onlar varken de olmadı,hastaydık bi ara derken geçmiştir sanırım verimli günler...varsın geçsinnn,hayırlısı diyorum artık tam teslimiyet
aa yok canım yanlış olan bişey..haklsın tabii,ama öyle düşündük mü,hayal kurduk mu,çocukların arasını kısa tutmak istiyoruz,Allah bilir gerisini..ondan öyle dedim yani mutlucumm
çık canım kavuş ebroşaaaYarın görüşürüz canım öpüldün kocaman
çok uykum varrrrrrrrrr
2 yıl olmamıştı bizde doktora gittik eşimin falan testleri yapıldı hep normal çıktı ben apandis ameliyatı olmuştum o yüzden senin rahim filmini çekemeyiz dedi ondan dolayı laparoskopi(kapalı ameliyat yapacaktı tüpleri görebilmek için canımcım
[sıze=3][ı]çok uykum varrrrrrrrrr[/ı][/sıze]
anladım şimdi bizimde normal dedilerde merak ettim canım...
benim uykum yok ama yatagımı özledim ama eve gidesim de yok...
anladım şimdi bizimde normal dedilerde merak ettim canım...
benim uykum yok ama yatagımı özledim ama eve gidesim de yok...
yok uyku falan akşama işin var senin
gözlerim kapanıyo ahkeşkem 3 gecedir hem oğlan uyutmadı hemde benim dişşşşşş
valla ben bilmem kahve iç ağrı kesici iç çocukları hastayım de bi sattliğine annenee bırak falan ama bu gece o iş olacak kaçış yok
çıkıyorum kızlar ben..
Kendinize iyi bakın..
Görüşürüz güzeller :124:
benimde eve gidesim yok valla. Kocam yok ne işim var evde ne yapayım kocamın olmadığı bi evde. üstelil benimde değil
valla ben bilmem kahve iç ağrı kesici iç çocukları hastayım de bi sattliğine annenee bırak falan ama bu gece o iş olacak kaçış yok
en iyisi ben eşim ve oğlum gelene kadar bi kaç saat uyuyayım kendime gelirim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?