"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kendin söylüyosun canım,eşe destek olan bir bayan olacaksın!! bunu senin gibi biri kesinlikle yapmalı ahkeşke...
bak sabah yazdıklarını okudum,dün bi anda eşine "bana böyle hayat sunduğun için teşekkrler "filan msj atmışsın..orda hiçbişeyden haberi olmayan,işinde olan insana pat diye bi msj geliyo ve neler neler yazıyo! erkekler bizim gibi derin düşünmüyo bazen canım,yüzeysel bakıyolar..senin nasıl bunaldığını ne kadar anlıyorum dese de o anı yaşayan sensin..
ama böyle yaparak ona kendini anlatamazsın.bekleseydin gece gelince konuşarak anlatsaydın daha iyi olurdu heralde.
ben korkuyorum eşin bunalıma girecek diye,işi zaten başından aşmış,evde desen ortam belli bi de sen,en önemli olan sen böyle yaparsan....
akıl veriyo gibi algılama,söylediklerimden tek isteğim gerçekten iyi olmanız..
öte yandan kendimce eşine de kzıyorum..seni bunun için mi aldı,bütün akşam ailesiyle otur,hizmetlerini gör diye hele o görümce-enişte ikilisi!!!!!!
ama evliliğin için,ilerdeki mutlu günler için sabır sabır...

mutlucum yaaa tüplere neden bakacaklardı normal ilk kontrolde ne dedi doktor sana
miraç kandilinde hee ne güzel tesadüf

canlarım ben çıkıyorum yavaş yavaş kendinize iyi bakın allaha emanet olun
takmayın kafanıza hiç bir şeyi canlar çok çok öpüyorum hepinizi sizi çok seviyorum
yarın görüşmek üzere inşallah canlarım:80::80::80::80::80::80::80:

yok bitanem olur mu hiç öle şey çok haklısın bende aynen öle düşünüyorum hatta yapmaya çalışıyorum ama olmuyo kesin bi patlak veriyo hele akşam eve gidipde maaile oturunca eşim yok ama herkese hizmet edince sinirden çatlıyorum yatağa onsuz girmek falan çok kötü. gecenin yarısı geliyo sabah zor uyanıyo kıyamıyorum sinirden çıldırıyorum o zaman

ne güzel
biz de günlere dikkat ederdik geçtiğimiz aylar..bu ay hangi gün ne oldu hiç bilmiyorum bile,zaten annemler gelmişti bi ara,onlar varken de olmadı,hastaydık bi ara derken geçmiştir sanırım verimli günler...varsın geçsinnn,hayırlısı diyorum artık tam teslimiyet

yanlış bişey demedim dimi canım çocuk oldumu hayatın değişiyo çünkü ona göre plan yapıyorsun canımcım

aa yok canım yanlış olan bişey..haklsın tabii,ama öyle düşündük mü,hayal kurduk mu,çocukların arasını kısa tutmak istiyoruz,Allah bilir gerisini..ondan öyle dedim yani mutlucumm

çık canım kavuş ebroşaaa Yarın görüşürüz canım öpüldün kocaman

mutlucum yaaa tüplere neden bakacaklardı normal ilk kontrolde ne dedi doktor sana
miraç kandilinde hee ne güzel tesadüf

2 yıl olmamıştı bizde doktora gittik eşimin falan testleri yapıldı hep normal çıktı ben apandis ameliyatı olmuştum o yüzden senin rahim filmini çekemeyiz dedi ondan dolayı laparoskopi(kapalı ameliyat yapacaktı tüpleri görebilmek için canımcım

herşeyin hayırlısı canım üzülmemeye çalış bitanem

takma bitanem kafana salla gitsin birde bakmışsın hamilesin inşallah hayırlısıyla canımcım

çık canım kavuş ebroşaaa Yarın görüşürüz canım öpüldün kocaman

kavuşacağım inşallah allahın izniyle canmcım

anladım şimdi bizimde normal dedilerde merak ettim canım...

[sıze=3][ı]çok uykum varrrrrrrrrr[/ı][/sıze]

benim uykum yok ama yatagımı özledim ama eve gidesim de yok...

çıkıyorum kızlar ben..
Kendinize iyi bakın..
Görüşürüz güzeller :124:

sende kib canımmmmmm

benimde eve gidesim yok valla. Kocam yok ne işim var evde ne yapayım kocamın olmadığı bi evde. üstelil benimde değil

aynen yaaaa eve gideim olmuyo hiç akşamları
Benimkide 8:30 - 9da anca geliyo... Dün akşam gittim tam abdest alcam anneanne başladı yine inşaat ustalıgına klozet su kaçırıyomuş falan kv çekişiyo dedim onun ne sucu var yapan adam dogru yapmamış laf deme anneme tamam annene bulaşmam diyo bana... Işine gelince duyuyo işine gelmeyince duymuyo sallıyo... Yaşın kaç olmuş otur bi kenarda daha demiii yokkk bizim evde herkes herseyi biliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…