"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın güzeller hayırlı sabahlar iyi bir gün olması dileğiyle inşallah

vefa evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım hatırla belki eşin canım üzülme

saol canım sanada günaydın ya bisene unuttu bi senede doğumgünümü unuttu yan,i benimkinde böle bi potansiyel var kedimi hazırlasam ii olur aslında(sonra çok aglıyorum kendimi üzüyorum

günaydın ahkeşkemmmm bugün benim evlilik yıl dönümüm kocamdan bi atak bekliyorum ama hatırlaması aslında bi mucize(

günaydın vefammm evlilik yıldönümün kutlu olsun... üzülme akşama daha çok var canım... Dün akşamki kv yemeği nası geçti Ne yapmıştı size

günaydın güzeller hayırlı sabahlar iyi bir gün olması dileğiyle inşallah

vefa evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım hatırla belki eşin canım üzülme

günaydın mutlum amin inşşaşalllahh canım

saol canım sanada günaydın ya bisene unuttu bi senede doğumgünümü unuttu yan,i benimkinde böle bi potansiyel var kedimi hazırlasam ii olur aslında(sonra çok aglıyorum kendimi üzüyorum

canım benim çoğu erkek te var bu yıldönümü,doğum günü gibi günleri hatırlamamak yada unutmak önemsememek benim arkadaşımın eşide böyle eşine saat almış evlilik yıldönümün de eşi de bana böyle şeyler alma ben hoşlanmam demiş canım

evet erkeklerindogası bu canım haklısınnn

çoğu erkekte var canım bu unutkanlık yaniii yıllar geçtikçe daha da artıyor özellikle o yüzden canını sıkma boşa nolur toprağam...
bak mutlumun dediği gibi hediyeden hoşlanmayanlarda var erkek işte bizim gibi değiller...

valla vefam 16 ay oldu ben bişey anlamadım bu şartlarda devam edersem 45 - 10 yıl olsada anlayamayacagım sanırım
hmmmm menü güzelmiş hoşuma gitti doğrusu kv ye maşallaahh maşşallahhhhhh kv ye hatasını anlamış bence canım yaaa

Günaydın kızlar nasılsınız

günaydın banum ben bu sabah nasıl oldugumu bilmiyorum yaaaa

günaydın ahkeşkemmmm bugün benim evlilik yıl dönümüm kocamdan bi atak bekliyorum ama hatırlaması aslında bi mucize(

günaydın vefacımm öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun. bitanem beklentilere girme olur mu çok üzülürsün sonra. yaparsa sürpriz olur yapmazsa da sen ona az dokundurarak bi laf sölersin. ama bunun için canını sıkma lütfen

inşallah canımcım inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım hoşgeldin nasılsın bugün

evet erkeklerindogası bu canım haklısınnn

evet canım o yüzden üzülme ayrıca akşama daha çok var canımcım

efsuncum ne oldu niye kendini nasıl hissettiğini bilmiyosun

yaaa ahkeşkem kızacaksın bana ama napim elimde olmuyo bazen noldugunu bende anlayamıyorum
gece duş alırken birden ağlamaya başladım yine... Duştan sonra yatarken eşim uyudu numarası yapmış
bende uyuyayım bari dedim sonra sarıldı bana uyumadım ben şaka yaptım diye
bende rahat bırak beni dedim nedense Ama neden niye dedim noldu bilmiyorum
Sabah gönlünü aldım gerçi ama içimde bazen baskası oluyo gibi

saol ahkeşkem ama ben böyle şeylere önem verdimi defalarca anlattım küçük şeyler ama büyük mutluluklar insan önemsendiğini hissettiği kadar güzel bi duygu yok,ama akılları başka işe geldimi günler öncesinden plan yapıyo,memlekete gidince çocukla teyzesigil yatsın yanımızda kalmasın die

bilerel unutmuyo canım yaaaa hem geceye daha çok var belki gece sarılır evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun der şimdi annenlerde varya canım... Ooooo o konuda pratik zeka hepsi canım

ya efsunum yapma allahaşkına yaaa bana akıllar veriyosun sen neler yapıyosun. ortada hiçbişey yokken. lütfen yapma ilişkine kendin zarar veririsin böle biraz rahat ol artık yaa. bu kadar zayıf mısın sen efsun?

eee huyları öle bitanem başka şeyde onların üstlerine yok herşeyi bırakabilirler onun için ama biz nasıl böle sürprizler falan istiyoruz onlarda o başka şeylerde aynı. yaratılışımız böle rabbim erkeğide bayanıda öle yaratmış.
bitanem bak bu öle sölemekle olmuyo yapacak adam zaten yapıyo yada etrafında arkadaşları falan varsa onlarb yaptırır ancak. bizim yapacağımız en güzel şey onları değiştirmeye çalışmaak değil onları böle kabul etmek yoksa üzülürüz üzülmemek içinde kabulleneceğiz...

ya efsunum yapma allahaşkına yaaa bana akıllar veriyosun sen neler yapıyosun. Ortada hiçbişey yokken. Lütfen yapma ilişkine kendin zarar veririsin böle biraz rahat ol artık yaa. Bu kadar zayıf mısın sen efsun?

canımm ben onu isteyerek demedim ki noldu birden anlamadım yaa
zayıf değilim aslında ama bilmiyorum neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…