"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

umrumda değiller fazla meraba meraba yaniiii gelince hizmetlerini yapıyorum gidince ii davranıyrm içten içe kızsamda...
ama bak sen naber anne dediğinde iyiyim kızım diyor benimki iyiyim efsun diyor aradaki fark bu işte....

etme,kavga etme,hele bunlar yüzünden...
inşallah efsun,güzel günler gelecek,içini ferah tut

amaaann efsun takılma bunlara bence..
benim kvalide bana "kızım,yavrum,bebeğim" der...umrumda mı??? hiç de değil,varsın eylül desin ama insan olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

ya tabikide öle herzaman insan ii düşünemiyor ya bak mesela görümceme şimdi ii diyorum tamam ama akşam allah bilir biraz psikolojiyle alakalı.
ya insanlara bakacaksın senin verdiğinin karşısında sana ne veriyo ona göre muamele yapacaksın. bak görümcem sorun ama şahsıyla hiiiç sorunum yok diyorum ya severim bile doğruyu söler annesine falanda açıktır ii niyetlidir bunlarla geçinmek zorunda olduğum için bu yönleri görüyorum.
ha ama sen ver o kullansın hak etmesin yok öle demek istediğim o değil.

etme,kavga etme,hele bunlar yüzünden...
inşallah efsun,güzel günler gelecek,içini ferah tut

amaaann efsun takılma bunlara bence..
benim kvalide bana "kızım,yavrum,bebeğim" der...umrumda mı??? hiç de değil,varsın eylül desin ama insan olsun

etmicem zaten millet yüzünden kavga etmekten bıktım kim ne derse desin duymuyorum atık çokta tın modunu kullancam deşmicem olayları... canım kızım demesi önemli değilde soğuk işte kv resmi onu anlatmak istedim ben

anladım canım..ama "geçinmeye gönlün varsa" derler de mi..geçinmeye gönlün varsa iyi olacaksındır..sorun şu ki ,geçinmeye herkesin gönlü olmuyo,illa tek taraf daha verici oluyo..

psikolojiyle de alakalı dediğin gibi,bugün güzel baktın güzel gördün.yarın aklına yaşadığınız bi sorun gelir,doldurursun kendini bu sefer kötü olursun o kişiyle..amaaann insan ilişkileri zor,çok zor....arada sevgi yok sadece saygı ile yürütülmeye çalışılan ilişkiler de daha da zor

tamam işte ben de onu diyorum,benim kv yi de tanıyan tanımayan herkes soğuk diyo,bir görme ile diyo bunu!! ben de ona buzdolabı diyorum!!
ama bana hitap ederken kızım,yavrum,canım,bebeğim demesi onu sıcak yapmıyo..çünkü o kelimeleri iş buyururken ya da saçma sapan cümleler kurarken arada kullanıyo..
otururken benimle sohbet etmiyo,al 2,5 yıldır tanıyorum 2 kez aramadı napıyosun kızım diye,annemi aramadı,gitmedi,gelmedi vs vs vs...
şuanda tamamen kendi derdime düştüm,nefretim kabardı !!!!!!!!!!!!!! bayram yaklaşıyo,yüzlerini görcem,stresi sardı zaten...öffffff...................................................................................................................................................................................................

o dediğin "çok da tın" moduna aynen devam efsun..................Allahım bana daha çok nasip etsin o moddan,daha çokkkk

ayyy aynen benimkini tanıyanlarda soğuk resmi diyolar...
Neyse kapatalım konuyu da yaran deşilmesin sende gir artık şu çokta tın moduna nolur... Lütfennnnnn....

banu..
sabah şu gaz olayı ile ilgili kvnin aramadığını yazmışsın..
bak seni doldurmuş olcam belki ama ben de bikaç şey yazmak istiyorum..doldum taşacam şuan..bu kadar mı kötüsün! bu kadar mı sevmiyo bu kadın seni,bu durumu yaşamışsınız,insan bi telaşlanır bi dertlenir bi arar,biz telaşlandık burda yemin ediyorum,aklıma geldikçe ürperip duruyorum,bu nasıl insanlık..
kızlar nolur bişey söyleyin mantıklı,aramazsa aramasın,sormasın kendi bilir,insanlık ben de kalsın vs vs diyoruz tamam ama neden yaa,neden neden neden..neden insanlık hep bizde kalıyo bi parça da onlar nasiplensin bu insanlıktan,ağzı mı aşınır bi telefon edip geçmiş olsun demeye...
şuand a banunun kvsi üzerinden herkese çatıyorum,başta benimkilere !!!!!!!
yeter artık,gölge etmesinler hayatımıza!!!

kızlar hayattta hiçbişey bizim kadar değerli değil bunu sakın untmayın. haber aldık şimdi arkadaşın eniştesi aniden vefat etmiş kalp krizi beş yaşında çocuk var. insan şükretmeli

ayyy aynen benimkini tanıyanlarda soğuk resmi diyolar...
Neyse kapatalım konuyu da yaran deşilmesin sende gir artık şu çokta tın moduna nolur... Lütfennnnnn....

yok efsun yaaa...o moddayım tamam ama yetmiyo,hele böyle görüşme zamanları yaklaştıkça!!!!!
evimin huzuru yerine geldi o ilk bikaç ayki gibi değilim çok şükür..ama yetmiyo demekki
Allah güç versin,katlanma gücü..daha fazla versin inşallah....

daha fazla yettirmeye çalışmaktan başka çaremiz yok ki eylülüm yaaa... Bak en azından kocan evinin direği dert ortağın sırdaşın senin yanında olacak seni yalnız onlarla bırakmıyo ki bunlardan destek al güç al nolur kocan destek al daha fazla... Bizden daha da kötü olanlar var gerçekten... Benim bi arkadaş vardı hatırlarsan kv cadaloz olan.... Canımmmmmm kendini boşa strese sokma nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eşimden daha fazla destek alamam canım,bundan fazlasını istemek ana babasını silemeye gider,ki öyle bi isteğim yok,öyle bişey yapmaz zaten de,demek istediğim o derece benim yanımda o derece bağımsızız onlardan..
bu konuları sürekli aç aç bi faydası yok zaten,iş benim kafada bitiyo :) ona şükür ki cadı bi kv yok,olsa da oğlu sağolsun
amannnn,tmm suscam,unutcam..bugün keyifsizdim zaten al buna patladım,ooh iyi oldu

bende onu demeye çalışıyorum işte datlum kociş senle seninle aynı fikirde...
Sen mutluluğu bebişi düüşünnnn deyze yap beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende onu demeye çalışıyorum işte datlum kociş senle seninle aynı fikirde...
Sen mutluluğu bebişi düüşünnnn deyze yap beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hayır onu da düşünemem efsun..düşünce gücüyle olmuyo malesef
hiçbişey düşünemem valla,şuan tek düşüncem akşama ne yemek yapsam
hem kocişimin de kursu yokk,hem haftasonuna giriyoruz,onları düşünim en iyisi

eylülüm gaz olayı olalı nerdeyse bir hafta olacak biz haber vermedik üzülmesinler diye hoş hiçde umurlarında değil ama neyse kv babanneden duymuş böyle bir kaza geçirdiler diye ben dün akşam tlf ses yankılanmasından duydum öğrendiğini oğluyla konuşurken tamam aramasınıda geçiyorum çok pintidir tlf faturasından korkmuştur eşim aradı akşam ver banuyuda birde onla konuşuyum bile demiyor ben buna sinirleniyorum eşime dedim allah korusun biz ölebilirdikte annen cenazemizede gelmezdi herhalde bu katı kalplilikle eşimde ne diyor biliyormusunuz yok canım o kadarda katı davranamaz. eşimde biliyor ne olduğunu annesinin ama sonuçta annesi atsa atamaz satsa satamaz ve hala bayramda arayıp aramamayı düşünüyorum ne yapacağımıda bilmiyorum

Son düzenleme:

sen eşinle haftasonuna güzel bir plan yap eylülüm gezin dolaşın :123:

......................................................................................

o kadar da katı değilmiş he!! iyi bari..tövbe tövbe..
bence arıcaksın banu,aramalısın diye demiyorum..gerek eşin için,gerek Allah için arıcaksın o gün,bütün herşeyi bi kenara bırakıp..
ama bana sorarsan da aramalısın,bayram olduğu için,müslüman olduğumuz için,gereği bu..sen ara,sevabı sen al..
eşim dedi ki geçenlerde herşeyi bu dünyada halledemeyiz,gerisini de öbür aleme bırakalım,iyi olalım dedi...aynen sen de bunu yap,Allah bilsin

az önce katı konuşuyodum ama yapılcak başka bişey yok işte,çare yok,eşle arayı bozma o yeter,hele o kv için asla bozma

o kadar da katı değilmiş he!! iyi bari..tövbe tövbe..
bence arıcaksın banu,aramalısın diye demiyorum..gerek eşin için,gerek Allah için arıcaksın o gün,bütün herşeyi bi kenara bırakıp..
ama bana sorarsan da aramalısın,bayram olduğu için,müslüman olduğumuz için,gereği bu..sen ara,sevabı sen al..
eşim dedi ki geçenlerde herşeyi bu dünyada halledemeyiz,gerisini de öbür aleme bırakalım,iyi olalım dedi...aynen sen de bunu yap,Allah bilsin

az önce katı konuşuyodum ama yapılcak başka bişey yok işte,çare yok,eşle arayı bozma o yeter,hele o kv için asla bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…