"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

o kadar da katı değilmiş he!! iyi bari..tövbe tövbe..
bence arıcaksın banu,aramalısın diye demiyorum..gerek eşin için,gerek Allah için arıcaksın o gün,bütün herşeyi bi kenara bırakıp..
ama bana sorarsan da aramalısın,bayram olduğu için,müslüman olduğumuz için,gereği bu..sen ara,sevabı sen al..
eşim dedi ki geçenlerde herşeyi bu dünyada halledemeyiz,gerisini de öbür aleme bırakalım,iyi olalım dedi...aynen sen de bunu yap,Allah bilsin

zaten ararsam bile önce allah korkumdan sonrada eşimin hatrı için onun gözümde en ufak bir değeri bile yok.

zaten ararsam bile önce allah korkumdan sonrada eşimin hatrı için onun gözümde en ufak bir değeri bile yok.

gözümüzde şu kadar bile değeri olmayan insanlar için kafa yoruyoruz ama işte..ben de buna kızıyorum ya...

off neyse neyse,o insancıkları unutalım,arıcaksak ararız gitceksek gideriz sonra yine unuturuz.........
sustum ben :126:

gözümüzde şu kadar bile değeri olmayan insanlar için kafa yoruyoruz ama işte..ben de buna kızıyorum ya...

Off neyse neyse,o insancıkları unutalım,arıcaksak ararız gitceksek gideriz sonra yine unuturuz.........
Sustum ben :126:

bendeeeeeeeeeeeeeeeee

herkes gitmiş bende çıkayım mesai bitmek uzere hepinize iyi hafta sonları canlarım pazartesi görüşürüz öpüyorum:54:

canlar ben yarın yada pazartesi yola çıkıyprum topice giremem muhtgelemen şimdiden herkese güzel bayramlar ALllahım ağzınızın tadıyla bayram geçirmek nasip etsin inşallah....

buarada efsunla biz kavuşuyoruz buluşacağız nasipse.......

hoşbuldum güzeller..
bugün böyle,öğleden sonra dr gitcem,ellerim için,acayip kaşıntı var,ve kızarıklıklar çıktı :( bi gidiyim bakiim..
o bakımdan uyumadım sabah işlerimi halledim diye..
çrşmba ank gitcez,oraya ne götüreceğimi ayarlamaya çalıştım,sabah sabah defile yaptım :9:

sizler nasılsınız haftasonu iyi miydi???
bu arada efsun vefa ile fotoğraf çekinin kesinlikle,tamam mııı

hoşbuldum güzeller..
Bugün böyle,öğleden sonra dr gitcem,ellerim için,acayip kaşıntı var,ve kızarıklıklar çıktı :( bi gidiyim bakiim..
O bakımdan uyumadım sabah işlerimi halledim diye..
çrşmba ank gitcez,oraya ne götüreceğimi ayarlamaya çalıştım,sabah sabah defile yaptım :9:

Sizler nasılsınız haftasonu iyi miydi???
Bu arada efsun vefa ile fotoğraf çekinin kesinlikle,tamam mııı

inşşallahh çabuk gecer ellerin canım :14:
Defile heeee güzelllllllllllll :9:
Benim hafta sonum sıkıcıydı :43:
Tamam zaten çekincezdeeee sizede mi atcazzzzz :52:

inşşallahh çabuk gecer ellerin canım :14:
Defile heeee güzelllllllllllll :9:
Benim hafta sonum sıkıcıydı :43:
Tamam zaten çekincezdeeee sizede mi atcazzzzz :52:

inşallah canım yaa,yaşamını etkiliyo insanın resmen,Allah başka hastalık vermesin tabii ama işte.....

tabii bize de atacaksınız,yoksa ben inanmam buluştuğunuza!!!!! :27:

benim haftasonum da hem iyi hem kötü karışıktı,azcık kocişle birbirimizi yedik,ama iyiydi yine de..

ank. eğer araba ile gidersek bi sürü kıyafet götürcem,ama trenle gidersek götüremicem,ona göre seçiyorum :27:
eşim kızıyo çok şey götürmeme..ben de 2 gün için 5 çeşit kıyafet götürenlerdenim :)
yaa bi de bu havalar ne olcak böyle bilmiyorum,ne soğuk ne sıcak,en sevmediğim dönem

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah canım yaa,yaşamını etkiliyo insanın resmen,allah başka hastalık vermesin tabii ama işte.....

Tabii bize de atacaksınız,yoksa ben inanmam buluştuğunuza!!!!! :27:

Benim haftasonum da hem iyi hem kötü karışıktı,azcık kocişle birbirimizi yedik,ama iyiydi yine de..

Ank. Eğer araba ile gidersek bi sürü kıyafet götürcem,ama trenle gidersek götüremicem,ona göre seçiyorum :27:
Eşim kızıyo çok şey götürmeme..ben de 2 gün için 5 çeşit kıyafet götürenlerdenim :)
yaa bi de bu havalar ne olcak böyle bilmiyorum,ne soğuk ne sıcak,en sevmediğim dönem

etkiler tabiii suya dokunamıyosun bi kere :14:
Niye inanmican canım aşkolsunnnnn :14:
Ben kocamı görsem belki yerdik birbirimizi ama görmedim ki hiç desem yeri var...
Bende bende bi yere giderken dolabı taşırım resmen yanımda benim kocişte kızar :9:

etkiler tabiii suya dokunamıyosun bi kere :14:
Niye inanmican canım aşkolsunnnnn :14:
Ben kocamı görsem belki yerdik birbirimizi ama görmedim ki hiç desem yeri var...
Bende bende bi yere giderken dolabı taşırım resmen yanımda benim kocişte kızar :9:

ben de dolabı taşır,sonra götürdüklerimin çoğunu giymeden geri getiririm :9:
neyse bakalım durum belli olsun da dolabı mı götürcem yoksa azcık bişey mi :)

foto isteriz isteriz isteriz,çok kızarım heee!! yani ne güzel bir anı olacak..........

kocişin arkadaşılarıyla mıydı,teyzeye gitcektiniz cuma günü,gittin de mi sen de ??

ben de dolabı taşır,sonra götürdüklerimin çoğunu giymeden geri getiririm :9:
Neyse bakalım durum belli olsun da dolabı mı götürcem yoksa azcık bişey mi :)

foto isteriz isteriz isteriz,çok kızarım heee!! Yani ne güzel bir anı olacak..........

Kocişin arkadaşılarıyla mıydı,teyzeye gitcektiniz cuma günü,gittin de mi sen de ??

bencede çok götürme dermişim :52:

Evet güzel bi an olacak bakalım ilk kim kimi tanıcak :9:
Yakama kırmızı karanfil mi taksam acep :9:

Benim ortaokul-liseden beraber okudugum ama sonra konusmadığım bi erkek arkadas vardı hafta sonu düğünü varmış eşimde tanıyodu davet etmiş düğünü ben konuşmadığım için gitmedim eşim gitti kına düğün derken göremedim kocamın yüzünü hafta sonu :47:

Cuma akşam mecbur gittim canım kocam gidince eşim önce beni aldı işten sonra teyzesini sonra kv yi aldık gittik
yolda kv diyorki kardeşine valizi verdin mi çocuklara oda verdim gündüz geldiler dedi kv de de biz niye gidiyoz ya dedi oturmuş oluruz daaaa diyoooo :53: :53:
Meğersem teyze valiz vermek için gidecekmiş oturmaya ama gündüz gelip almışlar valizi izmire gidecek olan yeğenleri... :53:

bencede çok götürme dermişim :52:

Evet güzel bi an olacak bakalım ilk kim kimi tanıcak :9:
Yakama kırmızı karanfil mi taksam acep :9:

Benim ortaokul-liseden beraber okudugum ama sonra konusmadığım bi erkek arkadas vardı hafta sonu düğünü varmış eşimde tanıyodu davet etmiş düğünü ben konuşmadığım için gitmedim eşim gitti kına düğün derken göremedim kocamın yüzünü hafta sonu :47:

Cuma akşam mecbur gittim canım kocam gidince eşim önce beni aldı işten sonra teyzesini sonra kv yi aldık gittik
yolda kv diyorki kardeşine valizi verdin mi çocuklara oda verdim gündüz geldiler dedi kv de de biz niye gidiyoz ya dedi oturmuş oluruz daaaa diyoooo :53: :53:
Meğersem teyze valiz vermek için gidecekmiş oturmaya ama gündüz gelip almışlar valizi izmire gidecek olan yeğenleri... :53:

:9:tanırsınız yaa,ayy ne hoşş...

"oturmuş olmak" için gittiniz he..neyse diyorum başka bişey demiyorum :) iyi otursaydınız bariiii :9:

:9:tanırsınız yaa,ayy ne hoşş...

"oturmuş olmak" için gittiniz he..neyse diyorum başka bişey demiyorum :) iyi otursaydınız bariiii :9:

TANIRIZ TABİİİ :9: İNŞŞALAHHHH :52:

AYNEN "oturmuş olmak" İÇİN GİTMİŞİZ :9: :47: OTURDUK OTURDUK...
BU GİTTİĞİMİZ YERDE SIKILMIYORUM PEK EŞİMİN TEYZESİ VEFAT ETTİ YILLAR ÖNCE GELİNİ VAR BENLE YAŞIT BİZDEN BÜYÜK GÖRÜMCESİ VAR ONLARLA SOHBET EDİNCE İİİ OLUYOR... AMA DİĞER TEYZESİNDE ÇOK KASIYORUM :43:

Back
X