- Konu Sahibi efsuNevfel
- #6.721
günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar nasılsınız güzeller
inşallah hepimiz için iyi bir hafta olur kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız . hayırlı haftalar
günaydın naz..
ben iyiyim :)
sen nasılsın? düğününüz nasıl geçti,Allah hayırlı etsin,hep mutlu olsunlar inşallaahh..
nasıl zor oldu mu kız kardeş evlendirmek....
sağol canım bende iyiyim . düğün güzel biraz can sıkıcı ve kalp kırıcı şeyler oldu . tamat tarafı kendi ailesine ve iş arkadaşları için yer ayırmış ve üzerinede protokol diye yazdırmış . bizim taraftan görmemeden gidip oturanları kaldırdırdılar masalardan kendi ailem adına çok onur kırıcı ve üzücüydü benim için . sırf kardeşimin hatrı için sustum çok sinirlendim gidip bütün yazıları alaıp damadın annesinin kafasına fırlatasım geldi . ondan sonra tadım kaçtı zaten öyle çok oynamadım da zaten![]()
sağol canım bende iyiyim . düğün güzel biraz can sıkıcı ve kalp kırıcı şeyler oldu . tamat tarafı kendi ailesine ve iş arkadaşları için yer ayırmış ve üzerinede protokol diye yazdırmış . bizim taraftan görmemeden gidip oturanları kaldırdırdılar masalardan kendi ailem adına çok onur kırıcı ve üzücüydü benim için . sırf kardeşimin hatrı için sustum çok sinirlendim gidip bütün yazıları alaıp damadın annesinin kafasına fırlatasım geldi . ondan sonra tadım kaçtı zaten öyle çok oynamadım da zaten![]()
ayy ne kötü yaa,ne diye böye bişey yapmışlar,bu gün böyle mi hatırlanmalıydı yani??! ayıp etmişler..inşallah son kötülükleri olur canım,kendileri iyi olurlar inşallah
eylülcüğüm geçmiş olsun canım doktora gidecekmişsin kusura bakma atlamışım orayı canım![]()
valla bilmiyorum tatlım neden böyle yaptıklarını ama annem ve babam çok içerlediler ve kırıldılar bu duruma . kendilerini sosyete zanediyor gerizekalılar benim ailemin ellerine su bile dökemezler terbiyesiz insanlar ama biraz zaman geçsin ben bunun hesabını sorucam
günaydın kızlar dr ye gittim ondan yoktum. dün gece bel ağrısından uyuyamadım sabaha kadar. sabah da araba falan bile binemedim eşim olmayacak böle dedi dr ye gittik emar çektirdim.sonuş dörtde alınacak ağrıdan oyuramıyorum bide altı iğne verdi ufffff bayram arası![]()
çok geçmiş olsun canım inş iyi çıkar sonuçlar;
ahkeşkem o geceden sonra oldu demi bel ağrısı ondan öncede varmıydı bir rahatsızlığın
ya aslında öncedende vardı ara ara böle şikayetlerim hatta bidaha mr falan çektirmiştim ben ama bişey çıkmamıştı. şimdi o geceden sonra böle kaldım valla 9 gün oldu hareket ettirmiyo beni bi ii gibi oluyo sonra bi ağrı felaket.
eşime şimdi beni işe bırakırken diyorum ki hep senin yüzünden oldu oda diyo ki valla ben bişey yapmadım sen üstüme gelişini görseydin :26: anaaa bi utandım eşşek herif dedim![]()
demekki bu son olay iyice belini kötüleştirdi ahkeşkem
bu arada eşin lafı güzel yapıştırmış![]()
günaydın kızlar dr ye gittim ondan yoktum. Dün gece bel ağrısından uyuyamadım sabaha kadar. Sabah da araba falan bile binemedim eşim olmayacak böle dedi dr ye gittik emar çektirdim.sonuş dörtde alınacak ağrıdan oyuramıyorum bide altı iğne verdi ufffff bayram arası![]()
ya aslında öncedende vardı ara ara böle şikayetlerim hatta bidaha mr falan çektirmiştim ben ama bişey çıkmamıştı. şimdi o geceden sonra böle kaldım valla 9 gün oldu hareket ettirmiyo beni bi ii gibi oluyo sonra bi ağrı felaket.
Eşime şimdi beni işe bırakırken diyorum ki hep senin yüzünden oldu oda diyo ki valla ben bişey yapmadım sen üstüme gelişini görseydin :26: Anaaa bi utandım eşşek herif dedim![]()
heee hiç affetmez eşim öle hemen yapıştırır lafı
eee sen ne yapıyon nasılsın kızlar nerelerde
ne yapayım bende canım cumartesi diş çektirdim,pazar temizlik yaptım şimdide işteyimm pazartesi sendromu var bugün bende oğlandanda grip geçti hiç kendimde değilim şuan evde uyumak istiyorum ama bu imkansız