"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

çok geçmiş olsun canım...
Inşşalaahh başka bişey çıkmaz yaaa sadece o geceden kalma bişey olsun...
üstüne gelişin :52: Bencede adamın sucu yok yaniiii...

saol canım... valla biraz o geceden kalma gibi değil ama bakalım hayırlısı.
:52::52:hee yaaa bana lafı nasıl soktu ama. nasılda gülüyo sonra şaka yaptım aşkıııııımmmm diyooooo gıcık şey.
sen nasılsın efsunum

saol canım... valla biraz o geceden kalma gibi değil ama bakalım hayırlısı.
:52::52:hee yaaa bana lafı nasıl soktu ama. nasılda gülüyo sonra şaka yaptım aşkıııııımmmm diyooooo gıcık şey.
sen nasılsın efsunum

yeri geldimi çok güzel sokarlar lafları beyfendiler...
nasıl olam yaaaa aynı canım... iş konusunda kararsızım işten çıksam mı çıkmasam mı

hafta sonunu 2 sayfa önce ayaza yazmıştım zaten

bide işler yogun biraz gec yazarsm kusura bakmayın...

Son düzenleme:
bencede çok götürme dermişim :52:

Evet güzel bi an olacak bakalım ilk kim kimi tanıcak :9:
Yakama kırmızı karanfil mi taksam acep :9:

Benim ortaokul-liseden beraber okudugum ama sonra konusmadığım bi erkek arkadas vardı hafta sonu düğünü varmış eşimde tanıyodu davet etmiş düğünü ben konuşmadığım için gitmedim eşim gitti kına düğün derken göremedim kocamın yüzünü hafta sonu :47:

Cuma akşam mecbur gittim canım kocam gidince eşim önce beni aldı işten sonra teyzesini sonra kv yi aldık gittik
yolda kv diyorki kardeşine valizi verdin mi çocuklara oda verdim gündüz geldiler dedi kv de de biz niye gidiyoz ya dedi oturmuş oluruz daaaa diyoooo :53: :53:
Meğersem teyze valiz vermek için gidecekmiş oturmaya ama gündüz gelip almışlar valizi izmire gidecek olan yeğenleri... :53:

TANIRIZ TABİİİ :9: İNŞŞALAHHHH :52:

AYNEN "oturmuş olmak" İÇİN GİTMİŞİZ :9: :47: OTURDUK OTURDUK...
BU GİTTİĞİMİZ YERDE SIKILMIYORUM PEK EŞİMİN TEYZESİ VEFAT ETTİ YILLAR ÖNCE GELİNİ VAR BENLE YAŞIT BİZDEN BÜYÜK GÖRÜMCESİ VAR ONLARLA SOHBET EDİNCE İİİ OLUYOR... AMA DİĞER TEYZESİNDE ÇOK KASIYORUM :43:

672.sayfada sanırım geriye uğraşma diye yazdım sana

nasıl olam yaaaa aynı canım... iş konusunda kararsızım işten çıksam mı çıkmasam mı

............................................................

Son düzenleme:

ya efsuncum nie işten çıkıyosun yaaa. sabret kal derim ben işinde hiç düşünme bile çıkmayı.
ya bende sevmiyorum öle gezilerden ama ne ayapalım efsunum yapacak bişey yok o yüzden sen biraz takmamayı öğrenmelisin. bide eşini yanına almayı bak bizde hafta sonu kvlerleydik c.tesi temizlik yaptım. akşamı konsere gittik.pazar görümceye kahvaltıya gidelim dedim ona gittik ben istemiş oldum. sonra orada oturduk baya oradan teyzesine geçtik bu arada eşime sıkıldım az beraber olalım artık dedim hemen arkadaşlarla plan yaptı ordan hadi bizim planımız var dedi kalktık arkadaşlarla takıldık böle böle dengeleyince insana batmıyo. sende böle yap

ya efsuncum nie işten çıkıyosun yaaa. Sabret kal derim ben işinde hiç düşünme bile çıkmayı.
Ya bende sevmiyorum öle gezilerden ama ne ayapalım efsunum yapacak bişey yok o yüzden sen biraz takmamayı öğrenmelisin. Bide eşini yanına almayı bak bizde hafta sonu kvlerleydik c.tesi temizlik yaptım. Akşamı konsere gittik.pazar görümceye kahvaltıya gidelim dedim ona gittik ben istemiş oldum. Sonra orada oturduk baya oradan teyzesine geçtik bu arada eşime sıkıldım az beraber olalım artık dedim hemen arkadaşlarla plan yaptı ordan hadi bizim planımız var dedi kalktık arkadaşlarla takıldık böle böle dengeleyince insana batmıyo. Sende böle yap

yaaa burası bana göre değil ahkeşkem nasıl anlatsam bilmiyorum kiii...
Bulana kdr abimle çalışcam söyledim gel dedi abim...
Taksam da takmasam da mecbur gidiyrm yapacak bişey yok datlum :9:
Yaaa eşim başına buyruk oluyoı bazen gezme konusunda ayrı eve gecersek anca anlayacak bence beni o konuda :47:

kadınların sorumlulukarı hiiç bitmiyor.hem mükemmel bi eş,mükemmel bi anne,şahane bir gelin,süper bi ev hanımı,iyi bi aşçı, geri gelince doktor,öğretmen, v.s.peki ya biz ?bu koşuşturma arasında biz olabiliyormuyuz .......

kadınların sorumlulukarı hiiç bitmiyor.hem mükemmel bi eş,mükemmel bi anne,şahane bir gelin,süper bi ev hanımı,iyi bi aşçı, geri gelince doktor,öğretmen, v.s.peki ya biz ?bu koşuşturma arasında biz olabiliyormuyuz .......

malesef... şahane gelin olsakta kv göre olamayız sanırım :47:

valla nasılki onlar ne kadar ii de olsa kv sonuçta yaaa diyoruz. bizim içinde öle ne kadar ii de olsak geliniz sonuçta bu hayatın kanunu illa ki bişeyler bulunur.
annemle konuştum anlatıyorum hafta sonu okadar gezmeye ağrımadı belinde şimdi mi ağrıyo kızım diyo. bu kv dese valla çatlarım ama diyen annem işte:9::9::9::9: yani adı kv olunca farklı oluyo

valla nasılki onlar ne kadar ii de olsa kv sonuçta yaaa diyoruz. Bizim içinde öle ne kadar ii de olsak geliniz sonuçta bu hayatın kanunu illa ki bişeyler bulunur.
Annemle konuştum anlatıyorum hafta sonu okadar gezmeye ağrımadı belinde şimdi mi ağrıyo kızım diyo. Bu kv dese valla çatlarım ama diyen annem işte:9::9::9::9: Yani adı kv olunca farklı oluyo

doğru demiş annen canım bencede
kv dese dünya yıkılır anne deyince sorun olmuyo zaten :9:

Son düzenleme:
demeyin öyle gı...iyi kv de var.benim belim ağrısa kv sorar ,yorma kendini der yani.sizinkiler demiyor mu

demeyin öyle gı...iyi kv de var.benim belim ağrısa kv sorar ,yorma kendini der yani.sizinkiler demiyor mu

demez mi canım der tabi ben tv izlerken uyuyup kalırım o benim üstümü örter sonra ben dün gezmeye çıktım o çamaşırları astı falan ben hallederim sen git dedi bana. benim kv sadece yüzüme karşı övmez çok okadar

hay ben böle ösym nin bi sınav sonucu açıklayamadı haaaa. sanki ellerine okuyolar yaaaaaaaaaa...........................
kafayı yiyeceğim valla haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bugün hastanede ben oturuyorum eşim yanımda ayakta benim yanımdada yaşlı bi teyze oturuyo onun yanındada biri sonra teyzenin yanındaki kalktı eşimde oraya oturdu sonra teyze demez mi gel oğlum sen buraya eşinin yanına otur diye:31: kıyamam yaaa çok tatlı bi teyzeydi

benimki çok düşüncelidir sağolsun bu konuda doğum yaptığımın 2. günü misafirim gelecek viledam kırık mecbur elimle silmem gerekti oturup kanepede beni izledi utanmadan ve ben dikişli dikişli eğilip o yerleri sildim diyorum ya benim ki gibi kv kimse bulamaz

Son düzenleme:
kızlar bugün hastanede ben oturuyorum eşim yanımda ayakta benim yanımdada yaşlı bi teyze oturuyo onun yanındada biri sonra teyzenin yanındaki kalktı eşimde oraya oturdu sonra teyze demez mi gel oğlum sen buraya eşinin yanına otur diye:31: kıyamam yaaa çok tatlı bi teyzeydi

çok severim düşünceli insanları:16:

Back
X