- Konu Sahibi efsuNevfel
- #6.761
kızlar ben çıkıyorum öptüm allaha emanet olun. dularda birbirimizi unutmayalım lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen aramızda yenisin galiba....
kendinden bahsetsen tanışsak
çok severim düşünceli insanları![]()
kızlar bugün hastanede ben oturuyorum eşim yanımda ayakta benim yanımdada yaşlı bi teyze oturuyo onun yanındada biri sonra teyzenin yanındaki kalktı eşimde oraya oturdu sonra teyze demez mi gel oğlum sen buraya eşinin yanına otur diyekıyamam yaaa çok tatlı bi teyzeydi
benimki çok düşüncelidir sağolsun bu konuda doğum yaptığımın 2. günü misafirim gelecek viledam kırık mecbur elimle silmem gerekti oturup kanepede beni izledi utanmadan ve ben dikişli dikişli eğilip o yerleri sildim diyorum ya benim ki gibi kv kimse bulamaz
efendim bendeniz nuryolu5 yıllık evli 1 çocuk annesi,eviyle ,işiyle uğraşan,pasta yemek yapmaya bayılan,annesinin tek kızı ,güleç,neşeli bir bayanım.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
![]()
günaydınlar canlar hayırlı sabahlar herkes iyidir umarım
inşallah şu 6 gün iyi ve güzel geçer![]()
günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mükemmel bi haber buuuuuuuuuuu çok sevindiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm hayırlı olsun canım benimmmmm. eşine söledin mi. ayyyyy harika yaaaa![]()
sağol canım . evet söyledim testi akşam bana eşim aldı zaten sabahta yapıp söyledim . çok sevindi pis pis sırıtıp durdu yol boyunca![]()
keşke şöle şok olacağı bi sürpriz yapsaydık. eee heyecanlı mısın. istiyodun demi. ayyy evin nasıl hayırlı geldi sana![]()
evet canım çok heyecanlıyım istiyorduk eşimle zaten çalışmalarada başlamıştık . ALLAH hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin İNŞALLAH .
günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
günaydın nazcım... gerçekten güzel bi haber duymaya çok ihtiyacım vardı
ama bu güzel değil süperrrrr bi haber oldu benim için....
o kadar çok sevindim ki nazcım ne diyeceğimi bilmiyorum şuan gerçekten...
ama çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm
amin canım inşallah raabim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah. senin adına gerçekten çok sevindim darısı biran önce eylüşüme