"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sen aramızda yenisin galiba....
kendinden bahsetsen tanışsak

efendim bendeniz nuryolu:17: 5 yıllık evli 1 çocuk annesi,eviyle ,işiyle uğraşan,pasta yemek yapmaya bayılan,annesinin tek kızı ,güleç,neşeli bir bayanım.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:1::1:

kızlar bugün hastanede ben oturuyorum eşim yanımda ayakta benim yanımdada yaşlı bi teyze oturuyo onun yanındada biri sonra teyzenin yanındaki kalktı eşimde oraya oturdu sonra teyze demez mi gel oğlum sen buraya eşinin yanına otur diye:31: kıyamam yaaa çok tatlı bi teyzeydi

ayyyy ne güzel... ne kadar düşünceli bi insanmış teyze yaaaaa bizimkiler olsa akıllarına gelmez asla böle bi incelik :47:

benimki çok düşüncelidir sağolsun bu konuda doğum yaptığımın 2. günü misafirim gelecek viledam kırık mecbur elimle silmem gerekti oturup kanepede beni izledi utanmadan ve ben dikişli dikişli eğilip o yerleri sildim diyorum ya benim ki gibi kv kimse bulamaz

senin kv hayranım ben zaten :27: helede o gecelik olayından sonra :52: :52: :52:
aayyy kıyamam ben sana banum yaaaaa :14: sen o halinle yerleri sildin oda utanmadan seni seyretti heee valla çok denecek şey varda sadece yazıklar olsun diyebiliyorum...

efendim bendeniz nuryolu:17: 5 yıllık evli 1 çocuk annesi,eviyle ,işiyle uğraşan,pasta yemek yapmaya bayılan,annesinin tek kızı ,güleç,neşeli bir bayanım.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:1::1:

tanıştıgımıza çok memnun oldum nuryolu hoşgeldin topiğimize...
bende efsun 1.5 yıllık evliyim çocugum yok henüz... çalışıyorum...
kv beraber oturdugum için sadece işimin hanımıyım malesef evimin değil :14:

tesekkür ederim.bende memnun oldum.evin işi zorluğu bitmez.üzülme senin yerin daha güzel:16:

günaydın kızlar...
hadi bakalım mesaide son gün sonra tatil inşallah hepimizin tatili güzel gçer de kafamız rahatlar.

günaydınlar canlar hayırlı sabahlar herkes iyidir umarım

inşallah şu 6 gün iyi ve güzel geçer:ssz::ssz:

sanada günaydın canım nasılsın. benim belimle sorunlarım var fıtık varmış belimde. bide sabah bi kalktım sol gözüm şiş gözkapağımın üstü nasıl şişmiş bayram arası başıma gelmedik yok anlayacağın.
dr kas gevşetici verdi şimdide onları içiyorum kendimi toplayamıyorum nasıl uykum var hala. bu seferde çok gevşedi kaslarım :9::9::9:

günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu

günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mükemmel bi haber buuuuuuuuuuu çok sevindiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm hayırlı olsun canım benimmmmm. eşine söledin mi. ayyyyy harika yaaaa:21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mükemmel bi haber buuuuuuuuuuu çok sevindiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm hayırlı olsun canım benimmmmm. eşine söledin mi. ayyyyy harika yaaaa:21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32:

sağol canım . evet söyledim testi akşam bana eşim aldı zaten sabahta yapıp söyledim . çok sevindi pis pis sırıtıp durdu yol boyunca :52:

sağol canım . evet söyledim testi akşam bana eşim aldı zaten sabahta yapıp söyledim . çok sevindi pis pis sırıtıp durdu yol boyunca :52:

keşke şöle şok olacağı bi sürpriz yapsaydık. eee heyecanlı mısın. istiyodun demi. ayyy evin nasıl hayırlı geldi sana:nazar:

keşke şöle şok olacağı bi sürpriz yapsaydık. eee heyecanlı mısın. istiyodun demi. ayyy evin nasıl hayırlı geldi sana:nazar:

evet canım çok heyecanlıyım istiyorduk eşimle zaten çalışmalarada başlamıştık . ALLAH hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin İNŞALLAH .

evet canım çok heyecanlıyım istiyorduk eşimle zaten çalışmalarada başlamıştık . ALLAH hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin İNŞALLAH .

amin canım inşallah raabim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah. senin adına gerçekten çok sevindim darısı biran önce eylüşüme

günaydın nazcım... gerçekten güzel bi haber duymaya çok ihtiyacım vardı
ama bu güzel değil süperrrrr bi haber oldu benim için....
o kadar çok sevindim ki nazcım ne diyeceğimi bilmiyorum şuan gerçekten...
ama çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın nazcım... gerçekten güzel bi haber duymaya çok ihtiyacım vardı
ama bu güzel değil süperrrrr bi haber oldu benim için....
o kadar çok sevindim ki nazcım ne diyeceğimi bilmiyorum şuan gerçekten...
ama çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm

sağol efsuncuğum . bu sevincimi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum size . ALLAH sana öncelikle ayrı bir ev sonrasında hayırlı bir zamanda bebiş nasip etsin canım .

Back
X