"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın kızlar herkekse ii haftalar hepimize güzel bi hafta geçirmek dileğiyle. rabbim bu hafta mutluluklar bizden yana olur inşallah herkese günaydın öpücüğü bendeeennnn

ahkeşkem sanada günaydın,,,amin amin canım inşallah ,bende seni en kocamanından öpüyorum

kızlaaaarrrr duanıza ihtiyacım vaaar...
galiba arsa mütahite verilecek orta yol bulunmaya çalışılıyo lütfen dua edin arsa mütahite verilsin. ne istediğimi durumumu biliyosunuz dualarınızı bekliyorum lütfeennnnnn. erken sevinipde hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama rabbim inşallah ev nasip eder hemen de bende bu sıkıntılardan hayırlısıyla kurtulurum...

güzel bir hafta sonu geçirdim umararımmm haftamda güzel geçer .....herkese iyi haftalar kızlarrr

günaydınnnn tatlı kızlar...
trabzon gezim çok güzel geçti kocamla başbaşa 2 gün süperdi... hiçkimseyi hiçbişeyi düşünmeden...
ama bizimkilerin güzel anları insanın burnundan getirmek gibi bi yetenekleri var malesef
bugün eşimin doğum günü ben düşünüyrm kaç gündür napsam diye...
neyse biz dün 19:30 da geldik eve kv anneanneye slm verip odamıza geçtik
ben eşyaları ayırırken eşimde yatsıyı kıldı odaya geçti içerden sesler geliyo anneanne tavuk aldırmış falan evde kalmış teyzesinin oğlu varya onlar gelmiş doğum günün için planı varmı diye sormuşlar kv oda oğluna soruyu... eşimde sohbete gidecektim falan filan dedi bakarız dedi... sinirden öldüm bütün gece gece yatıncada az atıştık eşimle... hiç bişey yapmicam bugün..

dualarım seninle canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benimki zaten hayaldi Rabbim inşşşalahhhh senin gönlüne göre versin sen bari mutlu ol...
ama benim içimdende yakınmış gibi gelio son olaylardan sonra
inşşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıyla sabrın sonu selamet olacaak canım....

güzel bir hafta sonu geçirdim umararımmm haftamda güzel geçer .....herkese iyi haftalar kızlarrr

benimde hafta sonum güzel geçti ama yeni haftaya ii başlamadım
dün gece ağlaya ağlaya uyumuşum...

ayyyy çok sevindim tatilin güzel geçmesine valla aklımda hep sen vardın ne yaptı bizim kız die öle seni düşündüm. bitanem ne var sinirlenecek bizim programımız var deseydin. sen yine eşine ne yapacaksan yap.öle bişey yapmayacağım falan deme.olaylarada az daha sakin yaklaş efsunum

çok sağol canım... takdikleri uyguladım güzel oldu
kız ben odada yoktum sorarken banyoya kirli götürmüştüm bana bişey diyen yokki senin kocan bi planın varmı diye
odaya yanlarına gectikten sonrada bişey diyen olmadı yine...
valla bunlar heves meves bırakmadılar bende valla artık sakinlik makinlik kalmadı bende yaaa eve yeni adım atmışız bismillah dememişiz hemen konuya bak... benim odaya gelmemi bari bekleyin demiii

Son düzenleme:

efsunum tatilinin güzel geçmesine sevindim kuzum senin için ii gelmiştir .bak eşinleyken sorun yok yanında 3.43 kişiler oldukça sıkıntılar çıkıyor sende görüyosun ,eşine böle davranarak kendinden itme,sen eşine böyle durumlara karşı daha sıkı sarılırsan eşin senin adına zaten vicdan yapacaktır,biz kadınlar hemen rengimizi belli ediyoruz,eşine doğumgünü ufak bi süpriz kesinlikle yap ve şu cümleleri kur ; kesinlikle senin doğumgününü böyle kutlamayı hayal etmemiştim şimdiki şartlarımız bu ama başbaşa kafamızı sokacağıumız bir evimiz olduğunda sana nice güzel doğumgünleri hayal ediyorum de işe yarar bence

ayyyy ahkeşkem inş hadi bakalım dualarım seninle sabrın sonu selamet olsun cannnn

iii gelmişti canım ama büyü çabuk bozuldu...
anlamaz benimki ondan vefam yaa boşver akşam 7 sülalesiyle beraber kutlarız artık...
ben bişeyler yaparız doğum gününe deyince sohbete gidecek oluyo
onlar yapalım deyince gitmem diyo...
anlamadım ben bu kocamı tanıyamamışım 9 yılda...
yada iiicee uzaklaşıyrz birbirimizden

günaydın arkadaşlar

efsunum haftasonun güzel geçmiş çok sevindim canım insanın arada sırada böyle şeylere ihtiyacı oluyor;doğum günü içinse ben senin yerinde olsam alır eşimi akşam biryerlere giderdim beraber yanlız kutlardım sonra onlar ile arsında tekrar kutlarsa kutlarlardı artık.

ahkeşkemmmmmmmmmm dualarım seninle inş arsanız verilir bian önce mütaahhitede kurtulursun o yol geçen hanındannnnn..

vefam seninide haftasonun iyi geçmişşş ne güzel ben evdeydim temizlikle uğraştım durdumm

günaydın banum

duymaz mı canım kocamla başbaşa kalmak süper bişey...
benim de dışarı çıkmaktı niyetim zaten ama bana soran olmayınca
şimdi çıkalım desem de olmaz onlar niyetlenmişken kötü ben olurum yine...

günaydın kızlar..
ahkeşkecim hadi hayırlısı inşallah çok ama çok kısa zamanda gönlüne göre olsun herşey,Allah bir an önce nasip etsin sana bu mutluluğu...

efsuncum hecesin kırılmasın sen bişeyden haberin yokmuş gibi program hazırlamış gibi yapsaydın keşke zaten sana bişey soran yok haberin yok ben ayarlamıştım ne bileyim derdin.ahhh ahhh hemen eşinle nie atışırsın ki...

dün gece de eşimle yattık hiç arsa konusunda yorum yapmıyosun biraz konuşsan dedim içini rahatlatmamaı istiyosan verilecek hayatım rahat ol dedi. sonra aradan zaman geçtii eee hyataım oraya evler yapılınca ne olacak dedi burada evimiz var işte o iki daireyi kiraya veriri burda oturmaya devam edriz demi diyo valla gece gece kaşınma dedim çıktım tepesine zıpladım tama valla şaka yaptım in yaaa ne kadar kilo almışın sen diyo
yaaa söylenti bile insanı heyecanlandırıp mutlu ediyo

günaydın kızlar..
ahkeşkecim hadi hayırlısı inşallah çok ama çok kısa zamanda gönlüne göre olsun herşey,Allah bir an önce nasip etsin sana bu mutluluğu...

günaydın canım benim...
inşallah bitanem inşallah rabbim hepimize mutluluğu gönlümüzden geçenleri nasip etsin.. ee sen ne yaptın hafta sonu nasılsın

kuzummm kendine cephe etme kimseyi eger mutlu bir evlilik sürdürmek istiyorsan kocayı uzaklaştırmayacaksın kendinden,mutlaka kırıldığını kadınlığını kullanarak belli et anlasın hatasınıı

kv ben yokken konustuktan sonra ben içeri gidince 20 dk sonra kuzeni aradı desene bi efsuna sorim falan filan yad akv sen bana sor hiççççç kimsenin tınında değil benim düşüncem ben buna kızıyrm yada yatınca sor daha bi bana efsun de böle düşünmüşler sen ne dersin de gecen senede onlarla beraber kutladık yine amannn neyse yaaaa boşver...

seni kızdırmaya bayılıyo sanki eşin
hemde ne mutlu ediyo ahkeşkem inşşalahhh tez zamanda kavuşursun canım yuvana

günaydın canım benim...
inşallah bitanem inşallah rabbim hepimize mutluluğu gönlümüzden geçenleri nasip etsin.. ee sen ne yaptın hafta sonu nasılsın

inşallah canım inşallah,bakk senin için az kaldı bileee...

ben iyiyim,haftasonum da çok güzel geçti,yüzme kursuna başladım,o gayet güzeldi,onun dışında eşimle alışveriş çılgınlığı yaptık ev için,gezdik tozduk,konsere gittik,gittiğimizde insanlar dağılıyodu,bitmişti bu komikti....öyle şükür güzeldi herşey..

kızlarrrrrrrr

bu arada bu ay safer ayıymış, kaza ve belaların indiği bir aydaymışız hatta peygamber efendimiz bu ayda ölümcül bir hasatlığa tutulmuş,gökyüzünden 320.000 bela iniyormuş bu yıl içerisine yayılıyormuş,bu ayda hergün 100 defa la havle vela kuvvete çeken en hafifi fakirlik olan 70 çeşit belayı kaldırırmış

günaydın kızlar..

günaydın eylüşüm

kuzummm kendine cephe etme kimseyi eger mutlu bir evlilik sürdürmek istiyorsan kocayı uzaklaştırmayacaksın kendinden,mutlaka kırıldığını kadınlığını kullanarak belli et anlasın hatasınıı

cephe etmemek için dışarı çıkalım demicem işte eşime... onların planı olsun...
anlasa ne fark edecek yarın yine unutacak bu evde o şartlarda yaşarken...
o benden değil ben ondan uzaklaşıyrm farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…