- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.981
hiç bişey düşünmedim canım allah ta biliyo ya gelmelerini istemiyorum zaten kızım durmuyo dişlerinden dolayı eziyet ediyo sürekli
eşim gelibilirler dedi sadece kesin demedi ama kesinleşir yani gelmeleri biliyorum huylarını çünkü beleşe herkes gelir tabiiii
temizlik yapmam lazım öncelikle ama nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum canım
bak sen bu akşam zeytinyağlı yemekleri yap sonra yarın sabah temizlik yap süpür sil toz al tamam sonrada diğer yemkleri yap çok özenme rahat ol boşver öle daha ii olur. ama işin biraz zor çocuk olmasa tamam ama onunla zor olacak
ne yapayım mesela canım sosyeteler biraz malum ya benim korkum kendi yapkıklarını beğenirler elinkini beğenmezler herşeye bi kusur bulurlar kafayı yiycem ya ah keşkem
offffffff kızıma okuldan su çiceği geçmiş doktora götürcem akşam üstü oğlanada geçer şimdiiiiiiiii yeni yeni gribi atlattık derken şimdide buuuuuuuu
kızlar merhaba..
efsun hiçbişey söylememeyi düşündükten sonra bu şekilde yazıya döküman gibi dökmen çok ilginç doğrusu,saatine kadar yazmışsın,yalnız saat 10 daki mesajı cep telefonuma attığını atlamışsın...ben onu hemen görmedim..
ama ben artık bişey demiyorum sana çünkü sen beni yanlış anlamak istiyosun,bile bile..
evet ben "efsun anlamazlıktan geldi,ama konu iş değil,ben biliyorum" dedim..bildiğim konu da zaten bu konuydu,benim eşimle olan durumuma yaptığın yorum değil ki..pardon da ben salak mıyım,onu yanlış anladın diye sana kızayım???
olan biten herşeyi anlatarak arkadaşlarımızdan aldığın destekle artık ne yaparsınız bilmem,ben belki o gün düşündüklerimi güzelce yazıya dökememiş olabilirim.ama sen bu şekilde üstüme gelmeyip kestirip atmasaydın böyle olmazdı..
nazcım bu durumun seninle hiçbir alakası yok,o haberi aldığımda yerimden zıpladım zaten çok sevindim,ama geç aldım zaten haberi..ayrıca topiğe girip senle konuştum burda vakit geçirdim baya...o sırada efsun yoktu bile burda
turkuaz hatalı olduğu için topikten gitti,şimdi de sen hatalısın git mi diyosun? topiği sen açtın diye buna hakkın vardır belki..ama öyle bile olsa ben sen dahil hepinizi seviyo,merak ediyorum,günlük yaşantımda olan biten bişeyi kızlara anlatıyım diye aklımdan geçiriyorum..
buna rağmen topikle yatıp topikle kalkmıyorum cümlesini de kullandım hala da arkasındayım,benim başka işim gücüm de var,uğraşlarım da var ama buraya da girdim mi,topiği açıyorum hemen..kaldıki benim değil hepinizin işleri var,bu cümlede kötü bişey yok.bunda alınacak bişey yok.banu ya benim için "ziyaretçiler uyanmadı galiba,sonuçta biz gibi topikle yatıp topikle kalkmıyolar" diye imada bulunmana da gerek yoktu yani,o anlamadı ama ben tabiki anladım..zaten buraya ziyaretçi olarak girmiyorum..
daha fazla ne diyim bilmiyorum...
ayy geçmiş olsun banu,okulda illa geçiyo zaten.vücudu da yeni yeni toparlıyodur,yazık canım yaa.ama bi yandan da geçirmesi gereken bişey ya bi an önce çıksın da bitsin bari,böyle de düşün,Allah yardım etsin...kızla oğlanı ayırsan bikaç gün,annene götürsen oğlanı..
offfffff kızlar ben bu konuya çok üzülüyorum ne olur aramızda böyle gerginlikler olmasın ben o yada sen haklısın diyemem böyle bir yorum yapamam ama tek istediğim sizlerin üzülmemesi eylülüm kimse sana topikten git diyemez efsununda böyle birşeyi aklından geçireceğini düşünmüyorum efsun topiği açmış olabilir ama o gitsinn bu kalsın diye konuşacak birisi değil,ayrıca ben efsunun ziyaretçiler hakkında yazdıklarınında seninle alakası olup olmadığınıda bilmiyordum canım kısacası diyeceğim bu yaşanan gerginliklere çok üzülüyorum ben hepinizi çok seviyorum
kızlar merhaba..
efsun hiçbişey söylememeyi düşündükten sonra bu şekilde yazıya döküman gibi dökmen çok ilginç doğrusu,saatine kadar yazmışsın,yalnız saat 10 daki mesajı cep telefonuma attığını atlamışsın...ben onu hemen görmedim..
ama ben artık bişey demiyorum sana çünkü sen beni yanlış anlamak istiyosun,bile bile..
evet ben "efsun anlamazlıktan geldi,ama konu iş değil,ben biliyorum" dedim..bildiğim konu da zaten bu konuydu,benim eşimle olan durumuma yaptığın yorum değil ki..pardon da ben salak mıyım,onu yanlış anladın diye sana kızayım???
olan biten herşeyi anlatarak arkadaşlarımızdan aldığın destekle artık ne yaparsınız bilmem,ben belki o gün düşündüklerimi güzelce yazıya dökememiş olabilirim.ama sen bu şekilde üstüme gelmeyip kestirip atmasaydın böyle olmazdı..
nazcım bu durumun seninle hiçbir alakası yok,o haberi aldığımda yerimden zıpladım zaten çok sevindim,ama geç aldım zaten haberi..ayrıca topiğe girip senle konuştum burda vakit geçirdim baya...o sırada efsun yoktu bile burda
turkuaz hatalı olduğu için topikten gitti,şimdi de sen hatalısın git mi diyosun? topiği sen açtın diye buna hakkın vardır belki..ama öyle bile olsa ben sen dahil hepinizi seviyo,merak ediyorum,günlük yaşantımda olan biten bişeyi kızlara anlatıyım diye aklımdan geçiriyorum..
buna rağmen topikle yatıp topikle kalkmıyorum cümlesini de kullandım hala da arkasındayım,benim başka işim gücüm de var,uğraşlarım da var ama buraya da girdim mi,topiği açıyorum hemen..kaldıki benim değil hepinizin işleri var,bu cümlede kötü bişey yok.bunda alınacak bişey yok.banu ya benim için "ziyaretçiler uyanmadı galiba,sonuçta biz gibi topikle yatıp topikle kalkmıyolar" diye imada bulunmana da gerek yoktu yani,o anlamadı ama ben tabiki anladım..zaten buraya ziyaretçi olarak girmiyorum..
daha fazla ne diyim bilmiyorum...
eylülüm çok sağol nasya geçen sene çıkarmıştı su çiçeği ama hafif atlatmıştı tekrar çıkarmasınada şaşırdım,oğlan kalmaz annemlerde gece kalkıyoo beni bulamazsa deli eder herkesi olmazsa nasyayı bırakırım annemlere
ne desem konu uzayacak şimdi ne desek boş herkes kendine göre algılıyor...
orda yazmaya unutmuşumdur belki ama kızlar biliyo cepten oldugunu...
kimseden destek falan aldıgım yok benim öle bi amacım da yok zaten
ben kimseye git falan demedim alakası bile yok... kii topiğe ortak karar vermiştim sadece benim adımdan açmış olduk...
neyseee şimdide uaztmadım dicem dedin ama yazdın yine dersin sen bana
bende sende dahil hepinizi seviyorum...
canım sen o ziyaretçiler hakkında denileni tabiiki anlamazsın,nerden bileceksin,ben anlarım sadece çünkü aramızda geçenler aynı o cümlelerdi..neyse....
efsun üstüste üstüste yanlış anladı beni,sonra da kestirip attı..benim eşimle olan konumla ilgili bi yorum yapmıştı ben onu yanlış anlamışım,sonra o beni yanlış anladı ama bunlar çok normal şeyler,bunu her an yapabiliriz,yanlış okuruz yorumlarız,bunda sorun yokkii..ama o öyle değil böyle dedi ve olan biten herşeyi yazmış,bu hiç hoş bi davranış değil bana göre,gelip bana deseydi neyse..
burda hepinizi rahatsız ettik ve sanırım üzdük,kusura bakmayın..
ama ben bu topikten elbetteki gitmicem,kk ya girer girmez bu topiğe giriyo,sonra belki başka şeylerle de ilgileniyorum.ama burası hep açık,burası ayrı,özel..bu belli bişey,ben sizleri seviyorum,hiçbi yere de gitmem,beni istemeyen benle konuşmasın problem değil..
benim kimseyle sorunum yok,sizler benim topik kızlarımsınız,arkadaşlarımsınız,gerçek hayatta da görüşme imkanı olsa görüşmek isteyeceğim kişilersiniz..bunu ben biliyorum,gerisi mühim değil açıkcası,kimseye ispat edemem bunu,etmeye çalışmam
eylülüm rahatsız olmak demeyelimde üzülüyorum sadece.....
düşüncelerimizin aynı olduğunu biliyorum canım zaten ben sizlerin samiyetine sıcaklığına inandığım için bu kadar zamandır sizlerle dostum bu yüzden bu kadar benimsedim hepiniziiiiiii
yani canım,hani güzel konular değil,rahatsız edici şeyler,ondan dedim,hepimiz üzülüyoruz tabii ama gerek yok,büyütecek bişey yoktu bana göre..
aynen katılıyorum samimiyet,sohbet öyle güzelki,çok zaman oldu "keşke" dediğim..keşke bu kızlar etrafımda olsa,ne müthiş olurdu dediğim..ama burda bile yetiyosunuz bazı şeylere,yeri geliyo en yakınıma anlatmadığım şeyleri size anlatıyorum,ki ben içimi kolay açan biri değilim..
neyse efsunun da dediği gibi uzatmaya gerek yok,yanlış anlamayalımdaha fazla birbirimizi
evet kızlar bencede uzamasın bende çok üzülüyorum bakın . dediğiniz gibi hepsi yanlış anlaşılma ve konuşularak aşılamayacak hiç bir sorun yoktur . hepinizi seviyor ve kocaman kucaklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?