- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #7.221
sorma canım faydalı yaa kötü olacak illa
Benimde yok aslında ve istemiyorumda ama eşim kırılmasın diye yiyorum napem
Ben eşime sigarayı bıraktıramadım yaaaa ama konuscam en kısa zmnda bu konuyu
Anladım sonunda zaten kendime bize zarar verdiğimi ahkeşkemin takdiklerini deniyorum duymamaya görmemeye çalışıyorum artık daha mutluyum o yüzden... Bebekte nasip artık...
konuş konuş,bebek için bırak de..
ahkeşkemin meşhur taktikleri :) o da nerdeyse,özledik...
görme,duyma bir de böyle dene bakalım,uygula bunu bi süre..hayırlısıyla güzel şeyler olana kadar.......
BEBEK DIŞINDA BIRAKACAĞI YOK ZATEN YAA
BENCEDE HALLEDİM Bİ AN ÖNCE BU MESELEYİ BEN
AHKEŞKEM ÇOK GÜÇLÜ Bİ İNSAN TAKTİKLERİDE SÜPER
SABAHTAN MSN DEYDİK YOGUN HERHALDE ÇIKMIŞ
ARTIK BUNU UYGULİCAM ZATEN KOCİŞİM ÖNEMLİ BENİM İÇİN BANA O LASIM
İNŞŞALLAH HERSEY GÜZEL OLACAK
kesinlikle..sen kocanı sağlam tut,gerisini bırak gitsiiiiiiiinnnn
BEBEK DIŞINDA BIRAKACAĞI YOK ZATEN YAA
BENCEDE HALLEDİM Bİ AN ÖNCE BU MESELEYİ BEN
AHKEŞKEM ÇOK GÜÇLÜ Bİ İNSAN TAKTİKLERİDE SÜPER
SABAHTAN MSN DEYDİK YOGUN HERHALDE ÇIKMIŞ
ARTIK BUNU UYGULİCAM ZATEN KOCİŞİM ÖNEMLİ BENİM İÇİN BANA O LASIM
İNŞŞALLAH HERSEY GÜZEL OLACAK
bnde 8 ay hamiş kalamamıştım ya.bnm eşimde sigara kullanıyo.bırak bak belkide o yüzden olmuyo demiştim bi kere..babalarımızda hep içiyo sigara etkili olsaydı siz 3 biz 2 kardeş olmazdık demişti..bırakmadı tabi...lafıda hazır hemen...
günaydın kızlarrrrr nasılsınız,
ben hastayım dün kırgınlık vardı üzerimde gece boyuda mide bulantısından uyuyamadım lavoboyla yatak arası mekik dokudum şimdide halsizim yine eşim sabah takılıyo 3.geliyo herhalde diyeama şuan imkansız yeni bitti hastalığım bi an düşündümde 3 çocukla neyaparım diye 2 zor uğraşıyorum allahım olmayan herkese nasip etsin ama ben şuan hiç hazır değilim...
Bu arada sizler nasılsınız bayadır görüşemedik özledim hepinizi
günaydın canım çok geçmiş olsunnnnnnn
vvavvvv 3. Heee eşin istiyo demekkiHayırlısı canım
aynı işte yaşamaya çalışıyoruz bende hala gripim
kızlaaar hayaırlı cumalar hepinize bu aralar pek aksattım sizi kusura bakmayın. Valla hem işklerin yoğunlğu hem benim şu tercih sıkıntılarım falan derken kafayı yemek üzereyim bi türlü giremedim. Arada bakıyorum ondada kimsecikler yok geri çıkıyorum.
Kızlar bebişler nasıl yaa nasıl gidiyo heyecan var mı ayyy neclasuu sen daha heyecenlısındır. Nazım daha taze.
Eylüşşş sen nasılsın canım neler yapıyosun.kız özledim haa.
Efsunum benim eşim sigarayı bırakmak için elektronik sigara aldı şimdi onda sadece nikotin var onla hafif hafif nikotin ihtiyacını gideriyo sigara içme ihtiyacı duymuyo oyüzden. Bakalım ne olacak sonuç derim.
sağol efsuncummmm eşim çok istekli ama ben şuan için düşünmüyorum 2 çocuk beni çok yoruyor kendime ayırdığım hiçbir zamanım yok allahım yavrularımı sağlıklı hayırlı birer evlat olarak büyütmeyii nasip etsin bana 3. çocuk belki çok ilerleyen yıllardaaaa
Kızlaaar hayaırlı cumalar hepinize bu aralar pek aksattım sizi kusura bakmayın. Valla hem işklerin yoğunlğu hem benim şu tercih sıkıntılarım falan derken kafayı yemek üzereyim bi türlü giremedim. Arada bakıyorum ondada kimsecikler yok geri çıkıyorum.
Kızlar bebişler nasıl yaa nasıl gidiyo heyecan var mı ayyy neclasuu sen daha heyecenlısındır. Nazım daha taze.
Eylüşşş sen nasılsın canım neler yapıyosun.kız özledim haa.
Efsunum benim eşim sigarayı bırakmak için elektronik sigara aldı şimdi onda sadece nikotin var onla hafif hafif nikotin ihtiyacını gideriyo sigara içme ihtiyacı duymuyo oyüzden. Bakalım ne olacak sonuç derim.
amin banucum inşallah. Eşime hiç bırak demedim çünkü ters teper onda ancak kendi isteyecek şimdide hiçbişey demedim bakalım hayırlısı.
Ben şehir dışlarınıda yazmak istedim ama eşim kabul etmiyo. Biraz önce konuştuk eşimle bu tercihte sadece ankara kayseri yazalım diğerlerinde baktık atanamıyosun o zman daha başka şehirler yazalım dedi. Ben bi düşüneyim dedim tamam dedi,
ne yapacağım bilmiyorum bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?