"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

konuş konuş,bebek için bırak de..
ahkeşkemin meşhur taktikleri :) o da nerdeyse,özledik...
görme,duyma bir de böyle dene bakalım,uygula bunu bi süre..hayırlısıyla güzel şeyler olana kadar.......

konuş konuş,bebek için bırak de..
ahkeşkemin meşhur taktikleri :) o da nerdeyse,özledik...
görme,duyma bir de böyle dene bakalım,uygula bunu bi süre..hayırlısıyla güzel şeyler olana kadar.......

BEBEK DIŞINDA BIRAKACAĞI YOK ZATEN YAA
BENCEDE HALLEDİM Bİ AN ÖNCE BU MESELEYİ BEN
AHKEŞKEM ÇOK GÜÇLÜ Bİ İNSAN TAKTİKLERİDE SÜPER
SABAHTAN MSN DEYDİK YOGUN HERHALDE ÇIKMIŞ
ARTIK BUNU UYGULİCAM ZATEN KOCİŞİM ÖNEMLİ BENİM İÇİN BANA O LASIM
İNŞŞALLAH HERSEY GÜZEL OLACAK

kesinlikle..sen kocanı sağlam tut,gerisini bırak gitsiiiiiiiinnnn

bnde 8 ay hamiş kalamamıştım ya.bnm eşimde sigara kullanıyo.bırak bak belkide o yüzden olmuyo demiştim bi kere..babalarımızda hep içiyo sigara etkili olsaydı siz 3 biz 2 kardeş olmazdık demişti..bırakmadı tabi...lafıda hazır hemen...

aynen hazır cevapları beyfendilerin hemen

Sen tırmanmana bak kaldığın yerde miracı ALLAH yaratır, Sen karanliğa dal güneşi doğuracak ALLAH tır, Sen yüreğini denize sür yolu açacak olan vardır, Sen uçurumun tepesine kadar yürü tutacak olan RAHMAN dır, Sen gemini inşaa et yüzdürecek bir güç vardır, Sen bilmediğin bir yola düş koruyacak olan ALLAH tır, Sen asanı denize sal karaya çıkaracak olan kudret vardır, Sen bittim diyene kadar yorul ve yoğrul YETTİM diyecek ve sana koşacak olan ALLAH vardır ...

Eklentiler

• $0000000.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 36
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, banumbny+, AHKESKE+

banuşşşşşş hoşgeldinnnn
ahkeşkemmmm hoşgeldinnnn
bende hoşgeldimmmm

günaydın kızlarrrrr nasılsınız,

ben hastayım dün kırgınlık vardı üzerimde gece boyuda mide bulantısından uyuyamadım lavoboyla yatak arası mekik dokudum şimdide halsizim yine eşim sabah takılıyo 3.geliyo herhalde diyeama şuan imkansız yeni bitti hastalığım bi an düşündümde 3 çocukla neyaparım diye 2 zor uğraşıyorum allahım olmayan herkese nasip etsin ama ben şuan hiç hazır değilim...

bu arada sizler nasılsınız bayadır görüşemedik özledim hepinizi

günaydın canım çok geçmiş olsunnnnnnn
vvavvvv 3. Heee eşin istiyo demekki Hayırlısı canım
aynı işte yaşamaya çalışıyoruz bende hala gripim

Kızlaaar hayaırlı cumalar hepinize bu aralar pek aksattım sizi kusura bakmayın. Valla hem işklerin yoğunlğu hem benim şu tercih sıkıntılarım falan derken kafayı yemek üzereyim bi türlü giremedim. Arada bakıyorum ondada kimsecikler yok geri çıkıyorum.
Kızlar bebişler nasıl yaa nasıl gidiyo heyecan var mı ayyy neclasuu sen daha heyecenlısındır. Nazım daha taze.
Eylüşşş sen nasılsın canım neler yapıyosun.kız özledim haa.
Efsunum benim eşim sigarayı bırakmak için elektronik sigara aldı şimdi onda sadece nikotin var onla hafif hafif nikotin ihtiyacını gideriyo sigara içme ihtiyacı duymuyo oyüzden. Bakalım ne olacak sonuç derim.

günaydın canım çok geçmiş olsunnnnnnn
vvavvvv 3. Heee eşin istiyo demekki Hayırlısı canım
aynı işte yaşamaya çalışıyoruz bende hala gripim

sağol efsuncummmm eşim çok istekli ama ben şuan için düşünmüyorum 2 çocuk beni çok yoruyor kendime ayırdığım hiçbir zamanım yok allahım yavrularımı sağlıklı hayırlı birer evlat olarak büyütmeyii nasip etsin bana 3. çocuk belki çok ilerleyen yıllardaaaa

hayırlı cumalar canımmmm
valla benim işlerde sıkı arada kaçıyorum bende
Tercihleri takma kafana canım nasip bu işler biliyosun...

Aaayyy bende eşimle konuşmayı denicem sigara konusunda bakalım inşşallahh ikna olur
hmmm ii fikir aslında hayırlısı inşşallaahh kurtulur o illetten

eşler hep ister zaten
Haklısın 3. Zor oluyor biraz bencede ilerleyen yıllarda
Benimkide çok istekli bu ara bitkisel şeyler yiyip içiyoruz sürekli

hayırlı cumalar ahkeşkem nasılsın canını sıkma herşey olacağına varır tercihleri yaptınmı inş atanırsın canım benim mübarek cuma günü dua ediyorum senin için.
eşin inş bırakabilir sigarayı önce beyinde bitirmek gerek kararlı olmak çok önemli benim eşimde 3 yıl önce bıraktı oğluma hamile olduğum günü öğrendiğimizde ben bırakıcam bunu dedi ve bıraktı allaha şükür darısı eşine canım..

Amin banucum inşallah. Eşime hiç bırak demedim çünkü ters teper onda ancak kendi isteyecek şimdide hiçbişey demedim bakalım hayırlısı.
Ben şehir dışlarınıda yazmak istedim ama eşim kabul etmiyo. Biraz önce konuştuk eşimle bu tercihte sadece ankara kayseri yazalım diğerlerinde baktık atanamıyosun o zman daha başka şehirler yazalım dedi. Ben bi düşüneyim dedim tamam dedi,
ne yapacağım bilmiyorum bana akıl verin

bende ilk başlarda demiyodum ama şu milletin yüzünden demeye başladım

Sen haklısın ama olay olmasın eşinin dediği gibi yap ilk tercihleri bakalım canım

Kızlar yaaaaa benim sürekli başım ağrıyor bu ara Sizce neden olabilir ?
1.işyerinde klima var onunla ısınıyoruz ama bana yakın değil ki çarpsın ayrıca sadece benin başım ağrıyo büroda klimaya yakın oturanlarda bile baş ağrısı yok...
2.saçlarımı kestiğim için olabilir mi yani başım mı üşüyo acaba gerçi eskiden de saçlarım ıslak kalmaktan üşüyo diyodum kendimce ama
sizce ne olabilir kızlar yaaa doktora falan görünsem mi kii
ölee bölee değil hergün ağrır mı bi baş yaa Her gün kesin ağrıyo sabah akşam farketmiyo hiç
bi akıl verin bana

minik kuşumda 5 ay aradan sonra yine yanmaya başladı sanırım soğuklardan üşüttüm yine ayacıklarımı

Son düzenleme:
Günaydın kızlar keşke hafta sonu olmasaydı yaaaaa
bugün annem ve bi kaç akrabam kv oturmaya gelecekler... Kv erkenden kalktı hazırlık yapıyo bana da laf sokuyo 40 yılda bir gelecekler diye... Bende 3te işten çıktıktan sonra gidicem eve işte bakalım neler neler yapmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…