- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #7.261
vaay bizim annecikte burdaymış. nasılsın neclasucum nasıl gidiyoo[/Q
napalım yaramaz kızımla müge anlı teyzesini izliyoruz..kendime benzetcem çocuğuda...şimdiden bi tekmeler atıyo..doğunda yandık diyorum...pazartesi de kjontrlmz var.özledik kızımızı görcez bkm büyümüşmü...siz neler yapıyosunz..
ahkeşkem çok şükür iyiyim;
buarada tüm kızlar hayırlı cumlara bakalım hepinize,,,kızlar k.validem ve eşim aralıkta ameliyat olcaklar dualarınızı bekliyuorum canlarrr
napalım yaramaz kızımla müge anlı teyzesini izliyoruz..kendime benzetcem çocuğuda...şimdiden bi tekmeler atıyo..doğunda yandık diyorum...pazartesi de kjontrlmz var.özledik kızımızı görcez bkm büyümüşmü...siz neler yapıyosunz..
canım allah sağlık sıhat versin ne güzel evde sıcacık keyfini çıkart bakalım valla özendim :)))maşallah
anasının kızı deseene. bizdede ne olsun canım bildiğin gibi iişte aynı bi değişiklik yok. iş ev, ev iş öle geçiyo zaman bu aralar uyku problemim var bıraksalar 7/24 uyurum. sabahları çocuk gibi bi zor kalkıyorum ki
allah şifa versin canım dualarımız seninle tabiki. hayırdır çok önemli bişey değil demi. ikisi aynı zman mı olacak
geçmiş olsun canım ne ameliyatı bu kötü bişey değildir inş..ahkeşkem çok şükür iyiyim;
buarada tüm kızlar hayırlı cumlara bakalım hepinize,,,kızlar k.validem ve eşim aralıkta ameliyat olcaklar dualarınızı bekliyuorum canlarrr
bende doğum iznindeyken çok seyrederdim müge anlıyı hatta o zamanlar sinem adında bi kız kayıptı halada bulunamadı ağlardım ona hergünallah ailesine kavuştursun inş....
3. Yine iyi.bizimkisi daha birnciyi doğurmadım...5 e kadar yolu var diyo.bu doğduktan sonra hemen bi tane daha olcakmış.sonrası kısmet diyo..o kdrda değil dedim.fabrikamıyım bn seri üretim yapayım
ahkeşkem çok şükür iyiyim;
anasının kızı deseene. bizdede ne olsun canım bildiğin gibi iişte aynı bi değişiklik yok. iş ev, ev iş öle geçiyo zaman bu aralar uyku problemim var bıraksalar 7/24 uyurum. sabahları çocuk gibi bi zor kalkıyorum ki
kız hamile olmayasın bide..bende çok uyurdum başlarda..
cnm evet o bulunamadı ama bnce o kızı öldürdüler.çünkü bn geçenlerde inegöle gittim.dağlık ve ormanlık alan çok.öldürüp bi yere atmış olma ihtimlleri yüksek.yoksa bi kişi çıkar derdi bn kızı gördüm saklıyolar fln diye...bende doğum iznindeyken çok seyrederdim müge anlıyı hatta o zamanlar sinem adında bi kız kayıptı halada bulunamadı ağlardım ona hergünallah ailesine kavuştursun inş....
kız hamile olmayasın bide..bende çok uyurdum başlarda..
yok canım yaaaa.hiç şüpem yok rahatım yani
cnm evet o bulunamadı ama bnce o kızı öldürdüler.çünkü bn geçenlerde inegöle gittim.dağlık ve ormanlık alan çok.öldürüp bi yere atmış olma ihtimlleri yüksek.yoksa bi kişi çıkar derdi bn kızı gördüm saklıyolar fln diye...
slm kızlarrrrrrr
günaydın kızlar nasılsınızzzz
ben iyiyim banum sen nasısın çocuklar nası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?