- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
yapalımm ben varım!!ne gibi bişeyler mesela..
bak bak bakkcanım arkadaşlarım..... size bişey deyim de gülün hani ayazla bi ara uğraşıyoduk falan ya bigün akıl vermiştim son gün demişte sonra sanada akıl vermiştem aynı gün sen hastaydın hatta o gece eşimle tam yatacağız aklıma düştü bizim yaramaz kızlar naptı acaba die ben nasıl gülüyorum eşim diyo ne oldu neye gülüyosun yok bişey yaa falan dedim
bak bak bakkeşin yanındayken biz mi aklına düştük hee hem de ne durumdaysak o zaman ayyyy!!!!!
hakkaten yaa,nişan nasıl geçti,elbise işini naptın anlatsana azcık ahkeşkeeee
ooo kızlar siz hiçbişey bilmiyonuz yavvv. alışverişe gittim ogün sonra eşim arkadaşlarıyla dışardaydı alışverişten sonra onların yanına geçtik bizde sonra bi sonraki gün c.tesi nişan vardı bi oynadım ohhhhh. sonra kız tarafı ile tartışıyodum az daha sonra nişan bitti biz yine arkadaşlarla bi yere gittik falan mükemmeldi gece 2.30 gibi evdeydik işte.
ooo kızlar siz hiçbişey bilmiyonuz yavvv. alışverişe gittim ogün sonra eşim arkadaşlarıyla dışardaydı alışverişten sonra onların yanına geçtik bizde sonra bi sonraki gün c.tesi nişan vardı bi oynadım ohhhhh. sonra kız tarafı ile tartışıyodum az daha sonra nişan bitti biz yine arkadaşlarla bi yere gittik falan mükemmeldi gece 2.30 gibi evdeydik işte.
eylüşşş inş tersine çıkar yaa. valla görürken bile diyomki yatarkeen hgani insan rüya gördüğünün farkında gibi olur ya.. ayyy inş çıkmaz rüyam diyomm.
ya benim bir huyum var iyimi kötümü bilmem, birinin bir şeyi oldun sıkıntısı sevinci onun kadar heyacanlı olur düşünürüm.ne bilim ben bide kimseye böle çekemezlik kötülük aklıma hiç gelmez gerçekten çok samimi söylüyom. bana insan dürüst samimi sadık olsun ben canımı bile veririm yane.. oöyle tuhafım biraz ne bilim enterasanım. ama değişemiyom elimde değil böyleyim.. üzülüyom herkese bazen haketmeyene bile... sizde haftasonu aklıma geliyosunuz. hatta hafta sonu girdim baktım cepten yazdınız mı diyee...
yarın ortak bişeyler yapalım kandil için banumm katılırım ben herşeye..
kalbin temiz turkişcim kalbinn...
yarın için herkes ben varım diyo ama icraat yok..ahkeşkeeee bi laf attı çekildi bak kenara..tamam napalım,dua edicez bol bol,birbirimize de edicez,herkes için herşey için edicez..daha başka özel bişey varsa söyleyinn
eylüşş sen hasta olman gereken tarih kaçtı acaba???
bide neden test yapmıyon.. ne yapalım olmadıysa olmaz sağlık olsun .dahakine olurrr vakti değildir olmazsa. Rabbim bilir ne zaman vereceğini. sen hiç tasalanma en iyi zamanda gelir...
2 temmuzdu,dün canım..test yapmıcam hemen,bikaç gün beklemek istiyorum,kan testine giderim belki direkt..bu ay hevesli değilim test konusunda.beklemek isityorum..varsa var yoksa yok zaten Allaha kalmış ben yaptım elimden geleni..
1001 defa
"Allâahümme salli alâa seyyidinâa Muhammedin ve alâa âali seyyidinâa Muhammedin salâaten tünciinâa bihâa min cemî'ıl-ehvâali ve'l âafâat. Ve takdıy lenâa bihâa cemî'alhaacâat ve tütahhirunâa bihâa min cemî'ıs-seyyi'âat ve terfeunâa bihâa ındeke a'led-derecâat ve tübelliğunâa bihâa aksa'l gaayâat. Min cemî'ıl-hayrâti fi'l-hayâati ve ba'del-memâat. İnneke alâa külli şey'in kadiyr."
bunu bölüşelim bide kaç kişiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?