- Konu Sahibi efsuNevfel
-
1001 defa
"Allâahümme salli alâa seyyidinâa Muhammedin ve alâa âali seyyidinâa Muhammedin salâaten tünciinâa bihâa min cemî'ıl-ehvâali ve'l âafâat. Ve takdıy lenâa bihâa cemî'alhaacâat ve tütahhirunâa bihâa min cemî'ıs-seyyi'âat ve terfeunâa bihâa ındeke a'led-derecâat ve tübelliğunâa bihâa aksa'l gaayâat. Min cemî'ıl-hayrâti fi'l-hayâati ve ba'del-memâat. İnneke alâa külli şey'in kadiyr."
bunu bölüşelim bide kaç kişiyiz
olmazsa sakın üzülmek yokkkkk tamam mı kuşum. olsun yuvan huzurlu kocan iyi Allah ın izni ile gelecek bebişinnnn
sağol canım inşallaj..üzülmicem diyorum da bakalım,azcık belki üzülürüm :) beklenti var ne de olsa..ama üzülüp de kahrolmamın anlamı yok,bunun da bilincindeyim,üzüntüyle mi geçiriyim bu günlerimi,hayırrrr!!!Allah hayırlısını versin..
azcıkda üzülmeyi yasakladım sana. diyeceksin ki hayırlısı ise olsun, yoksa hayırlı ne zaman ise o zaman olsun.. zati yeni yumurta dönemin 15 gün sonra geliyorrr
ben, sen, eylüşş, banum vefam ... efsun u bilmem görür mü bu yazdıklarımızı hasta o kuzuu
ben, sen, eylüşş, banum vefam ... efsun u bilmem görür mü bu yazdıklarımızı hasta o kuzuu
o zaman 200 er tane okuyoruz okuyamayacak olan var mı. efsunda isterse görüp biraz onada veririz oda katılmış olur gündüz bunları bitiririz yarın daha sonra gece herkes en az allah rızası için 10 rekat namaz kılar (tabi ben kılamam kılabilenler) sonra hepimiz birbirimiz için dualar edreiz
kızlar bilmediğimden soruyorum..bu sayılı yapılan işlere benim eşim biraz karşı..bişeyi yapıyosan içinden geldiği kadar yap,sayma diyo..ben de ona kızıyorum,didişiyoruz bu konuda..siz ne biliyosunuz???
valla ben sayılı yapamıyom kafam karışıyor.. ama siz isterseniz sayarım. ben mesela 200 tane yaa.. saat tutarım 1 taneyi kaç dakikada okuduğuma bakarım. 200 ise garanti olsun diye fazla fazla okurum mantığından yapacam.. ama sayı değilde ne kadar istersen olayı bana sıcak geliyor. ama sayı olayına da karşı değilim..
canım benim bi ilaç gibi düşün kafana göre mi alıyosun hayır 3 tane 2 tane diye dr sölüyo bize demi. tabiki eşinde haklı ama bazı şeyler varkı belli sayıda olması gereken ki peygamberimizin hadisi bunlar. niye namazdan sonra 33 defa tesbih çekiyoruz hep o zaman oda olmamalı demi
olmaaaz sayacaksın valla her okuduğunu bi çizik at onlu desteler oluştur böle böle syman daha kolay olur öle kafaya göre yok olar mıııı yavruu
işte tamam o da herşeye karşı değil zaten..bazı şeylerin sayısı var bazılarını uyduruyosunuz diyo...bunu eğer sayıyla yapacaksak kesin o sayıda olmalı,ne eksik ne fazla..ama yok herkes içinden geleni yapcaksa o da başka..siz bilirsiniz..ama ben başka şeyler de yapıcam bu da fazla olmasa iyi olur.
canım ben 200 tane okurum hastalığım biterse namazda kılıcam bu arada hastayken dua okumanın sakıncası varmı tam olarak bilmiyorum beni aydınlatırmısınız kızlar
işte 200 çok mu canım bneim sabahtan akşama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?