- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
kızlar benim tanışmam filmlere konu olacak cinsten,2003 yılında Kuzenim şehirdışında okuyordu eşim kuzenimin arkadaşıydı,eşimi ilk fotolardan keşfettim ve tellefonla işletelim dedik kuzenimle,tabi ozaman ngençlik işte :)eşimle telde birbirimizi görmeden konuşltuk 1ay kadar ve ben etkilenmeye başladım sonunda itiraf ettim kuzenimi öne sürerek eşim çok bozuldu beni işlettiniz diye ama ben duygularımın gerçek olduğunu anlattım ve zaman tanıyalım ve birbirimizi tanıyalım dedik 1,5 sene hiç birbirimizi görmeden telde konuştuk çünkü askere gitti gelemedi gelmek istedi ama ben askerliğini yap öle gel dedim,ve samsuna geldi eşim çok garipti çok heycanlanmıştım telde yaşadığım duyguları yaşıyordum herşey gerçekti...daha sonraki gelemsinde ailemle tanıştırdım...tam ailemi ikna etmişken biz 1yıl ayrılık yaşadık olmayacak demiştim bitirdim.2006 senesinde ben üniv kazandım ve okulum eşimin yaşadığı şehre çok yakındı,korkularım vardı acaba yapabilrmiyim bilmediğim bişehirde diye.okuldayken bigece aradı beni gel ailemi gör yaşadığım yeri şehri gör beni koyup gitme ne olur dedi ve ben atladım gittim uşaka gidiş o gidiş ben görür görmez yelkenler fora:)ailesi çok sıcak karşıladı beni ve benim gelip gitmelerim sıklaştı 2yıl okul bittikten sonra 2008de evlendik....şimdi düşünüyorum yaptığım büyük cesaret alllah var bugüne kadar ne eşim ne k.vler bekarken gelip gittiğimi hiç konu etmediler ,iyiki eşimle evlenmişim onu çok seviyorum
vavvvoovvv güzelmiş vefacım eşinede,ailesinede bravo o konuda