- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
canım bi kaç kez bu konuda konuşmaya kalktım ama benimle konuşmuyor,boş konulara takıyosun benim böyle şeylerle kafamı doldurma der lafları ağzıma tıkar,ben kalırım ortada öyle dün annemlerdeydik mantı açtık akşama kadar gece 12 de aldı beni ordan bana dediği laf kafan esti yine gittin mantı açtın benimle sanki ben değersiz biriymişim gibi konuşuyo offff canım çok acıyo kızlar bana akıl verin ne olur ben bu adamı nasıl değiştiririm değiştirmeyide geçtim ona çok güzel bir ders vermem lazım bana söylediği argo kelimeler yaptığı terbiyesizlikler çok canımı yakıyo...
turkuaz boşanmışsın canım allahım bundan sonraki hayatında mutlu mesut etsin,kalbi iyi insanlarla karşılaştırsın biliyomusun benim içimde belki o odun kocan gelir özür diler hatalarını anlarda barışırsınız diye bi umut vardı ama hayırlısı böyleymiş.
gerekirse burda elbirliğiyle bişeyler düşünelim,napman gerektiği hakkında...tamam ne kadar anlatırsan anlat durumu en iyi sen bilir,sen anlarsın,ne yaşadığını sen bilirsin..kendimi senin yerine koyuyorum,çok fena olurum,aynı şeyleri yaşarız işte..bi de ben sevginin dil ile söylenmesine de önem veriyorum.kalbimden seviyorum demek bana iyi gelmez,yetmez.
bi de bu argo filan ne yaa!! çocuklarınıza da iyi örnek olmuyo,onalrın yanında yapmasa bile,onlar kocanın sana nasıl davrandığını anlar