- Konu Sahibi efsuNevfel
- #2.581
şimdi bi tanelerim.....
ahkeşkem uzatmıcan bacım %100 değil %1000 haklısın ama ne yapcen. bazen tutar erkeklerin böle tarafları. ama ben sana diyim senin kocan havasında değil. birde sen kaç gündür onunla gönlünü şey etmiyosan anla oda onu germiştir... o öyle gecenin üsütne senden ona hoş bir gece geçirtmeni beklemiştir... (inan sadece seninki değil herkesin kocasının böle yanları vardır olur, en iyisinin bile olur bak, babanı çok seviyon deme sor annneciğine baban bile ona yaşatmıştır böle kırgınlıklar.. )sen şimdi konuş çok surat asma tamam mı o yumuşasın o zaman sen onu dize getiririsin.. hadi kuşum sen bizi dinle tamam mı.. yoksa kavga büyür büyür.. senin yaptığın yaşadığın o partide burnundan gelirrr...
vefa cnm hiç kimse ne senin kardeşlerin ne ailen olabilir.. kv den bu işte aman boşvercen. sen kocanla iyimisin valla bak gerisini hiç takmayın. ben kocamla iyi olsaydım bak size yemin ederim kv için boşanmazdım. ama ben koca ile de iletişim kuramıyodum. yani tüm sorunlar ondan kaynaklıydı. şimdi senin kardeş gelmiş kocanın kafasını yicen ne olcak. sadece annesinin yapmadığı eksikleri hoş bir şekilde farklı konu üzerinden sölicen. emin ol o da görürde erkeklerin işine gelmeyince görmez olurlar...
banumm bi tanem sen çok şanslısın bana göre.. ailen yakınında ve sana yardımcı oluyorlar. yoksa 2 çocukla çalışmak çok zor yane. 1 çocuklar zor 2 çocukla zorunda zoru yane. helde küçükler seninkiler daha... o yüzden aman şükret ailen yakınında huzurun yerinde ohhhh sefam olsun de. kv deyi bencede arama bayramda ara kısa kes konuşmayı bitsin. burdayken burnundan getirmişti ya görsün şimdi. kısa keski oda yerini değerini görsün. ama araki sana suç bulamasın aramadı diyip kocanı sana doldurmasın..
bu arada benim müthiş ilgili bize bakan sahip çıkan babaannem vardı. mekanı cennte olsun. anneannemden pek bişi görmedim ki ben soğuk uzak bi kadındı.. o yüzden olay babaanne değilde kişilik meselesi. benim babaannem bize ölrüdü ve tüm kardeşlerime bize emeği çoktur...
benim babannemde aynen öyleydi halada öyle babannemle çok yakınız aramız yürüyerek 5 dk ne yapsa banada getirir gönderir bizsiz bişey yemez ben okula giderken annem yatardı babannem bana kalkar kahvaltı hazırlardı onun emeklerini ödeyemem benim için bambaşka,
turkuazım çok haklısın canım bu konuda çok şanslıyım evet başım sıkıştığında acil işim çıktığında çocukları bırakacak bir yerim var allaha şükürler olsun annem yanımda olmasa ne yapardım bilmiyorum bu arada babanneme bile bırakırım bazen çocukları annemim işi çıktığında yoksa nasıl çalışırdım onlar yanımda olmasa şimdide okullar açılana kadar kerdeşim bakacak açılıncada kızı okula yazdırcam oğlana annem bakmaya devam edecek hayırlısı olsun herşeyin,kv bayramda aramak bile içimden gelmiyor ama sırf allah korkusu yüzünden arıcam kısa ve net olacak oda görümceleri aramıcam ama ,
oğlumu sünnet ettirdim mevlit yaptık bir tlf bile açmadılar insan bu kadar soğukkanlı olamaz şimdi doğum yapacak iikiside bende onları aramayı düşünmüyorum anlasın onlarda hatasını