- Konu Sahibi efsuNevfel
- #2.601
canlar hepinize günaydın dün akşam kardeşimi dişçiye götürdük dolgusu düşmüş bugün takılacak,sabahtan doktora gidecek kardeşim diye akşam misafirlikteyken gece oğluşu babannesine bırakalım dedim eşime nasıl olsa yan apartmandalardı gittiğimiz yerde k.v.dem.misafirliğe gittik çocuk 1saat sonra durmamaya başladı eşime dedim al götür anneme uykusu geldi dinlensin bizde rahat oturalım dedim kardeşimide gönderdim sende git bi görün dedim ben gitmedim anlıcanız misafirlikte oturdum,k.vdem sormuş kardeşime ablan niye gelmedi diye oda misafirlikte oturuyo sohbet ediyolar demiş.
neyse eve geldik gece kardeşimin yanında bişey demim dedim ogeç yattı bizde eşimle sahur yapalım dedik,sofradayken eşime dedim anneme çok kırgınım diye,niye dedi sen eşini tanıyosan neye kırılcamı bilirsin dedim sustu konuşmayalım kapatalım dedi tatsızlaşmasın dedi,ben durmadım neden konuşmuyoruz ya dedim bana her defasında böle yapılıyo dedim,annemler gelir evlerine davet etmeye korkarlar,ablam gelir ben işteyken k.vdem yoldan geldi demez gelir gelmez çocuğu satar kaçar,şimdide kardeşim dedim 2gündür ne arayan var nede soran dedim,ne yaptım benim bi hatammı var dedim,vardır belki demezmi onunda düşündüğü bişey var dır diyo bana,benim tepem attı tabi,ya dedim benim yanlışım olsa bile bana böle bi ceza uygulamaya hakkı varmı dedim,ailem yılda kaç defa geliyo dedim onlara niye yansıtıyo dedim,annemi hiç aramaz nasılsın demez cep teli var istediğini aryabiliyor,benim aileme gelince niye böle dedim,tartışma büyüdü,madem öyle dedim bundan sonra senin sülalenden şehirdışından gelen tek bir kişiye hoşgeldine gitmicem haberin olsun bunuda böle bil tamam konu kapansın dedim,küstük yattık
keşke gecenin sonu küslükle bitmemiştir diyerek okudum ama olan olmuş,canım boşver aramazlarsa aramasınlar sormasınlar bu yaptıklarını sende bir köşeye yaz yarın öbürgün kayınvaldenin ailesinden biri geldiği zaman senden incelik beklenirse bu yaptıklarını önlerine getirirsin kimsenin sana bişey demeye hakkıda olmaz diyemezler de zaten benim annem le kayınvaldemde böyledir aralarında hiç iletişim yoktur daha dorusu eşimin ailesinin kimseyle iletişimi yoktur kapalı kutu gibidirler benim kayınvaldem birkere olsun ne annemi aramıştır nede babannemi bayramlarde bile aramaz eşime bikaç defa söylemeye kalktıysam bende senin aldığın tepkiyi aldım şimdi ise ne yapıyorum içimde tutuyorum yaptıklarını yeri geldiği zamanda yapıştırıyorum bende onlara