- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #2.701
bugün kimse modunda değil galiba... yazmıyorsunuz. eylüşşş kardeşi geldi ya girmedi bugünde... özletti kendini. efsun da yok ortalıklardaa.....
haklısın ne diyim ama yaptım işte o raddeye getirdi beni.. Allah ım beni beterinden onun kötülerinden korusun ya.. iyilerlele karşılaşayım..
banum Allah kolaylık verir merak etme. bankaların içleri serin ya orda dinlenirsin.
eylüşş hoşgeldin anlatsana neler yaptınız...
bu arada aklım efsunda acep nerde napıyor niye gelmiyo
canım bi akrabam ameliyat olacaktı ben unutmuşum 10da annem arayınca hatırladım hastaneye gittim bugün ordaydım
seni ve efsunu çok iyi anlayıyorum canım . şu bürabek günlerde bütün dualarım sizinle kızlar ALLAH İNŞALLAH en kısa zamanda kendi evinize çıkmanızı nasip etsin ...
eşim bir gün bana dediki hayatım ben senden daha çok istiyorum ayrı evimiz olsun seni alıp bir yere gidince yada bir yerde kalacağımız zaman annemi arayıp biz gelmiycez yada biz şuraya gidiyoruz demek istemiyorum istediğim zaman istediğim yere gitmek istiyorum en büyük isteğim ve hayalim bu dedi . ilk zamanlar ayrı ev lafını bile açtırmıyordu lafı tıkıyordu hemen ağzıma![]()
ayyy keşke benimde eşim dese bunları bana kabul etse bile bana bunları söyleyemiyor benim eşim

eşimi aradım akşam ablanlara gidiyormuşsunuz dedim. gidiyomuşsunuz derken dedi annem seni aramış sende tamam demişsin işte ben gelmiyorum eve geçiyorum dedim. daha demin konuştuk senle yorgunum demedim mi ben dedim yeter bıktım emrivakilerden dedim. yanında birileri vardı konuşamadı tamam ben ararım seni birazdan dedi kapattı.
gerçekten çok sinirliyim yaaaaa BAŞIMA NASIL AĞRI GİRDİ
ahkeşkem yaaa biz başbaşa kalmış olsak emin ol bunların hiçbiri olmazdı yaaaaa biz bundan kaybediyoruz zaten
bende hiç sevmem emrivakileri yaaa bana da ilk zamanlar çok yapıyorlardı şimdi yapmıyorlar benden dolayı