banum sankim sen beni anlattın (tek fark benim aillem onun yaptıklarını görüyordu)
iyikide görmüş.. yoksam ayrılmama izin vermezlerdi..
efsunum böle pat diye söledim ya bana da öle düşününce büyük ama ben 29- o 39 olsa mesela 10 yaş var yane....(ikimizde 3 lü veya 2 li rakamlarla başlasak öle olmaz hiç
efsunum valla benim içimde 35-40 arası istiyor. küçük istemiyom artık yani aynı yaşta filan.
zati bu olcak diye bişeyde yok. daha hiç bişi yok ortada. belki hiç görüşmicez. belkim görüşüp anlaşmıcaz.. ne bilem paylaşmak istedim sizlen..
bu arada hafta sonu geldi yaratık kapıma. ben gidip zile basan kim diye düşünürken içimden geçti biliyo musunuz. bana bişi almıştı evli iken. geri istiyormuş aldığını.dedim git vercem sonra. bana bide demesin mi sana güzelce bir laf sölemeye geldim. tam beyin özürlü olmuş iyice. baktı ki ben tersleniyorum oda sinirlendi. kapıyı suratına kapattım defol git diye. sonra 2-3 saat geçti.ceb aradım dedimki.
bak pişmansan olay niye bu raddeye geldi diyosan, yaptığı 2-3 hatayı söledim. bunları yapmıcaktın. bana bide demesin mi pişman değilim diye yüzsüz. babama gitmiş. babam diyorki çok sinirliydi. o tahmin etmedi bu raddeye gleceğini. dedim işte otursun şimdi. hem barışmak istiyor hemde gururundan inadından anasını korumaktan vazgeçmiyor. gerçi geçsede iş işten geçti ya.. pislik...