"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bende ney kursuna gideceğim canım akşamları çok hoşuma gidiyo huzur veriyo sesi bana. ii geleceğinide düşünüyorum. eve yakın var bitane araştırıyoruz bakalım

banu hanım dökül bakalım akşam ne yaptın uyudun mu

sen bana kızacaksın ama ahkeşkem dün gece yine fiyaskoyla bitti,

akşam geldi eşim zaten tlf konuşmasından belliydi gelincede surat beş karış neyse yemek yiyoruz masada neden Hiç konuşmuyosun falan dedim bişey yok dedi ben biliyorum niye böyle yaptığını sende beni anla görüyosun halimi dedim tamam açıklama yapmana gerek yok dedi ben kalktım sarılıp öpmeye çalışıyorum ama beyimiz yüz vermiyor bu akşam telafi ederiz dedim ama yattık oğlan hasta ya uyumuyor yarım saatte bir ağlıyor ağzında aftlar çıkmış kalkıyor anne dil acıyor diyor bütün gece böyle geçti uyumuşuz sonra sabah yine konuşmadı hiç gitti ne olacak böyle bilmiyorum valla

Son düzenleme:
2,5 ay filan sürcek..
kızlar var diye gıcıklaştım yoksa problem değil,aslında kızlar da problem değil de ne bilim gıcık oldurmaya çalıştım kendimi :9: :27:

amaaaan işte aynıııı ben ya nefret ediyorum bende kızların olduğu biryerden gıcık oluyorum halbuki ne olacak ama elimde değil. bak canım bana dersaneye gittim 7 ay erkekler falanda vardı hep eşimde gıcıklandı ama ne olacak artık büyüdük olgun olmamız gerek

amaaaan işte aynıııı ben ya nefret ediyorum bende kızların olduğu biryerden gıcık oluyorum halbuki ne olacak ama elimde değil. bak canım bana dersaneye gittim 7 ay erkekler falanda vardı hep eşimde gıcıklandı ama ne olacak artık büyüdük olgun olmamız gerek

yaa canım ben fazla kıskancım..ama şimdiye kadar pek bi ortamımız olmadı kıskancak,ben aöf derslerine dersaneye giderken o sorun ediyodu...ama bitti..onun işi zaten erkek işi,kadın yok etrafta,ordan hiç sıkıntı yok..
bu şimdi inglzce kursuna gidiyo,yüksek lisans yapacak seneye filan onun için...ilk defa böyle ortam oldu,bana anlatıyo filan,aslında nedense pek kıskanmadım.kıskanmam gerekir diye zorladım kendimi :9: ama yine de kontrolüm altında tabii,sonsuz güveniyorum o ayrı :16:
dediğin gibi olgun olmak lazım,ben biraz oldum sanırım :))

akşam geldi eşim zaten tlf konuşmasından belliydi gelincede surat beş karış neyse yemek yiyoruz masada neden Hiç konuşmuyosun falan dedim bişey yok dedi ben biliyorum niye böyle yaptığını sende beni anla görüyosun halimi dedim tamam açıklama yapmana gerek yok dedi ben kalktım sarılıp öpmeye çalışıyorum ama beyimiz yüz vermiyor bu akşam telafi ederiz dedim ama yattık oğlan hasta ya uyumuyor yarım saatte bir ağlıyor ağzında aftlar çıkmış kalkıyor anne dil acıyor diyor bütün gece böyle geçti uyumuşuz sonra sabah yine konuşmadı hiç gitti ne olacak böyle bilmiyorum valla

uffffff kötü olmuş yaaa kıyamam büyük dayanamıyo aftlara o nasıl dayansın kuzum benim. bitanem eşine öle konuşma bişey yok gibi davran sen. sanki çok normal gibi. bırak konuşmasın yatınca direk sırnaş sen hatta yatmadan başla tahrik et onu sonra o gelir zaten.
ama önce oğluş tabi kendini sıkıntıya sokma en önemlisi evlat boşver bişey olmaz kocişe ölmedi yaa canııımmmm

2,5 ay filan sürcek..
Kızlar var diye gıcıklaştım yoksa problem değil,aslında kızlar da problem değil de ne bilim gıcık oldurmaya çalıştım kendimi :9: :27:

sen yanında değilsin ya ondardır canım :16:

bende ney kursuna gideceğim canım akşamları çok hoşuma gidiyo huzur veriyo sesi bana. Ii geleceğinide düşünüyorum. Eve yakın var bitane araştırıyoruz bakalım

ayyy evet bende bayılıyorum ney sesine yaaa çok güzel olur ahkeşkem git bencede... Ama görümce kıskanmasın sakın

akşam geldi eşim zaten tlf konuşmasından belliydi gelincede surat beş karış neyse yemek yiyoruz masada neden hiç konuşmuyosun falan dedim bişey yok dedi ben biliyorum niye böyle yaptığını sende beni anla görüyosun halimi dedim tamam açıklama yapmana gerek yok dedi ben kalktım sarılıp öpmeye çalışıyorum ama beyimiz yüz vermiyor bu akşam telafi ederiz dedim ama yattık oğlan hasta ya uyumuyor yarım saatte bir ağlıyor ağzında aftlar çıkmış kalkıyor anne dil acıyor diyor bütün gece böyle geçti uyumuşuz sonra sabah yine konuşmadı hiç gitti ne olacak böyle bilmiyorum valla

bi fırsat bulcan yapacan gönlünü canım başka çare yok... :52:

vaaaoovv süperrr...çok güzel olur hee..
Bu ara herkes kurslanıyo mu ne? :)

ben hariç :14:

toplantı iptal edildi galiba:52:

gözünaydın canımmmmm

banuş oğluna çok üzüldüm aft çok feci bişey yavrum yaa nasıl dayanıyo :((
ama kocan da bu durumu görmüyo mu canım,sadece sen niye yükleniyosun bu durumunuzu,sebebi belli işte,işten geliyosun çocuklar var,üstelik hasta,yemekti oydu buydu sen de insansın canım...
ama eşine olan görevini de ihmal etmemeye çalış,kaba bi şekilde reddetme bence..ahkeşkenin de dediği gibi sen normal davran,azcık yüz ver o gelir zaten erkek değil mi yaaa :)
:32: :32:

Back
X