- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #6.601
valla bence ikinizde şükredin halinize isreseniz ben anlatmayım yaaaniiiiiii
ben sana göre halime şükrediyorum zaten canım senin yerinde olsam 6 ay geçmeden çıldırmıştım ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası öyle tabii canım(
ama bende de kıskançlık başlıcak gibi gibi...kızarım heeeee![]()
uzun mu eşinin kursu ne zmn bitecek
banu hanım dökül bakalım akşam ne yaptın uyudun mu
2,5 ay filan sürcek..
kızlar var diye gıcıklaştım yoksa problem değil,aslında kızlar da problem değil de ne bilim gıcık oldurmaya çalıştım kendimi![]()
![]()
bende ney kursuna gideceğim canım akşamları çok hoşuma gidiyo huzur veriyo sesi bana. ii geleceğinide düşünüyorum. eve yakın var bitane araştırıyoruz bakalım
amaaaan işte aynıııı ben ya nefret ediyorum bende kızların olduğu biryerden gıcık oluyorum halbuki ne olacak ama elimde değil. bak canım bana dersaneye gittim 7 ay erkekler falanda vardı hep eşimde gıcıklandı ama ne olacak artık büyüdük olgun olmamız gerek
sen bana kızacaksın ama ahkeşkem dün gece yine fiyaskoyla bitti,
akşam geldi eşim zaten tlf konuşmasından belliydi gelincede surat beş karış neyse yemek yiyoruz masada neden Hiç konuşmuyosun falan dedim bişey yok dedi ben biliyorum niye böyle yaptığını sende beni anla görüyosun halimi dedim tamam açıklama yapmana gerek yok dedi ben kalktım sarılıp öpmeye çalışıyorum ama beyimiz yüz vermiyor bu akşam telafi ederiz dedim ama yattık oğlan hasta ya uyumuyor yarım saatte bir ağlıyor ağzında aftlar çıkmış kalkıyor anne dil acıyor diyor bütün gece böyle geçti uyumuşuz sonra sabah yine konuşmadı hiç gitti ne olacak böyle bilmiyorum valla
2,5 ay filan sürcek..
Kızlar var diye gıcıklaştım yoksa problem değil,aslında kızlar da problem değil de ne bilim gıcık oldurmaya çalıştım kendimi![]()
![]()
bende ney kursuna gideceğim canım akşamları çok hoşuma gidiyo huzur veriyo sesi bana. Ii geleceğinide düşünüyorum. Eve yakın var bitane araştırıyoruz bakalım
sen bana kızacaksın ama ahkeşkem dün gece yine fiyaskoyla bitti,
akşam geldi eşim zaten tlf konuşmasından belliydi gelincede surat beş karış neyse yemek yiyoruz masada neden hiç konuşmuyosun falan dedim bişey yok dedi ben biliyorum niye böyle yaptığını sende beni anla görüyosun halimi dedim tamam açıklama yapmana gerek yok dedi ben kalktım sarılıp öpmeye çalışıyorum ama beyimiz yüz vermiyor bu akşam telafi ederiz dedim ama yattık oğlan hasta ya uyumuyor yarım saatte bir ağlıyor ağzında aftlar çıkmış kalkıyor anne dil acıyor diyor bütün gece böyle geçti uyumuşuz sonra sabah yine konuşmadı hiç gitti ne olacak böyle bilmiyorum valla
vaaaoovv süperrr...çok güzel olur hee..
Bu ara herkes kurslanıyo mu ne? :)
toplantı iptal edildi galiba![]()
hayret hiç de ziyaretçimiz yok![]()
oynayalım o halde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ayyyyy oynayasım geldi bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yııprandık.....
hayret hiç de ziyaretçimiz yok![]()
oynayalım o halde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()