"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sanada günaydın canım nasılsın. benim belimle sorunlarım var fıtık varmış belimde. bide sabah bi kalktım sol gözüm şiş gözkapağımın üstü nasıl şişmiş bayram arası başıma gelmedik yok anlayacağın.
dr kas gevşetici verdi şimdide onları içiyorum kendimi toplayamıyorum nasıl uykum var hala. bu seferde çok gevşedi kaslarım :9::9::9:

canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine o uyku bende hep var canım kızım uyumadı gece 4 e kadar sık sık uyandı hep canım çok sıkılıyo anlatamam ya tatile giriyoruz ama hep kayınvalide de olacağız bayram boyunca yarından itibaren tabiki
hayırlısıyla bi geçse iyi olacaktı ya

günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu

canım benim çok ama çok sevindim rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım

sağol efsuncuğum . bu sevincimi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum size . ALLAH sana öncelikle ayrı bir ev sonrasında hayırlı bir zamanda bebiş nasip etsin canım .

asıl biz sana teşekkür ederiz canımmmmm bizimle paylaştıgın için :16: :16: :16:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hayırlısıyla inşşşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bana du et bol bol bu :49: halinle olurmu nazcım lütfen :17:
hamişlerin duası kabul olurmuş...

canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine o uyku bende hep var canım kızım uyumadı gece 4 e kadar sık sık uyandı hep canım çok sıkılıyo anlatamam ya tatile giriyoruz ama hep kayınvalide de olacağız bayram boyunca yarından itibaren tabiki
hayırlısıyla bi geçse iyi olacaktı ya

canım benim çok ama çok sevindim rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım

amin canım inşallah

asıl biz sana teşekkür ederiz canımmmmm bizimle paylaştıgın için :16: :16: :16:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hayırlısıyla inşşşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bana du et bol bol bu :49: halinle olurmu nazcım lütfen :17:
hamişlerin duası kabul olurmuş...

bütün dualarım seninle efsunum

günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu

nazcım çok sevindim canım maşallah yaaa..tam bayram geldi size desene!!!
:nazar: :nazar: :24: :24: :21: :21: :21: !!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadi hayırlı olsun,önce karnında sonra yanında güle güle büyüt inşallah canım :) :49:

ahkeşkecim sana da geçmiş olsun canım,bayram üstü dediğin gibi üstüste geldi..
dikkat et kendine,zorlama kendini hiç

nazcım çok sevindim canım maşallah yaaa..tam bayram geldi size desene!!!
:nazar: :nazar: :24: :24: :21: :21: :21: !!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadi hayırlı olsun,önce karnında sonra yanında güle güle büyüt inşallah canım :) :49:

amin canım İNŞALLAH ALLAH en kısa zamanda sanada nasip etsin canım

güzeller ben çıkıyorum,bugün yoğunum evde,büyük ihtimal yarın sabah gidicez,inşallah bu 6 gün güzel geçer,hepimiz,herkes için..
şimdiden hepinize iyi bayramlar olsun,iyi bakın kendinize,mutlu olun çokça...hoşçakalın..
nazlıcık sen daha çok iyi bak kendinee :16:

hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.ne güzel miniminnacık bi bebiş.bi avuç bişey ama ele avuca sığmıyor.düşününce insanın içi bi hoş oluyor:81:

oo bana bi arkdş hamiş daha geldi desene...nazcım tebrik ediyorum.ALLAH ın büyük bi nimeti bence evlat.daha elime almadım ama içimde bi canlının olduğunu bilmek bile çok büyük bi mutluluk ve şükür sebebi...bizde yarın öğlen cinsiyetimizi öğrenicez teyzeleri.bize bayram süprizi olcak

hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.ne güzel miniminnacık bi bebiş.bi avuç bişey ama ele avuca sığmıyor.düşününce insanın içi bi hoş oluyor:81:
amin canım İNŞALLAH
oo bana bi arkdş hamiş daha geldi desene...nazcım tebrik ediyorum.ALLAH ın büyük bi nimeti bence evlat.daha elime almadım ama içimde bi canlının olduğunu bilmek bile çok büyük bi mutluluk ve şükür sebebi...bizde yarın öğlen cinsiyetimizi öğrenicez teyzeleri.bize bayram süprizi olcak

evet sana arkadaş geldim . ayyy ne güzel sonucu yaz bize olur mu ?

Slm kızlar ben geldim sabahtan beri çok yoğunum

ahkeşkem çok güzel bir puan almışsın tebriik ederim canım inş atanırsın bitanem

nazcımmmm tebrikler canımmmmmmm allahım tamamına erdirdin gözünüz aydın

Back
X