- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Ya seni yerim :))) Kendimi okudum sanki. Demek ki kendimi de sempatik buluyorum.
Ne yorum yapacaksan yap git arkadaşım deme çünkü yorumum bu kadardı. Sana verecek aklım yok olsa kafama sürerdim.
Bu stres sanki her hücreme işledi.Bence bi sakinleşip tekrar düşün bunyazdıklarını unut sen hatta. Durumun vehameti beni strese soktu şuan, lütfen sakinleş
Ya çocuk elbette bunaltıyor da eskisi gibi değil.biraz çocuktan bunalmışsınız gibi geldi bana ama destek alın mümkünse.
Olumlama ve telkinlerde bulunsan kendine, bir de şu var ki; annenin ruh hali çocuğa da sirayet eder, sen mutlu, sakin, huzurlu ol ki bebeğin de sakimleşsin. Gez hava al biraz oksijen iyi gelirBu stres sanki her hücreme işledi.
Yarın güne sakin başlayabileceğimi düşünmüyorum
Noluyor bana ya.
Yok yok sakinim ben genelde.Olumlama ve telkinlerde bulunsan kendine, bir de şu var ki; annenin ruh hali çocuğa da sirayet eder, sen mutlu, sakin, huzurlu ol ki bebeğin de sakimleşsin. Gez hava al biraz oksijen iyi gelir
Ben yazdim yukarida esinizin isi birakmasi cok mantikli degilYok yok sakinim ben genelde.
Ama çocuk değil :)
Geziyoruz da yarım saatte evdeyiz, en fazla bir saat, yetmiyor.
Sıkılgan çocuğum.
Eşimin işi bırakması çok mu kötü fikirdi ya ona değinen yok.
Bana neden aşırı mantıklı geliyor.
Ama eşime ihtiyacım var, çok hem de.Esiniz calismaya devam etsin siz de bi yardimci tutsaniz ?
Haftada 3 gun yada hafta ixi yarim gun gelse ve coxukla ilgilense siz de kafa dinleseniz?
Ben sizin kadar bunalmis olsam boyle yapardim
Çoğu kadının dile bile getiremediği en güzel hayallerden biridir; "Kocacim sen işi bırak, evinin erkeği, çocuklarimin babasi ol, ben size çalışır bakarımEşimin işi bırakması çok mu kötü fikirdi ya ona değinen yok.
Bana neden aşırı mantıklı geliyor.
Ahh evde olunca ne olacak saniyosunuz ki izne ciktim dinlenmek istiyorum deyip ya tv karsisinda yada elinde telefonla yatacaklar cunku onlar calisiyor biz evde oynuyoruz hemde 2 bebeyle :))))Biraz da derdim şu, adam bana cinnet geçirtecek kadar çok çalışıyor, her sene bir öncekinden daha fazla çalışıyor.
Ve ben bununbiraz da eşimin işgüzarlığı olduğunu düşünüyorum, tahammülüm azalıyor.
Bu sene ücretsiz izindeyim ne gezeriz be dedim, adam haftalık izin bile arada kullandı.
Bu sene de o evde dursun da çocukla görsün gününü istiyorum :)
Inanin bunlarin hepsini carpi iki yasiyorum ilk oglum 19 ikincisi 4 aylik bazen birakiyorum bagirsin aglasin diye nasil bizim ihtiyacimiz oluyorsa onlarinda aglamaya ihtiyaci oluyordur diye dusunuyorum bazen benimde boyle bunaldig im anlar oluyo ve birini babalarina birakip digerie parka falan gidiyorum 1 cocuk hic cocuk diye evime geri donuyorum ve sanirim soylenecek tek sey zaman sadece birazcik zaman gecici bu ofke bu hirs bu ihtiras :)))
Ben bi tık ileri taşıyıp ilk fırsatta eşime açıp ağzımın payını almayi düşünüyorum :)Çoğu kadının dile bile getiremediği en güzel hayallerden biridir; "Kocacim sen işi bırak, evinin erkeği, çocuklarimin babasi ol, ben size çalışır bakarım
Sizi bu konuda cesaretinizden dolayı tebrik etmekten öteye gidemiyciğim
İflahını keserim adamın.Ahh evde olunca ne olacak saniyosunuz ki izne ciktim dinlenmek istiyorum deyip ya tv karsisinda yada elinde telefonla yatacaklar cunku onlar calisiyor biz evde oynuyoruz hemde 2 bebeyle :))))
Ama esiniz sizin yaptiklarinizi yapmayacak kiBiraz da derdim şu, adam bana cinnet geçirtecek kadar çok çalışıyor, her sene bir öncekinden daha fazla çalışıyor.
Ve ben bununbiraz da eşimin işgüzarlığı olduğunu düşünüyorum, tahammülüm azalıyor.
Bu sene ücretsiz izindeyim ne gezeriz be dedim, adam haftalık izin bile arada kullandı.
Bu sene de o evde dursun da çocukla görsün gününü istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?