Es kisisi ile kavgamiz...


Yok, onu sormadım. Hep sinirli mi yoksa tatil zamanı mı böyle sinirli oluyor, onu sordum.

Daha açık sorayım. Kocanız genel olarak ne kadar sinirli? 1=Hiç sinirli değil, 10= Çok sinirli ise 1 ila 10 arasında genel olarak sinirlilik seviyesine kaç puan verirdiniz?

Tatille ilgili açtığınız konulardaki hallerini düşünüp, o durumlardaki ortalama sinirlilik seviyesine 1-10 arası kaç puan verirdiniz?

Umarım bu sefer anlaşabiliriz.
 
Küslük bu kadar uzun sürüp beraber gidilecek tatili bile iptal ediyorsa orda yapılacak aktivitenin bozulmasından ziyade ilişkinin genel haline üzülmek gerekir bence.

Ya şuan evin halini görseniz kaçarsınız öyle bi dağınıklık içindeyim,kimse ağzını açamaz kürekle döverim. Laf söyleyebilecek cesareti olan bi zahmet oturup yapsın. Bi de başımda dikilip direktif verecek,hem çalışıcam hem okuycam hem temizlik bi de kaynanavari bi koca. Siz onu çok şımartmışsınız çok .
 
5 derdim.ama ben ozur dilemedikce konusmadikca barismaya niyeti olmaz genelde.
 
5 derdim.ama ben ozur dilemedikce konusmadikca barismaya niyeti olmaz genelde.

Ya acaba eşinize kendini iyi ifade edemiyor olabilir misiniz? Ya da şu an yorgunluktan uykusuzluktan kafanız karışık olabilir mi? Direkt sorulan sorulara yanıt veremiyorsunuz da. Hiç bu kadar iletişim kuramayan üye görmemiştim. Hakaret olarak söylemiyorum, gerçekten tespit olarak belirtiyorum. Bence mutlaka tatile gitmelisiniz. Bu şekilde okulda derslerinizde de zorlanırsınız.
 
Son düzenleme:
Su 1 aydir cok yorgun ve uykusuzum. 5 saat disinda (o da uyumak icin) kendime ayirabildigim bi zaman yok.
Tespitiniz icin de ayrica tesekkur ederim
 
Su 1 aydir cok yorgun ve uykusuzum. 5 saat disinda (o da uyumak icin) kendime ayirabildigim bi zaman yok.
Tespitiniz icin de ayrica tesekkur ederim
bence yeterince sert tepki koyamıyorsunuz eşinize. her seferinde alttan alıp özür dilemeyi bırakın. bu kez o gelsin. gelmez demeyin, kaybetmeyi göze anlamıyorlarsa bal gibi de geliyorlar.
muhtemelen okuduğunuz için eşiniz size gereken özeni, anlayışı göstermiyor
lafta sorun yok demis olabilir ama her zaman sözlere bakilmaz, aksine davranışlar daha dürüsttür
siz de kendinizi bir çok parçaya bölünmüş hissediyorsunuz ve ona ilgi,sevgi gösteremiyorsunuz.
bence hayatınızdaki yoğunluğu bir nebze azaltmaya bakın, gerekirse temizlikçi tutun. kendinize ve eşinize daha cok zaman ayırın. onunla da açık açık konusun bu yogunlugunuzun geçici olduğunu, sonrasının ikiniz için de güzel olacağını anlatin
tatilleri iptal etmesi konusunu da mutlaka konusun. bir dahaki sefere aynısını yaşamayın.
 
Tatil konusunda çizgiyi aşmış maalesef.

Açıkça konuşun.

Sana ayirdigim zamanlari tatile sayacagim deyin ya da.

1 senelik tempo ve yorgunlugu dehşet bir şey. Bi sonu gelmeyecek mi diye bekliyor insan.

Ne cektiginizi biliyor ve nasıl ihtiyaciniz olduğunu bile bile yapması üzücü.
 
Ben is yaparken beni izler. Begenmedigi kisimda duzeltmem icin uyarir. Ya da kendi istedigi gbi olsun ister
Neden is yaparken sizi izliyor? yardim etmiyor mu? Hem is hem okul yardim etsin. Sizin de vaktiniz ona kalsin.
 

sen git yap tatilini. madem bir tartışma ile ortak alınan tatil gibi bir kararı kendi kafasına göre bozabiliyor o zaman sen de bu yorgunluğunu gidermek izcin tatiline git kesinlikle. ben bir saniye durmazdım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…