Eş kişisiyle para meselesi

O para sizin değil miydi zaten hiç izin istemeden doğrudan kardeşime vereceğim diye haber verseydiniz

Benim asıl kızdığım ve tavır yaptığım nokta başından söyleseydi ilk sorduğumda istemediğini belirtseydi bende hiç açmazdım konuyu kardeşime mahçup oldum şimdi hala sinirimi atamadım.
İnsiyatifini sana bırakıyorum.nasıl istersen öyle kullan karışmam dediği şeyde söz sahibi olduğu için yalan söylemişte oluyor aslında

Kesinlikle bundan sonra öyle yapacağım iyi ders oldu bana

Ben sizi haklı buldum,mesele senin paran-benim param değil..

Önce sorun olmadığını söyleyip,konu karşıdaki kişiye açıldıktan sonra Eşinizin sorun çıkarması..
Haklısınız ama uzatmanın da size bir faydası yok malesef,dersinizi alın ve Eşinizin her dediğine malesef güvenmemeyi öğrenin..
Kardeş kardeşin kusuruna bakmaz ama başka bir konuda başka şekilde daha kötü duruma düşürebilecek potansiyelde bir eşe sahipsiniz..

Aynı şeyi eşiniz istedeydi, siz vermek istermiydiniz?

Çocuğum olmadan çalıştım hep kredi borcu vardı ben onu ödedim 1 yaşına girdi geri başladım yine eve harcamaktan 1 kuruş köşeye atamadım ben borcumu zaten ödersim daha 3 ay olacak evdeyim bana ders oldu bundan sonra kesinlikle öyle yapacağım

Krediyi geçici çekip sadece 1 yada 2 aylık faizi odeyip hissesi kara geçtiğinde parayı kredisini kapatıp kurtarabilir böylece sadece kısmı zaman faizi öder hisseyi bozdurup zarar etmez. Yani 12 aylık odemeyle 5bin çektiyse 1500 civarı faiz odemesi varsa bunun sadece 2 aylık kismini odeyip krediyi yapılandırır uzun oldu yazmak konu da bu degil ama ticari zekam yaz yaz dedi :)))

Ortada bir öğrenim kredisi borcu ve para varken o kredi neden kapatılmıyor anlamıyorum
Vakti zamanında alanlar geri ödemeyi bu kadar geç yaparsa yeni öğrenciler nasıl alacak o krediyi
Üniversite biteli yıllar olmuş çoluk çocuğa karışılmış hala öğrenciyken alınan kredi borcu var
Bu hiç hak değil

Doğumda gelen altınlar illa birininse o kişi bebeğinizdir. Evlilik içinde “O para benim şu para senin” durumu saçma olmuş. Ben de doğum yaptım yakın zamanda hiç böyle hesaplara girmemiştik gelen altınlarla ilgili. Eşime konuyu okutayım da kıymetimi bilsin.

İyide kardeşiniz zarar ederim diye hisselerini bozdurmuyor siz altın vermek istiyorsunuz. Siz zarar edeceksiniz bu sefer. Yok altın olarak verecek derseniz kardeşinizin kredi çekmesi aynı hesaba geliyor.

Su "eş kişi" lafi tek beni irite ediyor galiba belki esiniz kardesinizin baska imkani oldugu halde sizin paraniza uzandigi zoruna gitmistir. Benim de gider. Herkes imkanlarina göre davransa böyle dertlwr cikmaz.paraniz icin korkuyorsaniz kendinize ayit hesap actirin.

Ne biliyorsun ödenmediğini 2,5 yıl önceki durumdan bahsediyorum neden ozaman üzerime alamadığmı belirtmek.için konu bumu şimdi yazmak için yazmışsın

Herkes para verilirdi verilmezdiye takmış tekrar söylüyorum.bunlar önce konuşulup bir karara varılabilir di önce sen bilirsin deyip sonra cayması beni mahçup etmesi
Tamamen senin İnsiyatifini denip buna,uyulmaması

O para senin bu para benim ben bunu yaptım.gibi şeyleri eşim yapar genelde bende ona uyum sağladım.artık

Pek birşey anlamadım
Eşiniz o parayı kardeşinize vermenizi istemiyor ve hesap kendi adına bu net
Doğum parası vb karmaşık şeyleri geçip
Bana sadece şunu söyler misniz
O parayı birlikte mi biriktirdiniz ya da evlenmeden önce mi sizin di?
O para nasıl birikti

Bu şekilde konuştuk zaten kaç gram verdiyse onu geri ödeyecekti düğünden sonra

5 bin lirayla dugun mu yapiliyor? Zaten bir suru masraf yapacak diye kendin diyorsun. Kimbilir ne kadar borca girecek Allah bilir. Hisse isleri de iyi gitmiyor belli ki? Dugunden sonra nasil hemen verecek?

Parasi yoksa dugun yapmasin, sade nikah yapanlar ölmüyor ya. Millet yillarca bekliyor para biriktiriyor. Ben seni hakli bulmadim. Esinin yerinde olsam bende istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…