Eş kişisiyle para meselesi

Bazen diyorum sırf yazmak için dert mi arıyorlar diye. Yani bunun neresi dert artık şu erkekleri suçlamak yerine biraz da hatayı kendimizde mi arasak

O para bebeğimin doğumunda bebeğime takılan altınlar onun ailesi ve benim Ailemden geldi

Bazen diyorum sırf yazmak için dert mi arıyorlar diye. Yani bunun neresi dert artık şu erkekleri suçlamak yerine biraz da hatayı kendimizde mi arasak

Siz belirleyin bundan sonra bakalım ne derttir ne değildir ona göre konu açalım bence siz yorum olsun diye yazanlardansınız

Son düzenleme:
Neden herşey güzelken canım bitanem eşimde en ufak bir sıkıntıda eş kişisi oluyor bende buna taktım şimdi

Neden herşey güzelken canım bitanem eşimde en ufak bir sıkıntıda eş kişisi oluyor bende buna taktım şimdi

İnsan burdada ne yazacağını şaşırıyor canım bitanecik kocişimle para meselesi diye açsam bu seferde sana neler yapmış hala canımmı diyosun derler

İnsan burdada ne yazacağını şaşırıyor canım bitanecik kocişimle para meselesi diye açsam bu seferde sana neler yapmış hala canımmı diyosun derler
Sizin insiyatifinizde olduğunu düşündüğünüz parayı kardeşinize vermek istediğinizde önce sen bilirsin deyip sonra laf söyleyen eşiniz haksız, size bu para kötü günler için dursun deseydi, kardeşinize borç vereceğinizi söylemez sonrasında da mahçup olmazdınız, sizin takıldığınız kısım da bu sanırım, eşinizin baştan tamam deyip sonra cayması.
Öyle bir durumda ben de kırılırdım.

5000 TL nedir ki yahu. Ben tüm altınlarımı abime borç vermiştim hatta eşime bile sormadan. Yaklaşık 40.000 TL idi. Ki biz kirada oturan maaşı normal olan bir aileydik. Bu kadar dram 5000 TL için mi?

Benim abim de borsa işleriyle uğraşıyor bana da çok söyler para ver hisse alalım falan gibi, ben bekar olduğum halde ona bir kuruş para vermem böyle konular yüzünden. Siz evlisiniz ve kocanız doğrusunu yapmış, ilerde iyi ki vermemişim dersiniz.

Herkes para verilirdi verilmezdiye takmış tekrar söylüyorum.bunlar önce konuşulup bir karara varılabilir di önce sen bilirsin deyip sonra cayması beni mahçup etmesi
Tamamen senin İnsiyatifini denip buna,uyulmaması

Esin senin böyle gereksiz bir ise gireceğini düşünmedi heralde hepimizin zaman zaman sözünü yediği olmuştur haksız değil eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…