Eş problemleri

Uyduruyor işte ondan tutmadı:)

Ama ben daha yenilikçiyim. Hayattan maksimum seviyede keyif almayı, bugünün değerini en iyi şekilde bilmeyi arzulayan bir insanım
böyle bir insan nasıl eşiniz gibi biriyle evlendi
biraz fazla dindar, muhafazakar ve kontrolcu birilerini tanidi iseniz, eslerini cok fazla kisitlarlar genelde.
fazla dindar olmamama rağmen kalp kırmanın çok günah olduğunu biliyorum mesela
fazla dindar kocanız bunu bilmiyor mu

Kocaniza karadeniz yemekleri yaparak agzinin payini vermenizi oneriyorum, zira cok simartmissiniz.

Ya ben herşeye hemen inanan biriyim ama bu konu bana asla geçmedi.Tutarsızlıklar,soru işaretleriyle dolu...o yüzden bu saaatte şurada şöyle demişin ama şöyle böyle hiiiiç diyemicem.Çoğu üyede zaten tutarsız tarafları yazmış

Evde hapissiniz ama bu önemsiz bir detay olarak kalmış. Kocanıza cevap olarak zıkkım ye diyebilirsiniz madem boşanmak konu dışı

Konuyu gerçek bulmayan arkadaşlara katılıyorum. Canı sıkılan biri almış eline sazı.
Hele ramazanda oruçlu iken arabada ağzınıza vurup kan içinde kaldığınız kısmı beni benden aldı.

ya valla benim var tanıdığım böyle adamlar büyük çocukları 20li yaşlarda iken küçükler 2-3 tü, 7-8 çocukları olan aileler, adam günah diye metal kaşık çatal kullanmazdı, sünnet diye elle yerdi yemeği yer sofrasında ve daha bunun gibi binlerce sünnet, farzı vacibi filan geçtim zaten...

açtım yine tarikat modumu, evet.

ama hani bu seferde kız 18 yaşında tanışmış 25 yaşında evlenmiş filan o kısımlar çok alakasız, bu kadar muhafazakar tayfa 3-5 ay içinde nişan yapar.

Ama kendisi dışarda kadınları görüyor. Çalışırken muhatap oluyor, size Günah da ona değil mi?

Siz olgun ve sabırlı değilsiniz. Siz sinmiş ve yaşamayan bir kadınsınız. Kendinizi kurtarmak için çabalamamışsınız yetmemiş bide çocuk yapıp aynı şeyleri onlar da yaşasın demişsiniz. İnsan böyle bir adama niye çocuk yapar?

Hayatı güzelleştirmek için tüm çabanıza kayıtsız kalan, o lüzümsuz eşiniz, renklerinizi solduramasın dilerim, en azındam bundan sonrasını hak ettiğiniz gibi geçirin. Ayrıca 45 yaş artık hiçbir şey, 40 sene daha böyle yaşamak ister misiniz soru o sanırım? Sevgiler

Detayları okudukça. Ben inandım. Aynı benim annemin yaşadıkları.o kadar benziyor ki. Sonunda üzüntüden kanser olup vefat etti annem. Kadın o kadar tedavi aldı, acı çekti. Yıllar sonra boşandı ama o boşanma bir halta yaramadı. Babam ne mi yapıyor? Hayatını yaşıyor.dipnot: babam da çok dindardı. (!) ama annemi yıllarca aldatmış. Kadını balkona çıkarmazken kafelerde kadınlarla buluşmuş. Sözlerim bu kadar konu sahibi.

Şu okullar açılsın artık. Karar veremedim gerçek mi değil mi diye. Çünkü bu tipte ruh hastaları eve internet de bağlatmaz. Ne anlamı kaldı, her şeyi herkesi her ahlaksızlığı görüyorsunuz çünkü. Yazılanların yalan olduğu fikri daha baskın ama yine de sizin kafada başka kadınlar genç kızlar görür diye bir iki satır yazayım.

Siz koca diyorsunuz ama adam aslında efendiniz, sizi de köle olarak satın almış. Ama neyse ki zincirinizi o kadar da kısa tutmamış. Ben okurken utandım yazdıklarınızdan ama siz hala kumpir hamburger derdindesiniz. Bir insanın özgürlüğünü kısıtlayıp eve hapsetmenin dinle minle inançla ilgisi yok. Hastalıklı zehirli bir ruh yapısına sahip adamı memnun edicem diye dört dönüyorsunuz. Size ne yazılsa ne söylense boş. Milleti çileden çıkarır sonra da kocam o benim diye azarlarsınız. Daha yazının başında ayrılmak boşanmak kesinlikle söz konusu değil yazmanızdan belli. Siz köle olmaya koşarak gitmişsiniz de çoluk çocuğun suçu ne? Hele kızsa yazık değil mi böyle sadist ruh hastasının elinde büyüyecek? Umarım reşit olur olmaz arkalarına bakmadan kaçarlar o ortamdan.

Disari çıkarmıyor mu Sende hala garip ve uğraştırıcı yemekler mi yapıyorsun..değer mi sence ona ver önüne fasulye bulgur yesin kalksın kendine göre yap o değişik tatları da .. geçenlerde eşim öğle arasında çi borek yaptım eşimde normal gözleme sandığı için yağlı olmuş bu böyle mi olur dedi öyle mi dedim tamam bidaha gelmiyosun eve aralarda hiçte pişman değilim ..

Gerçek olmadığına inanmak istiyorum. Ama 2012de yazdığınız mesajlarınıza baktım.. üslubunuz buradaki ile aynı...
bi insan trolluk olsun diye 2012 öyle bi mesaj atıp 2025 e kadar beklemiş olabilirmi.. olamaz galiba..
Gerçekten böyle bi hayat yaşıyorsanız çok üzüldüm
Din bu değil... evlilik bu değil.. erkek olmak kadın olmak bu değil..
Size nasıl bi çözüm sunulabilir gerçekten bilemiyorum aklıma sadece şu geldi gizli bi şekilde online terapi almanız ve bu zihniyetten biran önce kurtulmaya çalışmanız..
Çünkü bu yaşınıza kadar malesef normal düşünememişsiniz
Zihin yapınız düzelirse hayatınız düzenlemeye başlayabilirsiniz..
Böyle bi evlilikten hemen çıkamayabilirsiniz ama biyerden başlayabilirsiniz
Tekrardan çok üzüldüğümü belirtmek istedim

Dünya mutfağınıza "sinir sistemimizi'de" eklediniz anlaşılan. Ama bu sağlıklı gelecek. Haftada 3 konu açarsanız. Geri kalan hayatını kendi değerinizi bilerek yaşayabilirisniz.Umarım.

Gruşenka ismini neden koydunuz ?
Kusura bakmayın sizi anlamaya çalışıyorum..

Gruşenka dostoyevskinin ölmeden önce yazdığı son başyapıtı karamazov kardeşlerkitabında baba fyodor ve en büyük kardeş olan dimitri arasında paylaşılamayan kadın, gerilim unsuru, her iki erkeğin de şuursuzca kendine çekmeye çalıştığı femma fatale yani öldüren cazibe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…