Eş problemleri

Ay dini karıştırmayın lütfen, ne dindar insanlar var dilediği gibi dışarıda vakit geçiren. Kimsenin kocasından izin aldığını görmedim.

Dindar adam bunu yapmaz teşekkür eder sükreder allah razı olsun hanımım bu günde doyduk ellerine sağlık der yemeğe ağız yüz büküp sofrayı terketmez nimete kusur bulmaz. Aslında sizin bu yemek işinin psikolojinizin pekde iyi olmadığından kaynaklandığını düşünüyorum kendinizi belkide mutfağa oyalanmaya vurmuşsunuz. Kendinize değer vermiyorsunuz kendinize özensiz hazırlayıp onun tabağında kalanını niye yiyesiniz. Madem geleneksel bir adam vurun küçük bir düdüklüye kuru fasülyeyi kendi kendine pişsin yanınada turşu koyun kaşıklayıp dursun.

Ahırdaki ineklerimizi dışarı salıyoruz özgürce yayılıyorlar. Yani sen mal mısın ki eşin izin vermiyor diyemeyeceğim. Çünkü malların bile özgürce gezme hakkı var...

Salçalı makarnayı yap koy önüne insanlar haketmiyor.

Kimseyi kınamak istemiyorum kesinlikle ama bazı şeyleri aklım almıyor gerçekten. Dışarı çıkmanızı istemiyor ve çıkmıyorsunuz. Yakın bir arkadaşım da kocası istemiyor diye denize girmiyor yıllardır. Allah aşkına sizi yetiştiren anne babanıza karşı ne hissediyorsunuz mesela? Yıllarca emek ver, büyüt, yetiştir sırf elin adamı istemiyor diye hayatını yaşama. Nasıl bu kadar bağlanıyorsunuz anlatsanıza biraz? Boşanma, ayrılığı bir kenara bırakalım demişsiniz. E neyi konuşacağız daha iyi nasıl yemek porsiyonlanır onu mu? Sizi sevse önüne koyduğunuz kuru ekmeğe teşekkür ederdi.

Aman dert ettiğiniz şey bu mu ya? Bırakın b. yesin. Siz yaparken keyif aldınız, sunarken güzel sundunuz bunun üzerine de illa o şeyin yenmesini ve beğenilmesini istiyorsunuz ama kimse istemediği bir şeyi de zorla yemek zorunda değil.
Ben de yemek yapmayı ve sunmayı çok severim, sizin anlattığınız gibi. Ama öyle bir adamla evlendim ki bu hevesim kursağımda çünkü Eşim et, balık, tavuk yemez. Bir tek patlıcan dışında sebzelerin çoğunu sevmez. (örn özellikle kereviz, enginar, bakla, börülce) asla ağızına sürmez. Sebzeyi bir tek kızartma olarak sever (örn kabak mücver) Pilavi sadece tel şehriyeli sever. Farklılıktan hoşlanmaz, anne baba usulü, Bense klasik tariflere bile biraz renk getirmeyi severim. Aslında adam çok kolay, koy önüne peynir ekmek, ondan mutlusu yok. Ama benim yemek yapma hevesim kursağımda kalır. Ben de canım istediğinde kendime yapıyorum ( o yemiyor) ya da misafir geldiğinde misafire yaparım (övgü alırım, hoşuma gider) . Yani eşim yemiş yememiş bunları dert etmem.
Ama asıl sizin konunuzda canımı sıkan şey, kocanız evden çıkmanıza izin vermiyor doğru mu anladım?! Bir de yemeği beğenmiyor ve çekip gidiyor dediniz nereye gidiyor? Dışarı mı gidiyor, sofradan kalkıp trip mi yapıyor? Bence bunlar daha büyük sorun.

Canim bisey soylim deveye diken insana da ağzına eden yaranir. asla unutma kendini de paralama bu adam için bu söz başka da şimdi ben ağzımı bozmayalım.

Chatgpt ile bi noktaya kadar iyi bir hikaye inşa edebiliyorsun ama yeni 5.0 modeli dahi akıl yürütme de eksik kalıyor. Hikayenin zemini hazırlayan da kenar mahalleden bir ergen olunca maalesef temel zayıf kalıyor.

Şöyle insanlara dindar demeyin, psikopatlığına bahane.

Herkesin kendi tercihi ayrıca ben ortada muhafazakar bir aile görmüyorum.

Kocan manyak. 20 sene bu pisliği çekip üstüne buna yemek mi ozeniyorsun? Sen de sağlıklı düşünemiyorsun. Çok da inandırıcı gelmedi anlattiklarin kusura bakma. Adam dişlerini gösteriyorsun diye ağzına vuruyor sen kumpir hamburger derdindesin...

Troll bence yaa. Ben öyle adama yemek yapacağım he? Zıkkımın pekini yesin rezil herif.

Eşiniz ağır hasta aşırı sinirlendim bu yaptığına

Allah dur demez çünkü kullarına kendi iradelerini kullanabilsinler diye akıl vermiş, muhakeme yeteneği falan vermiş, bunlar size bir şey anımsattı mı bilmem?
Çok yorucu geldiniz bana okurken sıkıldım, sürekli onu ye bunu ye al şunu da ye hatta şu kadar ye diye diretiyorsunuz muhtemelen, üstelik bunu hiç teşekkürü olmayan
ve sizi döven birine yapıyorsunuz, ne hoş ama, eşiniz ayrı olay siz apayrı bir olaysınız ve hiç sağlıklı gelmediniz bana, boşanma konu dışıysa yaşayın gidin işte bu şekilde ne olsun istiyorsunuz 20 yıldan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…