Eş problemleri

Aslında eşim asla kötü biri değildir, hayvanlara, çocuklara sonsuz merhameti olan, sakin biridir. Hakkında burada böyle konuşulması beni üzer. Nedense benimle tahammülsüz oluyor. Ben de bunun kadersel bir engelden mi olduğunu merak ediyorum zaman zaman, mantığıma uyan bir sebep bulamadığımda. Ama bilirsiniz ya, insan psikolojisi çetrefildir. Birine sonsuz ve koşulsuz sevgi vermek, onun bunu her zaman takdir ile karşılayacağı anlamına gelmiyor.

Arabada giderken ağzınıza vurup ağızınızdan kan akıtmamışmıydı sadece güleç bi insan olup dişlerinizi göstererek güldüğünüz için !!!!
Nasıl iyi insan oluyor sonsuz merhameti oluyor ?????

Özel bir soru soracağım. İsterseniz cevaplamayabilirsiniz tabii. En son ne zaman eşiniz size sizi gerçekten sevdiğini hissettirdi?

Galiba sizde stockholm sedromu gelişmiş başka türlü yazdıklarınıza anlam veremiyorum.
Lütfen bi psikolojik destek alın !

Kusura bakmayın ama ağzınıza vurup kan boşalmasına neden olan eşinizin merhametli ve sakin biri olduğuna burada asla kimseyi ikna edemezsiniz. Burada zaten herkesi şaşırtan sizin buna ikna olmuş olmanız. Sevgisini ve merhametini çocuklardan ve hayvanlardan esirgemeyen eşiniz, sizi sevmiyor olabilir mi?

İşte hak etmeyene verdiğiniz çaba sizi değersizleştiriyor bunu neden anlamak istemiyorsunuz. Siz kendinizi çok fedakar çok hamarat çok uysal çok söz dinleyen olarak kodlamışsınız hapishanenizde mutlu olabilmek için ama bu size bir şey katmamış ki. Diyorsunuz ki ben kendimi kul köle ettim yine değer göremedim bununla nasıl başa çıkabilirim. İnsanlar da size diyor ki problem kendini köle etmende zaten. İnsanın kendine yaptığını ordu gelse yapamıyor gerçekten.

Hanımefendi aslında en az eşin kadar senin de sorunların var. Sen kendini değerli görmüyorsun, eşinin tahammülsüzlük sebebini bile kendin olarak görüyorsun. Karısının ağzına herhangi bi sebeple tokat atan, özenerek yaptığı yemekleri önüne fırlatan, dışarı çıkarmayıp hapis hayatı yasatan bı adam isterse yedi duveli bir araya getirip sahip çıksın o adam merhametli de değildir iyi de değildir. Ona bu kadar özen gösteren düşünen eşine böyle davranan adam adam da değildir zaten.
Siz bosanmayi da bosverin önce bı terapi alın. Şemalariniz yanlış. Bugun adamdan bosansaniz yarın yine bu tarz bi adamı alırsınız hayatiniza. O yüzden önce zihniyetinizi, psikolojinizi, şemalarinizi duzeltin

Hata basbaya sende. Yemeğini ilk hor gördüğü noktada hiçbir şey yapmayıp hadi bizi doyur demen lazımdı. Ya da en kötü canım bundan istiyor hadi gidiyoruz-hadi al gel- hadi sipariş ver de denebilir.
Dışarı izin vermiyor oluşu kendisinin veliniz ya da öğretmeniniz olduğunu düşündürse de bu konumuz değil.
Emek verip uğraştığın şeyi beğenmeyip fırlayıp kalkacak kadar nankör birine asla yeniden bir şey hazırlamam.
kendi canım istese de hazırlamam bu arada o kadar detaylı şeyleri. Eve hapsolunca Çan sıkıntısından oyalıyor olabilir tabi.
Kısacası hatanın büyüğü senin, şımartmışsın tepene çıkarmışsın.
Bundan sonra kendini rahat bırakıp yavaş yavaş adım adım normal düz basit ev yemeklerine geçiyorsun, canın isteyince dışardan yenecek şeyleri en iyi yapan yerleri araştırıp vaktini o araştırmaya harcayıp gidip yiyorsunuz ya da ordan getirtiyorsunuz.
İlişkinize bi renk gelir

Çocukların kaç yaşında.. sana vurduğunda onar varmiydi. Nasıl tepki verdin..

Esin insan degil hayvanda diyemem hayvanlara hakaret olur yanlis olur yani. Muhafazakarligi sadece kadini kisitlamak hor gormek ezmek zanneden ezigin teki zaten boyle adamlar kendilerine katlanacak bir kadin muhakkak buluyor

Yapmayın hanımefendi...

Eşiniz iyi bir insan değil. Ama siz de sağlıklı düşünmüyorsunuz. Okuduklarımla dumura uğradım.

Verdiğiniz onca emeğe rağmen size karşı yapılan bu yanlışları sineye çekmeyin lütfen . Mesela eşiniz size karşı iyi bir şey yaptığında ona nasıl tepki veriyorsunuz. (Sanmasam da umarım böyle bir erkeğin iyi bir davranışı vardır.) Suçlayan bir tavır sergilediğinizi düşünmüyorum. Aksine teşekküre önem veriyorsunuzdur bence.Aynı tepkiyi siz de hakediyorsunuz.

Ya çok iyi manipüle edilmişsiniz. Ya da çocukluğunuzdan bu yana hep böyleydiniz. Ama size şunu söylemek istiyorum. Hayatınız bir ömrünüzü bir evde geçirmekten çok daha değerli, bir erkeğin bu kadar sizi kontrol etmesinden çok daha değerli. O insanlar bu değere saygı göstermemişler. Ama en başından siz göstermemişsiniz . Siz kendi hayatınızın tadını çıkarmayı sevmemişsiniz. Size dayatılan hayatın tadını çıkarmayı sevmişsiniz.

Çevrenizde bu forumda şu an size cevap yazan insanların bakış açısına sahip insanlar yok sanırım. Bu da normal karşılamanıza sebep olmuş olabilir. Ama bu normal değil. Gerçekten çok ciddi söylüyorum bu bakış açısından kurtulmalısınız. Ama bu bakış açısında kalırsanız ve bu hayata devam ederseniz de umarım çocuklarınızdan biri ailenizdeki bu kalıpları reddeden biri olur. Belki o size yardımcı olur.

Canı gönülden sizin için o eşinizden kurtulduğunuz mutlu bir hayat diliyorum .

Muhabbet kuşu değilsiniz ne demek çıkmama izin vermiyor.Böyle diyen adama bide çeşit çesit yemek yapıcam hey yavrum hey.Ne uğraşiyosun kendine yap ne istiyosan oda zıkkımın dibini yesin.

Konu gercek midir degil midir bilmiyorum ama su sozu duymak sinirlerimi hoplatiyor esim disari cikmama izin vermiyor calismama izin vermiyor izin izin izin arkadaslar kolelik biteli cok oldu hepimiz bireyiz ve izne ihtiyac yok nasil yakistiriyorsunuz kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…