E adam boyle biri degilse niye evlendiniz ki?karşımdaki insandan beklerim sürekli söylesin sürekli anlatsın benim için bişeyler yapsın mesala nebilim benden habersiz hediyeler benden habersiz sürprizler şımartılmak istiyorum ki maalesef eşim böyle biri değil
E niye evlendin bu adamla3 senelik evliyim şöyle özetlim ilgi bağımlısı biriyim kendim değilim açıkçası sevgimi belli etmem ama karşımdaki insandan beklerim sürekli söylesin sürekli anlatsın benim için bişeyler yapsın mesala nebilim benden habersiz hediyeler benden habersiz sürprizler şımartılmak istiyorum ki maalesef eşim böyle biri değil ve sürekli sevilmedigimi hisediyorum beraber aktivite yapmayız gezmeyi sevmiyor ama aksine ben çok seviyorum sürekli gezmek bi yerleri görmek kısacası birlikte hayatı yaşamak eşim de aksine işine bağlı evimiz yok arabamız var ev almak için çalışıyor ama çalış çalışta nereye kadar para mal mülk her türlü gelir önemli olan bu yaşları güzel geçirmek
Sürekli şey der mesala beni hep başkalarıyla kıyaslıyorsun ama sende kıyaslancak duruma gelme dedimki misal Ahmet karısını şu yere götürmüş şu şunu yapmış bu böyle olmuş insan özeniyor ister istemez 3 senedir evliyiz bikere kendi isteğiyle demedi hadi kalk bugün seni gezmeye gotirim yada en basitinden kahvaltıya nebilim kartımı sana veriyorum kendine ihtiyacın olan şeyi al yada her gün yada hafta 1 bişey ihtiyacın var mı diye sorması bence bunlar hepsi sevgi kavramı değerli hisederim kendimi ne dersem yine aynı değişen bişey yok.....
Bi sorunum var evlendiğim ilk günden beride var kocam cimri baya hemde çok nadir cömertliği tutar herşeyi lüzumsuz der.
Diğer konunuzda eşinizin cimri olduğunu size para harcamak istemediğini belirtmissiniz saten, adamin size karşı birşey yapasi yok sizz hediyeden bahsediyorsunuz...3 senelik evliyim şöyle özetlim ilgi bağımlısı biriyim kendim değilim açıkçası sevgimi belli etmem ama karşımdaki insandan beklerim sürekli söylesin sürekli anlatsın benim için bişeyler yapsın mesala nebilim benden habersiz hediyeler benden habersiz sürprizler şımartılmak istiyorum ki maalesef eşim böyle biri değil ve sürekli sevilmedigimi hisediyorum beraber aktivite yapmayız gezmeyi sevmiyor ama aksine ben çok seviyorum sürekli gezmek bi yerleri görmek kısacası birlikte hayatı yaşamak eşim de aksine işine bağlı evimiz yok arabamız var ev almak için çalışıyor ama çalış çalışta nereye kadar para mal mülk her türlü gelir önemli olan bu yaşları güzel geçirmek
Sürekli şey der mesala beni hep başkalarıyla kıyaslıyorsun ama sende kıyaslancak duruma gelme dedimki misal Ahmet karısını şu yere götürmüş şu şunu yapmış bu böyle olmuş insan özeniyor ister istemez 3 senedir evliyiz bikere kendi isteğiyle demedi hadi kalk bugün seni gezmeye gotirim yada en basitinden kahvaltıya nebilim kartımı sana veriyorum kendine ihtiyacın olan şeyi al yada her gün yada hafta 1 bişey ihtiyacın var mı diye sorması bence bunlar hepsi sevgi kavramı değerli hisederim kendimi ne dersem yine aynı değişen bişey yok.....
Ayrıca şu kıyaslamayın olayında eşiniz haklı. Bende hiç sevmem bu durumu. Anlatacaksam derdimi birileriyle kıyaslamadan yaparım. Çok rahatsız edici ve karşındakini eksik hissettiren bir durum. Sonrasında ise ister istemez insani sinirlendirip modunu düşürüyor bu kıyaslama.Sürekli şey der mesala beni hep başkalarıyla kıyaslıyorsun ama sende kıyaslancak duruma gelme
Size ne Ahmet’ten? Sosyal medyada milleti ağzınız açık izleyip izleyip gidip kocalarınıza çatıyorsunuz. Adamın çapı evlenmeden önce de bellidir zaten. Ona göre birini bulacaktınız.Ahmet karısını şu yere götürmüş şu şunu yapmış bu böyle olmuş insan özeniyor
Bir , ilgi isteyen de ilgi göstermeyi bilecek; hep bana hep bana olmaz.3 senelik evliyim şöyle özetlim ilgi bağımlısı biriyim kendim değilim açıkçası sevgimi belli etmem ama karşımdaki insandan beklerim sürekli söylesin sürekli anlatsın benim için bişeyler yapsın mesala nebilim benden habersiz hediyeler benden habersiz sürprizler şımartılmak istiyorum ki maalesef eşim böyle biri değil ve sürekli sevilmedigimi hisediyorum beraber aktivite yapmayız gezmeyi sevmiyor ama aksine ben çok seviyorum sürekli gezmek bi yerleri görmek kısacası birlikte hayatı yaşamak eşim de aksine işine bağlı evimiz yok arabamız var ev almak için çalışıyor ama çalış çalışta nereye kadar para mal mülk her türlü gelir önemli olan bu yaşları güzel geçirmek
Değişmez. Huyu bu.3 senelik evliyim şöyle özetlim ilgi bağımlısı biriyim kendim değilim açıkçası sevgimi belli etmem ama karşımdaki insandan beklerim sürekli söylesin sürekli anlatsın benim için bişeyler yapsın mesala nebilim benden habersiz hediyeler benden habersiz sürprizler şımartılmak istiyorum ki maalesef eşim böyle biri değil ve sürekli sevilmedigimi hisediyorum beraber aktivite yapmayız gezmeyi sevmiyor ama aksine ben çok seviyorum sürekli gezmek bi yerleri görmek kısacası birlikte hayatı yaşamak eşim de aksine işine bağlı evimiz yok arabamız var ev almak için çalışıyor ama çalış çalışta nereye kadar para mal mülk her türlü gelir önemli olan bu yaşları güzel geçirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?