Eş ve ailesi, enayi yerine konmak

İlahi adalet. Gel gör ki çok zorlanmistir arkadaşınız. Cirkefle uğraşmak herkesin işi degil

Hayır öyle değilsiniz sadece iyi niyetli kendinizi garantiye alin birak evi yapsın şekerim ev size kalacak tapu sizin olduğu için eğer şerh koydurmazsan kaynatan o kadar emek para verip tapuyu kocana birakmaz
Eşim orayı babasından aldı zaten, öyle olsa tapuyu almazdi

Bizim ortak kazancimizla alındı.
Son yazdığınız şey benim de planlarım arasinda

O ev dursun ama fotograflayin. Elinizde tarih olsun sonrasinda acin davayi catir catir kullanim bedeline kadar alin. Bana mi sordun tarlama ev yaparken? Oyle dunya yok. Kanunlar sizin yaninizda ama esinizi bilemem

Bizim ortak kazancimizla alındı.
Son yazdığınız şey benim de planlarım arasinda
Ortak paranızla alındıysa ozman yapacagın tek ve en guzel sey o annene gonder para bırıktırsın senın ıcın ıhtıyacı yoksa esınde bısey derse nıye sen yapıyorsunda ben yapamıyorum hayırdır de. Kendı vermezse sızınde vermeyecegını soyleyın. Ben olsam cıngar cıkarırdım veemesını gec sızı enayıı yerıne koymak ne demek ya

O ev dursun ama fotograflayin. Elinizde tarih olsun sonrasinda acin davayi catir catir kullanim bedeline kadar alin. Bana mi sordun tarlama ev yaparken? Oyle dunya yok. Kanunlar sizin yaninizda ama esinizi bilemem
Bu arada evin fotograflarını tarihi üstünde bulunacak şekilde fotograflayın.

Eskiden söylemişti onu, artık söylemiyor, merak etme vermiyorum diyor. Çünkü ben de aynısını yapacağımı söyledim . Hatta bu fikri de bu forumda ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…