- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi guneslibulutlu
Birakin gitsin siz de rahat edersiniz. Annenizle arasi iyi degil sanirim. Anneniz de bikmistir esinizle olmaktan 3 gunluk ara herkese iyi gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Hatta esimin ailesi dogum aninda yanimizda yoktu 1 hafta sonra görmeye geldiler torunlarını, esim benim ailemin bebegi sevmesini bile kıskandı, al bunu emzir götür bunun altını değiş.. esim tuvalete girince yada dışarı falan çıkınca gelip seviyorlar sevdiklerine surat asıyor diye.Esiniz ailenizin yanında sıkılıyorsa birazda kayinaileniz gelip ilgilen meliydi sizinle. Sonuçta torun sizin ailenizin torunu değil sadece. Ben sizi haklı buldum kizmanizda.
Suruklenmedim ki annem geldi yanima kaldi, sonrada aldı yanına getirdi. Hem riskli bi süreç yaşadım hemde bulunduğum yerde doktor, tıbbi imkanlar kısıtlıydı bi sey olsa baska uzak sehire sevk ediliyorAylardır sizi ordan oraya sürükleyen rahatsızlığınız nedir?
Aslında annemler kardeslerim cok severdi ama şu kısacık süreçte gerçek yüzünü gösterip herkesi kendinden soğuttu. Alışmış benim ailem tarafindan kendisine yapılmasına o yüzden normal görüyor sanki mecburlarmis gibi, kendi ailesi hic bir sey yapmayıp bi tane bi sey yapınca tapılacak gibi davranıyor. Hem de benim de aynı sekil davranmamı bekliyorBirakin gitsin siz de rahat edersiniz. Annenizle arasi iyi degil sanirim. Anneniz de bikmistir esinizle olmaktan 3 gunluk ara herkese iyi gelir.
Aynen öyle ama sorsan tek kendisi haklı doğru biz plancı ve art niyetliyizAşırı bencil bir eş...
Kayıplarım vardı aynı risk bunda da vardıBebeğinizi sağlıkla büyütün .
Sağlık probleminiz neydi ki aylardır ailenizde kalıyorsunuz ?
Haklısınız, sanki çocuğu onunda çocuğu oldu desinler diye yapmışız gibi davranıyor. Yani hasretle beklediği yenidogan bebeğini bırakıp gidecek kadar sorunlu.8 günlük bebek " babacım beni düşünme sen güzelce kafanı dinle " eşinizde ciddi bir zihinsel işlev sorunu var mı? Bu çocuk onunda değil mi?
Esimin ailesinin suan bulunduğum yere gelme durumları oldu, bebegimi gormeden gittiler ama esim onları gormek icin yine o gece evden çıktı hatta uyumadı bile gördü eve oyle geldi. Zaten annesigil 2 gün once geldi bebeği gormeye 1 gece yatıp gittiler yine gördü.Sonuç olarak üç aydır annen sizdeydi, şimdi de bebekli olarak siz ordasınız. Eşin ailesini en son ne zaman gördü? 3-4 günlüğüne gidecekse ben olsam okey derdim. Adamın hayatınızda şu an bir fonksiyonu yok belli ki
Ama geçmiş artık.Suruklenmedim ki annem geldi yanima kaldi, sonrada aldı yanına getirdi. Hem riskli bi süreç yaşadım hemde bulunduğum yerde doktor, tıbbi imkanlar kısıtlıydı bi sey olsa baska uzak sehire sevk ediliyor
Her neyse adamın evde olmasının sana faydası yok zaten, gittiği yer ailesinin evi, kalacağı gün sayısı da tek haneli… lohusasın ve eşini özlemişsin anlıyorum ama adamın ailenle devamlı devamlı kalmak istememesi mola vermek istemesi de çok normal. Sabırlı olEsimin ailesinin suan bulunduğum yere gelme durumları oldu, bebegimi gormeden gittiler ama esim onları gormek icin yine o gece evden çıktı hatta uyumadı bile gördü eve oyle geldi. Zaten annesigil 2 gün once geldi bebeği gormeye 1 gece yatıp gittiler yine gördü.
Merhaba. gebelik sürecinden bu yana bazı sağlık problemi nedeniyle ailemin yanındayım. dogum yaptım ailemin yanında kalıyorum. Esim diyorki 8 günlük yenidogan bebeğimizi bırakıp 3 4 gün ailesinin yanına gidecekmiş kafa dinleyecekmis. Bu arada bebeğimiz uzun bi hasretle bekleyisten sonra bize kavuştu. Bende git dedim belki bi anlık düşüncesi diye ama kızımızı severken yine tekrarladı baba yokken senin gazını kim alacak diye. Şimdi ben surat yapıyorum diye o da bana yapıyor (sıkılmasinin sebebi evde herkes ona hizmet edecek en iyi yemekler ona pisecek ve kimse onla karşıt merhaba olmayacak) bebeğim sağlıkla dogduysa ailem sayesinde minnet etmek yerine birde her seyi eleştiriyor. Çokta üstlemiyirum her seyi ailem ile eşim arasında kalıp sütüm kesilmesin diye
Saglik sorununuz varsa ailenizden biri gelip sizin evinizde kalip yardımcı olmaliydi bence. Aylarca aile evine yerlesilmez. Ben esimin benden ayri bir yere gitmesini hic istemem ama, adam hakli bu meselede. Ben sahsen kendi annemdr bile uzun sureli kalamam bunalirim
Geldi zaten 3 ay yanimda kaldı.sonra aldı kendi yanına getirdi. Fakat onlarında bi düzeni var kardeşlerim var tek çocuğu benmişim gibi bunu yapmasını isteyemem
Merhaba. gebelik sürecinden bu yana bazı sağlık problemi nedeniyle ailemin yanındayım. dogum yaptım ailemin yanında kalıyorum. Esim diyorki 8 günlük yenidogan bebeğimizi bırakıp 3 4 gün ailesinin yanına gidecekmiş kafa dinleyecekmis. Bu arada bebeğimiz uzun bi hasretle bekleyisten sonra bize kavuştu. Bende git dedim belki bi anlık düşüncesi diye ama kızımızı severken yine tekrarladı baba yokken senin gazını kim alacak diye. Şimdi ben surat yapıyorum diye o da bana yapıyor (sıkılmasinin sebebi evde herkes ona hizmet edecek en iyi yemekler ona pisecek ve kimse onla karşıt merhaba olmayacak) bebeğim sağlıkla dogduysa ailem sayesinde minnet etmek yerine birde her seyi eleştiriyor. Çokta üstlemiyirum her seyi ailem ile eşim arasında kalıp sütüm kesilmesin